reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox Gratuluje!
eve fajny avatarek i fotki co wstawialas widzialam tez super ;)

U mnie tez leje, zaliczylismy dwa 15min spacerki ;] heh
a oto moje łobuzy na nim :-D

reklama
Liza no ba jak by nie było:-D

SEsja :-D ;-)

Zobacz załącznik 374648
Zobacz załącznik 374649
25.jpg nie sugerowac się moim czołłłem:-D mam nałożoną maść:-)
30.jpg

młoda świetne fotki ;)

rox a czemu ja mam sie niby obrażać? Szczerze to jestem bardzo młoda jak na taką gromadke ;P ty który rocznik jestes?
Ciężko jest czasami z nimi, a w domu jest tak glosno ze... juz sie przyzwyczailam i jak w ciagu dnia cisza jest caly czas to nie moge usiedziec ;P
Ja tylko moge napisac, nie zazdrościc - tylko działać! hihihihi:D

przepraszam ze was nie nadrabiam ale nie mam glowy mam dzien dzisiaj do d.......... moje dziecko u dziadkow oczywiscie u mojej mamy i ojczyna bigdy do tesciow bym nie oddala pusto troche bez niej ale sobie odpocznie wekend wolny..... potwierdzam wychodzi mam zabek na dole juz na 100 procent

Elwirka gratuluję ząbka;*;-)

Młody wczoraj marudził nie spał , gorączkował po szczepionce.
A dzisiaj prawie cały dzien śpi.

Ostatnia edycja:
Witajcie za mną ciężki, bardzo cieżki, no po prostu mega cieżki tydzień w pracy i zapowiada sie kolejny jeszcze gorszy
baffled5wh.gif
i dla tego sie nie odzywałam, ale wiem co sie działo bo mniej wiecej byłam na bieżąco w czytaniu.

rox gratuluje:) jak ty pogodzisz etacik z własną działalnością?
Elizka widzę że u was tak ciepło jak i u nas
p.gif
.
młoda a na jakiki nick chcesz sie przemienić?
Malwina gdzie na spływ jedziecie? Mnie sie marzy spływ Dunajcem ale z małym chciałam a on w obecnej chwili chyba za mały raczej, nie usiedzi:/
eve ja jak mam gotować dla siebie to wcale nie gotuje:p i znam ten ból lenistwa, mnie to sie nigdy nie chce
Elwirka korzystaj z wolności:-):-p ja to bym chciała małego na weekend sprzedać:-p

reklama
Do góry