reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe wiem coś o tym przecież pod ten namiot to z teściami pojechaliśmy w sumie i rozbiliśmy się kolo ich znajomych więc nawet nie można było poszaleć albo się powygłupiać a i siostra C nie swojo się czuła ;/ Nie wiem coś wymyślmy wyjechać to nie wyjedziemy bo musielibyśmy Dominike do rodziców moich zawozić... Nie wiem może jakaś kolacja ale tu nawet nie ma takiej lepszej restauracji... Ja to bym chciała wieczór nawet w domu we dwoje bez nikogo i to byłoby najlepsze:)

reklama
Hej Laseczki! Mąż w pracy od 14, Malutka śpi też jakoś od 14 z groszami, więc mam czas na neta. Domek posprzątany.

Liza ja też lubię gotować:) Ale piec nieee, od czego mam cukiernika w domu:D Z wyuczenia i nie pracuje w zawodzie, ale pracował i umie, więc jazda:p
Mariolcia ja niby też nie całkiem u siebie bo mieszkamy z moimi rodzicami, ale jak byłam w ciąży to bardzo dbałam o to by moi rodzice-palacze nałogowi nie palili mi w domu. I walczyłam ostro o to, nieraz głos podniosłam, waliło mi to wtedy bo to moja dzidzia jest najważniejsza. Ale co się okazało na usg 3D w 32tc było widać, że mieszkam w domu z palaczami, i mimo, że nie palili w domu przy mnie bo albo w piwnicy albo na balkonie, ale jednak otwartym, to nie wiem jakim cudem, ale na usg 3D było widać hmm jakby to nazwać.. no że się paliło. Od razu jak to ginek zobaczył, bo wtedy byłam u faceta ginka bo moja pani ginekolog nie robiła 3d, zapytał kto w domu palił. Nawet wtedy nie zdawałam sobie sprawy, że takie rzeczy są widoczne na 3D. No i poza tym pewnie jak nie schodziłam na dół to rodzice palili na dole bo to zima była m.in. i nie było im fajnie wychodzić na dwór.. Ah..
Ale teraz też jazdę robię o palenie przy Tynce bo czasem się mój brat zapomni jak tu przyjedzie i se peta odpala przy moim dziecku. Wrr. Mój tata się też czasem zapomina. Mam fioła na tym pkt.
Umi wiesz mama radzi sobie bo Martynka jest grzeczną dziewczynką. Na prawdę można się z nią łatwo porozumieć, w dodatku słucha się /czasem są wyjątki kiedy ma atak buntu, ale to chwilowe/. Mama potrafi zrobić z nią zakupy, pozałatwiać sprawy na mieście, bo Tynka uwielbia zakupy, wyjazdy wszelkie, jej raj:) Chciałabym żeby zawsze była taka super, ale czy to będzie możliwe tego nie wiem:D
Kasiek myśmy mieli rocznicę po ślubie 10 maja, wtedy jak Malutka spała to otwarliśmy sobie winko i oglądaliśmy komedię romantyczną:) Potem małe fajne co nie co i było super:)
No Martynka jest na ogół grzeczna. Czasem wiadomo, jakiś bunt, ale rzadko. Oby jej tak zostało..:) Byłoby super.

witam po chwilowej nieobecnosci.
ja nadal borykam sie z okropnym humorem. Kacper tez ostatnio nie ma najlepszych dni. moze ta brzydka pogoda na nas tak dziala. podczytywalam was czasem, ale nadrabiam tylko z dzis.

mariolcia wspolczuje tej sytuacji z papierosami. dobry pomysl z tym lekarzem.

liza ja tez dzis porzadkowanie mialam.. a jeszcze cala sterta ubran do prasowania. a nie chce mi sie... ;/

klaudix ja tez z moim mamy przeboje, klocimy sie o glupoty i choc nie jestesmy malzenstwem nie wyobrazam sobie zycia bez niego.

rox ja ci moge nawet ze 2 godziny ze swojego dnia oddac za pyszny obiadek, bo ja to w ogole gotowac nie umiem;/

liza oj ja tez bym chciala w tego lotka wygrac

vegas z tego co piszesz to martysia to super dziecko.

Beacia a czemu kiepski humorek? Przez Twojego wciąż?
No Martynka na razie super dziecko, ale wszystko przed nami. Te wszelkie bunty i pyskowanie:D

witam juz dawno sie tak nie wyspalam moje dziecko szczesliwe u babci wcale nie tesknie za domem tylko dala poaplic w nocy babci jutro po nia jade wiec jeszcze sie wyspie ale troche mi pusto bez dziecka
mlodamamusia to i tak szybko bo ja wykapalam dziecko dopiero w weieku 3 miesiecy zostalam zmuszona do tego w szpitalu
justys milego pobytu u tesciow

Elwirka też chcę tak jak Ty!!! W sumie od urodzenia Dominiki była dwie noce beze mnie pierwszą jak pojechałam na mój panieński wieczór do warszawy ale się nie wyspałam bo tańczyłam całą noc a drugi raz dwa tygodnie temu też się nie wyspałam bo na weselu w Mielcu byłam hehehehe

justyś odpoczynku życzę niech się dziadki zajmują:D

U nas gril:) Przszności już na szykowane gril się rozpala. A co do rocznicy to wstępne rozmowy że może do Kazimierza Dolnego pojedziemy z Domką a tam obiadek a wieczorem we doje już winko najwyżej na strych się wyniesiemy i obejrzymy jakiś fajny film:) Miłego wieczorku:)

reklama
Dobry wieczór. :-)

Młody niedawno zasnął. Wypił 150ml mleka. :-) głodomorr :-D
Byliśmy u babci na zakupach . Zakupiliśmy mu butelke anty kolkową:-);-)

Dostał dzisiaj od sąsiadki pampersy BABYDREAM i jak narazie nie ma uczelenia:-) ;-)

Zdjęcie dnia :-D
DSC00015.jpg

A to MY :-)
111.jpg

uciekam spać ;*
dobranoc ciotki;-)
do jutra !;*

Ostatnia edycja:
Do góry