reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam. nie dam rady chyba nadrobić tego tematu.
nie było mnie, bo mam troszkę problemy z nerkami... boli mnie po prawej stronie pleców.
dzisiaj idę ponownie do gina, mam nadzieję że wszystko okaże się w porządku... a to tylko przewlekłe bóle.

Mariolcia i jak po wizycie??

Elwirka a mówiłyśmy że z Oli wszystko będzie ok?? Wszystko w swoim czasie:)

Ja oglądałam po raz setny naszą płytę z wesela bo Dominika uwielbia i tak na podziękowaniach dla rodziców trafiło mnie że troszki tęsknie i chciałabym do domu pojechać eh...

Hej Babeczki
U mnie w pracy OK choć Dawid, brat Nikoli, zaczyna działać mi na nerwy;/ Wychodzi szydło z worka bo jak się mnie wstydził był bardzo grzeczny a teraz masakra. Jak zaczęłam pracę był na wakacjach u babci, potem na jakieś warsztaty go zapisali a teraz siedzi z nami w domu. Ma areszt na kompa a tak to jak siedział na kompie cały boży dzień to jakby go nie było, super cisza była, teraz mi gra w uszach od rana do popołudnia do wyjścia do domu. Taki hałas przy nim.

Poza tym nie wiem czemu Tynka ma od paru dni akcje z podnoszeniem na mnie ręki!! Nie wiem na serio co mam z tym robić. Jak ją tego odzwyczaić. Reagować czy nie? Zbudzi się jej to czy nie? Myślę, że wiele dzieci w jej wieku to przechodziło, ale ja nie chcę by to trwało długo bo to strasznie nieładnie wygląda.. eh.

Kasiek Twoja mówi ''dupa'' a moja na pupę zamiast pupa mówi 'p*pa' hyhy, choć uczyła się w dobrej formie, w dobrej formie długo tak mówiła a i tak woli tę gorszą wersję. No ale co zrobić, dzieci tego nie rozumieją.
Ja do dziś jak wspominam nasz ślub to mam łzy w oczach..

Justyś moja Perła po szczepieniu też parę dni miała tak zaczerwienione to miejsce po szczepieniu. Ale potem ładnie zniknęło. Współczuję, że niebawem czeka Was z synem rozłąka. U nas to już prawie miesiąc jak pracuję, ale do dziś płakać mi się chce jadąc do pracy bo Perła czuje, że jadę, wtula się we mnie i zaczyna płakać.. eh. No ale co zrobić, każdą to chyba kiedyś czeka..

Elwirka super, że jest wsjo OK:)

Młoda wszystko przed Tobą, te noce nieprzespane:p

Liza o wow, w musztardzie? Smaki niczym dla kobity w ciąży.

Beacia to weź jakąś tabletkę może?

Jesteśmy i my tzn zaraz tylko ja bo Wiki spać u nas w końcu trochę chłodniej :D
ale i tak glowa mi peka bo wiki szaleje
a ten moj byl w szpitalu bo go ktos na ulicy jak wracal od znajomych uderzyl w tyl glowy i zemdlal zabralo go nieprzytomnego do szpitala pogotowie i o 2w nocy telefon ze szpitala do mnie ze on na wlasne zyczenie chce wyjsc a ja nie wiem co sie stalo ani nic wiec podpytywalam lekarza a on mi ze M moze miec wstrzas mozgu bo ma okropnego guza sprawa jest w toku ciagle :/

elwirka dobrze ze z mala ok. mnie zab na szczescie przestl bolec tak okropnie.

vegas ojej.. wspolczuje tego halasu.

eve mam nadzieje ze mu nic nie bedzie.

ja po solidnej klotni z S. mielismy szczera rozmowe.. powiedzialam ze mam dosc takiego traktowania jak do tej pory. jutro dokanczamy rozmowe. jestem ciekawa co z tego wyniknie. kacper szaleje z babcia. ide sie chyba wykapie i moze spac pojde. do jutra ;*

szlag mnie zaraz trafi coraz gorsza klawisz mi oderwala pierscionek zareczynowy zgubila no szku***** padne zaraz ;/
dziekuje za mile slowo niestety poszedl dzis do pracy w poniedzialek byl w szpitalu i mial miec wolne ale agencja ;/ juz mam dosc wszystkiego jestem sama i nikt mi nie pomaga a i tak rodzinka mojego uwaza mnie za gorsza od mojego siostry chociaz jej kazdy kolo dupy za przeproszeniem lata i pomaga non toper drazni mnie juz wszystko dzis wiki dostala pierwszego klapa za laptop na szczescie nie mocno bo bym chyba sie sama zatukla ;/
Wicia zasnęła w końcu już wiem czemu taka niedobra była bo mój pierścionek miała w pampersie a ja tak się wkurzyłam ,alt zrobiłam na razie prowizorka ale szukam kleju chociaz moj sie nie kapnie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry