reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laskeczki
klaudix może się wszystko ułoży decyzja o rozwodzie i o rozstaniu nie jest podejmowana już teraz. Będzie dobrze kochana:) Dzieci chyba się tak ślinią jak już nie są noworodkami ja już nie pamiętam bo to dawno było:D

eve super fotki udanych zakupów jak też miałam się dzisiaj wybrać na angielską odzież na szmaty ale dopiero obrobiłam się z wiśniami:)

młoda super że mały tak śpi napisałabym coś ale nie chcę zapeszyć tak jak mi ktoś kiedyś zapeszył:) dobrze że z małym lepiej i dobrze że masz takie podejście niech sam dorośnie mam koleżankę która urodziła dokładnie rok przede mną i też miała jazdy z facetem ale to już takie ekstremalne że go ze dwa razy z domu wyrzucała bo już po porodzie spotykał się z jakąś laską zadzwoniła do niej i powiedziała że ma dziewczynę i małe dziecko i tamta też go w dooope kopnęła ale teraz są bardzo szczęśliwą rodziną we trójkę on się zmienił i naprawdę super im się układa i pamiętam powiedziała kiedyś takie zdanie że ma go w doopie teraz bo ma Wiktorie i one we dwie sobie same poradzą. Więc są i dobre zakończenia FACET MUSI DOROSNĄĆ!!!

Ja jak pisałam w ferworze pracy wiśnie ogórki wiśnie ogórki... Zostało słoiki pozalewać:D:D Nawet kuchnie wysprzątałam, miałam iść na miasto bo połowa lata a ja ściuchałąm tak japonki że wstyd chodzić ale teraz już chyba są przeceny:) Nic pójdę w poniedziałek C będzie w domu chociaż nie chyba ma egzamin na triry ehhhh....Domka coś się pokłada kiepska noc nie wiem cały czas mamo i mamo i aaaaaaaa (co znaczy że mam śpiewać aaaaa kotki dwa...) nie wiem może jej się coś przyśniło. Aaa nie mówiłam Domiście wyszła trzecia 3 więc jeszcze jedna i tylko 5:D:D

reklama
Hej.
u mnie obiadek uż prawie zrobiony, ziemniaczki się gotuja a dzieci z S na podwórku "pomagaja" sprzątać w garażu.
u mnei dizsiaj ładna pogoda, z rana bylo troche chmurnie ale już jest super, nie jest za gorąco i tak ma być.
a ja jakoś zmęczona chodze wypadałoby zacząć sprzatac zeby jutro się nei przenęczać ale jakoś od rana nie moge się za to zabrać.:sorry2:
Młoda No to duży chlopczyk z Rafałka rośnie CI. dobrz eże gorączka małemu juz przeszła.
Klaudix Mam nadizeję że sprawy z M się ulożą jak najlepiej.
Rox Jesteś the best. dobra by była z Ciebie poetka.:-D
a co do posta Mlodej myślę że skoro nie wygwiazdkowało tego jednego słowa to jest ok :tak::-) lepszego okreslenia na Twoj talent nei ma.:-D

Witam
Obiadek juz sie kończy,i dziś też nici z odwiedzin w żłobku,dzwoniłam i Pani dyrektor jest na urlopie,wraca w poniedziałek.
Mały dopiero zasnął od rana,teraz czekam na Z jak z pracy wróci bo mamę moja przywieźć bo chcę żebym jej włoski obcięła.
u nas pogoda do bani więc w domku dziś siedzimy.

klaudix może jak ochłoniecie to zmienicie decyzję co do rozwodu,życzę żeby Wam się ułożyło.
rox jak Cie czytam to padam,popieram jesteś the best!
Ewi a co dzis masz na obiad ? u mnie mielone,ziemniory,i mizeria

witam, u was obiadki ugotowane, a ja mam wolne od gotowania bo już teściowa wczoraj narobiła, więc dzisiaj aby odgrzać...
od wczoraj malutki tak skacze po brzusiu aż mnie niekiedy zaboli :)
ale to dobrze,mamusia się cieszy że taki aktywny jest:-)

lecę teraz was nadrabiać, bo ja tak na raty jestem, raz na wątku lublina, trochę na październiku i trochę tutaj :-)

reklama
Klaudix, nie wiem co mam napisać... jesteście młodym małżeństwem.
wiesz, pisałam wam o mojej wyprowadzce dziadków, widzę że mamy podobny staż jako żony... zaledwie rok minął... ale powiem ci że nachodzi taki kryzys... i pomoże jedynie szczera rozmowa. ja też myślałam że jak się usunę na jakiś czas, to ten przyleci z kwiatami i przeprosi... phi, chyba niedoczekanie.
po jakimś czasie porozmawialiśmy... ale ja już nie przebierałam w słowach... powiedziałam i o jego rodzinie i jego zachowaniu... powiedziałam czego chce, i tak ma być bo jestem jego żoną i matką jego dziecka... teraz chodzi jak w zegarku, nawet się pyta czy może sobie piwo kupić... (ma 27 lat) wydawałoby się że dorosły facet:-)
trzymam za was ogromnie kciuki;-)
jak to brzmiało?? Mąż jest głową rodziny, a żona szyją ?? a szyja steruje głową ??:tak:
Vegas, cudowny szkrab na zdjęciu:-)
Rox, wymiatasz
laugh.gif
laugh.gif

kasiek, na razie lansujemy się na Felinie, ale mam nadzieję że się niedługo przeprowadzimy:-)

Do góry