reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza dziękuję ;) jak te twoje brzdące super wyglądają a szczeniaczek na fotce jest tak słodziutki ,że mmmmmmmmmmmmmm :*
Ewi ja jak sobie jem to zawsze Wiki z talerza mi wybiera więc staram się jeść jak śpi ;) a gotowanie to chyba najgorsza moja strona nie lubię stać przy garach okropnie się wtedy czuję a jak zmywam to mi się słabo robi :/
Vegas a no szybko czas leci teraz to sama nie wierzę ,że 8miesięcy rodziłam prawie 9 m. jeszcze pamiętam jak wody mi odeszły i od brata weszłam na boooma i napisałam wam ,że rodzę hehe teraz to się śmieje z tego ale wtedy nie było mi do śmiechu hehe M czasem mi mówi ,że zamiast mówić co ile mam skurcze to pisałam do was heh
a kolor to niechcąco mi wyszedł taki miał być rudawy blond ale przez ojczyma za długo trzymałam bo jemu farbowałam też włosy i pierwszy zmywał ale hmm mi też się podoba ;) taki myszowaty blond :p
Kochana Martynka wiecznie zadowolona :D moja tylko się cieszy jak krew się w filmach leje albo jak się wygłupiamy w trójkę na łóżku albo jak M mnie łapie za nogi i stoje na głowie hehe

reklama
Eve ja odkąd musiałam zacząć sama gotować to nauczyłam się, przy okazji dobrze mi wychodzi i aż to polubiłam:) My zmywamy ręcznie tylko gary, a tak to zmywarka się tym zajmuje;) Na szczęście:)

Vegas u mnie gotuje M i lepiej niech tak zostanie ja tylko czasem jak mnie na coś najdzie a tylko ja umiem to ugotować więc nie mam wyjścia krokiety i pierogi ja robie szaszłyki itd ostatnio się trochę uczyłam i za którymś razem wyszły ;)
niestety ja tutaj nie mam zmywarki nie opłaca mi się kupować nawet pralki nie mam bo pralnie mam pod nosem i jak wypierzę to wrzuce do suszary i mam w 20min wszystko suche :) a ty jeszcze nie śpisz :D wogóle to jest tu ktoś jeszcze??
Kołysanki z miłością. Kampania Ustronianki z Jodem dla kobiet w ciąży i młodych mam.
zagłosjcie proszę ;))))))))) w razie konursów w których będziecie brały udział odwdzięczę się :D

Ostatnia edycja:
Eve no zaraz zmykam spać:) Jutro mam wolne od pracy to korzystam:D No i małż jest w pracy to mogę na jego kompie siedzieć:)

heloł
ja jeszcze jestem pazurki malowałam dlatego jeszcze siedzę ale zaraz zmykam
co do gotowania to ja byłam noga ale troche podpatrzyłam Z siostrę i nawet polubiłam gotować ale żebym uwielbiała to nie

Vegas Martynka śliczniusia laleczka
eve jak ja Ci zazdroszczę mój Z to nawet kanapek sobie nie lubi robić,ale za to robi wszystko inne(taka z niego złota rączka) no cóż coś za coś.

A wy jeszcze nie śpicie. Ja sobie robiłam małe porządki po nocy, bo w dzień trudno z Adasiem. A teraz mi się spać po kawce nie chce.
Adaś ostatnio kochany jest, grzeczny, usłuchany. Mam nadzieje,ze szybko mu nie minie. Niedawno przechodził jakiś bunt i był strasznie rozdarty i nieusłuchany-na szczęście zauważył chyba,ze to nic nie daje i zrobił się grzeczniejszy.

justys- mój to wode na herbate ma cieżko przystawić, a co dopiero gotować. Jedynie co robi to wątróbke-bo wie,ze mu najlepiej wychodzi. I jak chce mieć wolne od kuchni to wątróbka jest.

