Hejka
Vegas małą słodziuta aniołek istny ona chyba nie może być niegrzeczna co innego moja...
eve ja też nie lubię gotować ale i tak muszę sto razy wole sprzątać
i szczerz to mój C lepiej też gotuje pamiętam po porodzie to takie pyszne rzeczy robił że ja tylko przy dziecku byłam
blair witaj i napisz coś więcej o sobie
justyś po nocy paznokcie malować?? Jak teściówka pomalowała kiedyś w noc to rano zmywała
lenka moja też chyba bunt ma od urodzenia chociaż wczoraj przechodziła samą siebie już nie wiem ile razy po łapkach ja C skarcił bo to mnie uderzyła a to popcorn na podłogę specjalnie wyrzucała chyba zaczyna się ten bunt dwulatka
umi no niestety tak jest że dzieci robią to co im odpowiada ale ciesz się że chociaż coś łapie z tym sikaniem a nie jak moja
Mariolcia tak mamy tam mieszkanie a mieszkamy gdzie indziej C mieszkał wcześniej a ja się wprowadziłam w maju jak byłam w ciąży potem przez rok tak sobie mieszkaliśmy i przyszły wakacje przygotowania do ślubu i w ogóle i w sierpniu po weselu przeprowadziliśmy się do rodziców C
chociaż jakbyśmy mieli więcej pieniędzy to też wolałabym stancje chociaż nie wiem jakbym wytrzymała w bloku...
A co do palenia to nie skomentuje sama lubię sobie dymka teraz strzelić ale nigdy nie robie tego przy Dominice zazwyczaj jak śpi idę na dwór są straszni!!!
ewi u nas też pogoda przepiękna:/
młoda gratuluję kąpieli mi do tej pory C pomaga głowę przytrzymać przy płukaniu a tak to zawsze razem jak byłą malutka
klaudix trzymam kciuki na pewno będzie dobrze
rox wymiatasz
Ja się obudziłam z mega zatkanym nosem i bólem zatok nie wiem skąd bo okna pozamykane, u nas zimno jak C wyleciał na dwór to wrócił się po bluzę bo mówi że jest jak w październiku!!!! Domka się bawi nznosiłą do zakładu książek i czyta z klientakmi
Nie mam dzisiaj weny co zrobić na obiad a całą chałupa do sprzątania i oczywiście nikogo do pomocy eh...