reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi, u mnie też pogoda marna:-(
wiesz, rozmowy była...obiecali że będą palić na balkonie... jaaaaaasne.
a mąż, on wie że mi to przeszkadza... ale wie też że za bardzo nie mamy jak się rządzić, bo nie u siebie jesteśmy. :/
naprawdę beznadziejna sytuacja... no ludzie mają zero rozumu...

reklama
Hej

A co to kucharek tu nie ma?:-D ja uwielbiam gotowac, robic ciasta czasami, i wogole;-)
Do tego mój M tez robi pyszne rzeczy i np. na Wielkanoc to on robi barszcz biały bo robi świetny a ja nie umiem ;)
rox hym to jestes starsza odemnie chyba;P ja'88

Pogoda do duuu...y serio, leje deszcz, ja chate ogarnelam, no dól dopiero ale na gorze to tylko zabawki rozwalone;) i ciuchy poukladam i tyle. obiad mam wczorajszy, zupka piminidorowa;) hihihi
Humor jako taki;]
spac mi sie chce, miki marudzi... :dry:

Rox, ja wiem co ja zrobię... skoro ja nie mogę na nich wpłynąć, wpłynie ktoś inny. w poniedziałek mamy wizytę... mąż zawsze ze mną wchodzi na wizytę... ja lekarzowi powiem że jestem biernym palaczem, niech powie nam jakie są skutki bycia w towarzystwie palaczy... a lekarza mamy konkretnego... jak trzeba to i potrafi ochrzanić... i właśnie o to mi chodzi... może zmusi to męża do myślenia odważy się powiedzieć ojcu co trzeba.
Liza, powodzenia w porządkach... ja też dziś ogarnę...

a co do gotowania,to ja nie lubiłam gotować... ale teraz w ciąży to ja non stop mogłabym coś pichcić... jakiś instynkt macierzyński?? :-)

Czesc Dziewczynki!
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za wszystkie słowa! Nie jestem w stanie odpisac każdej z osobna, bo dzisiaj coś mi maluszek marudny... chyba ta pogoda tak wpływa...ale wszystko przczytałam:-) Z K jest neutralnie, rozmawiamy, śmiejemy się ale temat nie został wyjaśniony... Poszedł w "odstawkę"... Ale wierzę, że wszystko się ułoży... zresztą nie ma innego wyjścia:-) Ja go kocham, K powiedział że mnie też i tak łatwo nie pozwolę żeby nasz związek się rozpadł o głupoty... Czasami myślę, że mam go dośc,że mam ochotę go zostawic, ale to jest chwilowe, w rzeczywistości nie wyobrażam sobie bez niego życia...:-)

Lizka bombelków masz ślicznych, tylko pozazdrościc:-)
Elwirka gatuluję ząbeczka:-D
Rox Jesteś niesamowita, uwielbiam Ciebie czytac! A co do zmywarki uważam tak samo, że jest to zbawienie, choc sama jeszcze jej nie posiadam:-(
Młoda Medal dla Ciebie!!! Ja kąpię od samego początku, zresztą praktycznie wszystko robię sama przy małym, K cały czas w pracy, a w domku jestem sama...
U nas tak jak wspomniałam pogoda beznadziejna:-/ ale widzę, że nie tylko u mnie, ale słyszałam że ma się poprawic i na południu podobno już słoneczko świeci...

A no i jeszcze jedno.. wczoraj zaczął się Sunrise Festival w Kołobrzegu... i jest mi troszkę smutno bo rok rocznie tam jeździliśmy... Jedna z moich ukochanych imprez... No ale... spojrzę na Filipka i mam już brak obecności wynagrodzony:-):-*

Mariolcia wdzę że stazem poznania się też jestśmy prawie identyczne... Ja z K znam się 4lata i jakieś dwa tygodnie:-)
A ślub braliście jakoś pod koniec kwietnia tamtego roku?

Hejka

Vegas małą słodziuta aniołek istny ona chyba nie może być niegrzeczna co innego moja...:D

eve ja też nie lubię gotować ale i tak muszę sto razy wole sprzątać:) i szczerz to mój C lepiej też gotuje pamiętam po porodzie to takie pyszne rzeczy robił że ja tylko przy dziecku byłam:)

blair
witaj i napisz coś więcej o sobie:)

justyś
po nocy paznokcie malować?? Jak teściówka pomalowała kiedyś w noc to rano zmywała:)

lenka moja też chyba bunt ma od urodzenia chociaż wczoraj przechodziła samą siebie już nie wiem ile razy po łapkach ja C skarcił bo to mnie uderzyła a to popcorn na podłogę specjalnie wyrzucała chyba zaczyna się ten bunt dwulatka:)

umi
no niestety tak jest że dzieci robią to co im odpowiada ale ciesz się że chociaż coś łapie z tym sikaniem a nie jak moja:)

Mariolcia
tak mamy tam mieszkanie a mieszkamy gdzie indziej C mieszkał wcześniej a ja się wprowadziłam w maju jak byłam w ciąży potem przez rok tak sobie mieszkaliśmy i przyszły wakacje przygotowania do ślubu i w ogóle i w sierpniu po weselu przeprowadziliśmy się do rodziców C:) chociaż jakbyśmy mieli więcej pieniędzy to też wolałabym stancje chociaż nie wiem jakbym wytrzymała w bloku...
A co do palenia to nie skomentuje sama lubię sobie dymka teraz strzelić ale nigdy nie robie tego przy Dominice zazwyczaj jak śpi idę na dwór są straszni!!!

ewi u nas też pogoda przepiękna:/

młoda
gratuluję kąpieli mi do tej pory C pomaga głowę przytrzymać przy płukaniu a tak to zawsze razem jak byłą malutka:)

klaudix trzymam kciuki na pewno będzie dobrze:)

rox wymiatasz:D:D:D:D

Ja się obudziłam z mega zatkanym nosem i bólem zatok nie wiem skąd bo okna pozamykane, u nas zimno jak C wyleciał na dwór to wrócił się po bluzę bo mówi że jest jak w październiku!!!! Domka się bawi nznosiłą do zakładu książek i czyta z klientakmi:D Nie mam dzisiaj weny co zrobić na obiad a całą chałupa do sprzątania i oczywiście nikogo do pomocy eh...

Ostatnia edycja:
reklama
rox to we dwie mozemy gotowac dla wszystkich :-D tylko ja poprosze nianie dla dzieci ;P

Dobra ciuchy idem ukladac, miki spi juz 1h, a ja .... wlosy tylko umylam, gazete poczyatalam, i naczynia umyłam ;] hih
tez sie troche wkurzylam, i zasmucilam ale cóż, zycie i musimy isc dalej ehhh, pieprzona kasa....
chcialabym wygrac w totka...
Ale żeby wygrać trzeba grac! :-p

Do góry