reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
akurat tam się chcemy przeprowadzićmariolcia my mamy mieszkanie na Czechowie
dokładnie krola rogera:-)
ale niestety sprawy w urzędzie tak się ciągną, że nadal czekamy.
eve19
Mama Wiki i Simona
My po zakupowie
szmaciaki obeszłam i upatrzyłam sofę mam nadzieje ,że zdążę ją kupić
Naciągacz oczywiście kupił sobie chusteczki do nosa i spodnie ja to mam z nią urwanie głowy teraz śpiocha usnęła na fotelu hehe więc jej nie ruszam niech sobie drzemkuje ja odpoczywam
a zamierzam w niedziele przed przyjazdem gnojka jechać na carbot (taki pchli rynek) po chodzik i może coś sobie upoluję myślałam o nowej bluzie ale jeszcze coś wymyśle bez niczego nie wrócę hehe
wy tu o obiadkach a ja się głodna robię a nie ma mi kto ugotować samej mi się nie chcę a nie mam wyjścia więc pierogi
szmaciaki obeszłam i upatrzyłam sofę mam nadzieje ,że zdążę ją kupić
Naciągacz oczywiście kupił sobie chusteczki do nosa i spodnie ja to mam z nią urwanie głowy teraz śpiocha usnęła na fotelu hehe więc jej nie ruszam niech sobie drzemkuje ja odpoczywam
a zamierzam w niedziele przed przyjazdem gnojka jechać na carbot (taki pchli rynek) po chodzik i może coś sobie upoluję myślałam o nowej bluzie ale jeszcze coś wymyśle bez niczego nie wrócę hehe
wy tu o obiadkach a ja się głodna robię a nie ma mi kto ugotować samej mi się nie chcę a nie mam wyjścia więc pierogi
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
rox moderatorka bedzie wyrozumiała
eve19
Mama Wiki i Simona
i dzień mi się popsuł :/ siedzę przed komputerem a tu jak lunął deszcz to mi cały fotel zmoczył ah nie wytrzymam a było tak fajnie :/ morusek zapadł w sen to pewnie do 4będzie spała hehhe
rox gratuluję ;*
rox gratuluję ;*
młodamamusia18
Rox nerwusko gratuluję !! ; *
rox gratki a co to za praca jesli moge spytac???
my wyjezdzamy jutro na rajd a w niedziele na spływ ze znajomymi , Zuzka kuz oddana mojej siostrze
My z M tez się często kłócimy , były dni ze nie gadalismy ze soba albo M spał u rodziców badz w campingu. Ale zawsze przechodzi i jest ok.
klaudix wydajee mi się ze dacię radę i bedziecie zyc długo i szczesliwe. poprostu tak się dzieje w zwiazkach ze czasem nienawidzimy naszych partnerów a za pare dni bedzie dobrye. Przemysli, uspokoi się i bedzie ok. Tryzmaj sie kochana
my wyjezdzamy jutro na rajd a w niedziele na spływ ze znajomymi , Zuzka kuz oddana mojej siostrze
My z M tez się często kłócimy , były dni ze nie gadalismy ze soba albo M spał u rodziców badz w campingu. Ale zawsze przechodzi i jest ok.
klaudix wydajee mi się ze dacię radę i bedziecie zyc długo i szczesliwe. poprostu tak się dzieje w zwiazkach ze czasem nienawidzimy naszych partnerów a za pare dni bedzie dobrye. Przemysli, uspokoi się i bedzie ok. Tryzmaj sie kochana
Ostatnia edycja:
pinky sky
Fanka BB :)
Mariolcia to całkiem nie daleko my mamy na Jana Kiepury
rox gratulacje dopiero zaczęłaś szukać i jest super!!!
eve smacznego
Ja sobie siedzę i tv ogląda prawie wszystko zrobione zaraz C wróci od samochodów mam nadzieje na wspólny wieczorek może jakiś film jakieś piwko i popcorn chyba że padnie na twarz i pójdzie spać heheh
rox gratulacje dopiero zaczęłaś szukać i jest super!!!
eve smacznego
Ja sobie siedzę i tv ogląda prawie wszystko zrobione zaraz C wróci od samochodów mam nadzieje na wspólny wieczorek może jakiś film jakieś piwko i popcorn chyba że padnie na twarz i pójdzie spać heheh
młodamamusia18
Kasiek nie wiem czy wytrzymam 2 miesiące
Rox najlepszego dla Boo z okazji półtora roczku
Rox najlepszego dla Boo z okazji półtora roczku
reklama
młodamamusia18
rox he he ;-) szaloona
Idzie tutaj zmienić NICK ?
Idzie tutaj zmienić NICK ?