reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi, u mnie też pogoda marna:-(
wiesz, rozmowy była...obiecali że będą palić na balkonie... jaaaaaasne.
a mąż, on wie że mi to przeszkadza... ale wie też że za bardzo nie mamy jak się rządzić, bo nie u siebie jesteśmy. :/
naprawdę beznadziejna sytuacja... no ludzie mają zero rozumu...

reklama
Hej

A co to kucharek tu nie ma?:-D ja uwielbiam gotowac, robic ciasta czasami, i wogole;-)
Do tego mój M tez robi pyszne rzeczy i np. na Wielkanoc to on robi barszcz biały bo robi świetny a ja nie umiem ;)
rox hym to jestes starsza odemnie chyba;P ja'88

Pogoda do duuu...y serio, leje deszcz, ja chate ogarnelam, no dól dopiero ale na gorze to tylko zabawki rozwalone;) i ciuchy poukladam i tyle. obiad mam wczorajszy, zupka piminidorowa;) hihihi
Humor jako taki;]
spac mi sie chce, miki marudzi... :dry:

Rox, ja wiem co ja zrobię... skoro ja nie mogę na nich wpłynąć, wpłynie ktoś inny. w poniedziałek mamy wizytę... mąż zawsze ze mną wchodzi na wizytę... ja lekarzowi powiem że jestem biernym palaczem, niech powie nam jakie są skutki bycia w towarzystwie palaczy... a lekarza mamy konkretnego... jak trzeba to i potrafi ochrzanić... i właśnie o to mi chodzi... może zmusi to męża do myślenia odważy się powiedzieć ojcu co trzeba.
Liza, powodzenia w porządkach... ja też dziś ogarnę...

a co do gotowania,to ja nie lubiłam gotować... ale teraz w ciąży to ja non stop mogłabym coś pichcić... jakiś instynkt macierzyński?? :-)

Czesc Dziewczynki!
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za wszystkie słowa! Nie jestem w stanie odpisac każdej z osobna, bo dzisiaj coś mi maluszek marudny... chyba ta pogoda tak wpływa...ale wszystko przczytałam:-) Z K jest neutralnie, rozmawiamy, śmiejemy się ale temat nie został wyjaśniony... Poszedł w "odstawkę"... Ale wierzę, że wszystko się ułoży... zresztą nie ma innego wyjścia:-) Ja go kocham, K powiedział że mnie też i tak łatwo nie pozwolę żeby nasz związek się rozpadł o głupoty... Czasami myślę, że mam go dośc,że mam ochotę go zostawic, ale to jest chwilowe, w rzeczywistości nie wyobrażam sobie bez niego życia...:-)

Lizka bombelków masz ślicznych, tylko pozazdrościc:-)
Elwirka gatuluję ząbeczka:-D
Rox Jesteś niesamowita, uwielbiam Ciebie czytac! A co do zmywarki uważam tak samo, że jest to zbawienie, choc sama jeszcze jej nie posiadam:-(
Młoda Medal dla Ciebie!!! Ja kąpię od samego początku, zresztą praktycznie wszystko robię sama przy małym, K cały czas w pracy, a w domku jestem sama...
U nas tak jak wspomniałam pogoda beznadziejna:-/ ale widzę, że nie tylko u mnie, ale słyszałam że ma się poprawic i na południu podobno już słoneczko świeci...

A no i jeszcze jedno.. wczoraj zaczął się Sunrise Festival w Kołobrzegu... i jest mi troszkę smutno bo rok rocznie tam jeździliśmy... Jedna z moich ukochanych imprez... No ale... spojrzę na Filipka i mam już brak obecności wynagrodzony:-):-*

Mariolcia wdzę że stazem poznania się też jestśmy prawie identyczne... Ja z K znam się 4lata i jakieś dwa tygodnie:-)
A ślub braliście jakoś pod koniec kwietnia tamtego roku?

Hejka

Vegas małą słodziuta aniołek istny ona chyba nie może być niegrzeczna co innego moja...:D

eve ja też nie lubię gotować ale i tak muszę sto razy wole sprzątać:) i szczerz to mój C lepiej też gotuje pamiętam po porodzie to takie pyszne rzeczy robił że ja tylko przy dziecku byłam:)

blair
witaj i napisz coś więcej o sobie:)

justyś
po nocy paznokcie malować?? Jak teściówka pomalowała kiedyś w noc to rano zmywała:)

lenka moja też chyba bunt ma od urodzenia chociaż wczoraj przechodziła samą siebie już nie wiem ile razy po łapkach ja C skarcił bo to mnie uderzyła a to popcorn na podłogę specjalnie wyrzucała chyba zaczyna się ten bunt dwulatka:)

umi
no niestety tak jest że dzieci robią to co im odpowiada ale ciesz się że chociaż coś łapie z tym sikaniem a nie jak moja:)

Mariolcia
tak mamy tam mieszkanie a mieszkamy gdzie indziej C mieszkał wcześniej a ja się wprowadziłam w maju jak byłam w ciąży potem przez rok tak sobie mieszkaliśmy i przyszły wakacje przygotowania do ślubu i w ogóle i w sierpniu po weselu przeprowadziliśmy się do rodziców C:) chociaż jakbyśmy mieli więcej pieniędzy to też wolałabym stancje chociaż nie wiem jakbym wytrzymała w bloku...
A co do palenia to nie skomentuje sama lubię sobie dymka teraz strzelić ale nigdy nie robie tego przy Dominice zazwyczaj jak śpi idę na dwór są straszni!!!

ewi u nas też pogoda przepiękna:/

młoda
gratuluję kąpieli mi do tej pory C pomaga głowę przytrzymać przy płukaniu a tak to zawsze razem jak byłą malutka:)

klaudix trzymam kciuki na pewno będzie dobrze:)

rox wymiatasz:D:D:D:D

Ja się obudziłam z mega zatkanym nosem i bólem zatok nie wiem skąd bo okna pozamykane, u nas zimno jak C wyleciał na dwór to wrócił się po bluzę bo mówi że jest jak w październiku!!!! Domka się bawi nznosiłą do zakładu książek i czyta z klientakmi:D Nie mam dzisiaj weny co zrobić na obiad a całą chałupa do sprzątania i oczywiście nikogo do pomocy eh...

Ostatnia edycja:
reklama
rox to we dwie mozemy gotowac dla wszystkich :-D tylko ja poprosze nianie dla dzieci ;P

Dobra ciuchy idem ukladac, miki spi juz 1h, a ja .... wlosy tylko umylam, gazete poczyatalam, i naczynia umyłam ;] hih
tez sie troche wkurzylam, i zasmucilam ale cóż, zycie i musimy isc dalej ehhh, pieprzona kasa....
chcialabym wygrac w totka...
Ale żeby wygrać trzeba grac! :-p

Do góry