reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młoda o widzę, ze krótszy:-) gratuluję, ja małego kąpałam sama od urodzenia może maksymalnie 10 razy. To działka mojego T.:-) a niech sie chłopina wykazuje:p

edit

rox
" w nocy":-D nie skomentuje:p. No w sumie jak masz taką mozliwość to wiadomo trzeba korzystać. a co do dzieci to wydaje mi sie ze nie trzeba byc matka polka aby mieć gromadkę:) ale na pewno wyklucza to bycie samolubnym w sumie juz jedno dziecko to wyklucza a co dopiero wiecej. To tak z autopsji bo ja jestem jedynaczką i miałam zawsze wszystko poukładane i na spokojnie a mając Kacpra tak sie nie da mimo iż jest on jeden:-p.

Ostatnia edycja:
reklama
rox odpisałam w poprzednim poscie:p, a co do kapieli to ja wychodze z założenia, że przy dziecku robie wiecej wiec mój może też sie czyms zająć. A i tak nie kapiemy małego co dziennie chyba ze jest gorąco wiec tak duzo to znowu na głowie nie ma:-)

Hej:) Wreszcie weekend:D
Malutka niedawno usnęła. Oj przez tą pracę nie mogę się nią nacieszyć. Pozwoliłam jej dziś na późne pójście spać bo tak za nią w pracy tęsknię. A Perła mnie zaskakuje każdego dnia. Kolejne nowe jej słówka to ''boję'' co pewnie znaczy, że się boi, ''pupa'' to wiadomo, a pokazywać potrafi jak każdą część ciała, czasem jej wyjdzie ''pipa'', ale potem pytam jak? i odpowiada już ''pupa'':p Jak spytałam jaka jest rybka, odpowiedziała ''taka'' i pokazała łapkami jaka mała. Nie wierzyłam normalnie, że takie słowo zna:D Więc po kwadransie pytam jaka jest mama a Mała ''taka'', szkoda, że akurat na żabę w książce pokazała, ale cóż:D I dziś co rzadko się zdarza na pytanie czy mnie kocha odpowiedziała, że tak:p Cud:D

Rox wielkie gratulacje!!:) I moc buziaków dla Boo z okazji 1.5 rocznicy:p No to trochę tych zajęć masz:)
Młoda śliczny Rafałek:) Kurcze aż mi się na wspominki przez Ciebie bierze co widzę fotki Twojego Maluszka:D Moja Perła też niedawno taka była:D Hehe. Pamiętam, że jak Martynka była po swoim pierwszym szczepieniu to też po nim była ospała, ciągle spała i to była wtedy jedna z lepiej przespanych nocek przez nią.
Eve o rany julek dopiero się skapłam, że Wiki ma już 8 miechów!! Szok!! Ja jakoś myślałam, że z pół roczku. Przeca niedawno rodziłaś:D Rwelacyjne zdjęcia a kolor włosów masz super!! Sama bym taki chciała.
Klaudix Mariolcia u nas też też mały staż po ślubie bo 14 miesięcy a ile po ślubie kłótni i kryzysów było ciężko zliczyć. Chyba dopiero się docieramy.. Ale cóż. Takie życie. Coś mi się wydaje z obserwacji, że te pierwsze lata po ślubie są albo najpiękniejsze albo najbardziej bolesne. Co para to inaczej.
Liza piękne dzieciaki, Hani już tak włoski urosły:) Świetnie ich ubierasz!
Elwirka gratuluję ząbka. I szczerze współczuję pobudek..

Witam mamuśki !
Ja to chyba jestem ostatnio jakaś niewidoczna ale cóż...

Dzis miałam dzień pełen wrażeń,sprzedałam moje stare 2 telefony za co mogłam poszaleć w komisie i kupiłam parę super ciuszków dla małego a no i adidasy białe bo miał czarne tylko.Jestem mega szczęśliwa bo to jest to co uwielbiam zakupy!Za ciuszki zapłaciłam prawie 100 zł ale się opłaciło bo są naprawdę fajne.
Oczywiście dla siebie nic nie przyniosłam jak zwykle z resztą ale najważniejszy jest Antonio.

Laseczki znowu zniknę na parę dni wrócę we wtorek bo do teściowej jedziemy na weekend,ale może teraz uda mi się tego laptopa pozyczyc to wpadnę bo ja bez bb to jak bez powietrza:-D

Daffi niestety nie pomogę bo my ich nie używaliśmy
Liza cudowna gromadka
rox gratki z okazji pracy i powodzenia,no i oczywiście STO LAT!!dla Boryska!
młoda a to dla Ciebie

Załączniki

• medal.jpg
    medal.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Justyś kochana ;* dziękuje;*
vegas kochana Martynka;* kocha mamusie:-)
blair witaj:-)

ide spać :-)
dobranoc;*

Ostatnia edycja:
Tutaj dowód na to, że Martynka w czasie deszczu wcale się nie nudzi:-)
page.jpg
tu z tatusiem
DSCN1518_640x480.jpgDSCN1525_360x480.jpgDSCN1534_360x480.jpg
i sama Martyncia
DSCN1507_360x480.jpgDSCN1505_360x480.jpgDSCN1508_360x480.jpgDSCN1511_640x480.jpg

reklama
Do góry