PIERWSZA :-D:-D:cool::cool::cool::cool2::cool2::cool2:

Młody pojadł. I stara się zasypiać:-D
A ja wpadłam wam powiedzieć Dzień Dobry i ide spać dalej :D he he :-)
Znowu pogoda do duuu.. ;/

Ostatnia edycja:
młoda jaka tam pierwsza:p 4 osoby przed tobą już dziś napisało:-p
lenka mój Kacper to bunt całe yzcie przechodzi rozdarty jest od poczatku:/ zazdroszcze, że Adaś sie grzeczniejszy zrobił:-p może i Kacprowi sie kiedyś zechce
vegas
laugh.gif
ale cię Martynka podsumowała
laugh.gif
. Mądra dziewczynka
yes2.gif
, a jak babcia daje sobie radę z wnuczką?
eve19 ja też nie lubie gotować... staram sie zrobić ogromny gar zupy na poczatku tygodnia zeby starczyło do czwartku czy piatku, tak strasznie nie cierpie gotować:-p

My wstalismy o 5 bo Kacper oznajmił mi: "Mama chce siku", nadmienie ze koło 4 sie obudził i mu pampersa zmieniłam bo przesikał jakimś cudem. Po tej 5 moje dziecko stwierdziło ze pampersa tyle... i sie wysikał do nocnika. Szkoda tylko ze ja w majtkach jest to tak nie komunikuje ładnie:confused2:

witam. Ja wstałam z mega chrypką... ja już siły nie mam...
ile razy można powtarzać że papierosy szkodzą w ciąży... to nie k**** trzeba siekierę w domu robić....
nie dość że siwo w domu od papierochów, to prawie w każdym pomieszczeniu najarane....
czy teść i szwagierka robią mi tak na złość ??:wściekła/y::wściekła/y: przecież oni nie szkodzą mi, tylko dzieciątku.:wściekła/y:

Eve
, udane zakupy
biggrin.gif

rox, gratuluję nowej pracy
laugh.gif

bardzo ciekawa posada :)
Malwina, udanego rajdu !!
biggrin.gif

kasiek, ale mieszkacie tam? pytam się,bo zrozumiałam tak jakbyście tam tylko mieszkanie mieli, a mieszkali gdzie indziej.
biggrin.gif

Liza, łobuziaki super na zdjęciach
biggrin.gif

Młoda, super sesja, Rafałek cudny
yes2.gif

super że już masz za sobą pierwszą samodzielną kąpiel Rafcia.
Elwirka, gratuluję ząbka
biggrin.gif

Blair, witaj.
yes2.gif
yes2.gif

Vegas, super że Martynka tak dużo już mówi
biggrin.gif

co do kłótni w małżeństwie to u nas zawiniło mieszkanie u teściów, jakbym wiedziała że tak będzie to bym sp***** na stancję od razu po weselu... problemem jest to że oni nie mogą zrozumieć że mąż ma teraz żonę i dziecko w drodze... że teraz to my jesteśmy dla niego najważniejsi...
śliczne zdjęcia :)
justyś, gratuluję zakupów. ja też od początku jestem uzależniona od tego forum.

reklama
Hej.
Ja się wiotam jakos bez życia dzisiaj.
Pogoda za oknem marna.
Liza Trojaczki.:-D szkoda tylko ze w róznym wieku.
Młoda A Rafłakowi chyba coś miłegio isę śniło cyz tak się usmiechał?
Elwirka Gratuluje ząbka.
Justysia Ja wczoraj miałam na obiad rybke w panierce dla meża i dzieciaków a dla mnie duszona z majerankiem. mniam pychota. szkoda ze reszta rodziny nie lubi zdrowego jedzenia.
Eve Ja tez nie lubię gotować dlatego jak już coś robie to staram się żeby nie spędzić nad tym zbyt dużo czasu, pozatym S nie jest wybredny, on jakichś tam wymyślnych dan nie lubi.w tygodniu mam do wyboru kotlety mielone, schabowy, pomidorówka, szczawiówka, grzybowa z torebki, rosół(alr to tylko kiedy jest własny kurczak) udka z kurczaka pieczone, ryba zmażona w panierce. no i to tyle.
Mariolcia A nie mozesz z nimi pogadać. mają tam alkon czy coś takiego? to niech palą tam, a Tój maż co na to?

Do góry