reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hellow
ja po pracy oczywiście czas z Jurkiem i Małą spędziłam. Jurek na 18 do pracy jechał, więc z nim mniej tego czasu. Jak pojechał zrobiłam zupę na jutro i sobie leczo na dzisiejszą kolację bo miałam mega smaka:) Poszłyśmy z Myszą na ogród to się wyszalała mimo deszczyku /słaby/, miała kalosze i kurtkę przeciwdeszczową:D Zabawnie w niej wygląda bo to na rozmiar 92, ale cóż:D Ważne, że jest:D W sumie to jak płaszczyk wygląda:p Potem były zabawy w domciu i Mała od kilkunastu minut śpi, więc mam czas dla siebie;) Usypiałam ją dziś śpiwając jej kołysankę a ona tak patrzała na mnie swoimi niebieskimi ślepkami.. ahh:) Zaraz mi się przypomniały czas jak była taka malusia:)
11.12 (8).jpg

Klaudix trzymam kciuki by wszystko pomyślnie się rozwiązało:* Ściskam mocniutko!:*
Elwirka jeśli to ząbek to gratki:) No i współczuję tragicznych nocek. U nas też takie były gdy Martynka zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek a potem było mama ratuj. Pamiętam, że bywałam bardzo niewyspana i raz z rozpaczy wsadziłam Małej do łóżeczka dużego lwa - taka maskotka wielka - zajął połowę jej wyrka i jak leżała na plecach to nie miała jak przewrócić się na brzuszek:-D
Ewi Kasiek pewnie to faktycznie jakieś bunty:sorry2: zobaczymy. Wiem właśnie, że to taki wiek kiedy dzieci sprawdzają na ile mogą sobie pozwolić.
Rox a cóż Cię tak stresuje?:-)

Ja dziś byłam zmuszona kupić sobie kurtkę przeciwdeszczową bo ciągle pada a ja na rowerku zasuwam do pracy i z pracy. Na szczęście piątek jutro a potem weekend. Strasznie nie lubiłam weekendów a teraz odkąd pracuję to wolę weekendy:-):-)

Martynka patrząc na bajkę mówi ''baja'', więc kolejne słówko opanowane:-):-)

reklama
Dobry wieczór. :-)

Klaudix kochana daj znać jak po rozmowie.
Ja sie dzisiaj z K... niedawno tez pokłociłam. eh...

Mały źle znosi szczepionke. Dostał gorączki . Dałam mu czopek . Gorączka spadła .Narazie śpi . Mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna;-)

Dobranoc;*

Witam ;)
ja późno bo Wiktoria mi bałagan zrobiła okropny :/
usnęła o 22 czasu mojego i o finał był po 15min. zaczęła krzyczeć i mama mama mama a ja zmywałam urwanie głowy :/
kupiłam dziś sobie rybaczki bo od ciąży nie kupowałam sobie rybaczek i polazłam z Wiktorią do sklepu szukam rybaczek a tu nie ma rozmiaru więc człape się na młodzieżowe takie do 14lat i znalazłam a ten mój się śmieje ,że stara jestem a rozmiar 13latki hehe a tak się wstydziłam kupić te spodnie ,że czerwona do kasy doszłam ;)
oczywiście Wiki też sobie kupiła skarpetki takie niby baletki coś takiego wyglądają jak by miała buty ;)
na razie czekam do sierpnia jak pojadę to babcie się nie opędzą od Wiktorii ja muszę odpocząć a będę u teściowej :(
Klaudix faceci tak mają straszą rozstaniem itd ale to samo przechodzi wiem coś o tym już tyle razy co się rozstawałam z moim łajzikiem i nic trzyma się mnie jak rzep psa ;) nie przejmuj się może powinnaś mu dać trochę odpocząć od siebie i zrozumie ;)
mam coś dla was spodoba wam się foto z moich urodzin ;)nie mogę dodać jak mi się nie uda to jutro wrzucę ;/tzn dziś ale później

Dzien dobry :-)

młody wczoraj zasnął po 22 i obudził sie o 6 rano:-)

Elwirka dzięki , dzisiaj juz lepiej goraczki nie ma teraz lezy z babcia i obydwoje zasypiają.

Ze mną jest coś nie teges.
:no::no:. Wisi mi to czy K... jest w domu czy go nie ma . Sama nie wiem czego chce :-( czy z nim być. Czy co ? ... :no: Nie wiem co jest dla mnie dobre:-(

Hej dziewczyny!
Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy! Oczywiście z wczorajszej rozmowy stanęło na rozwodzie, ale wiem że oboje tego nie chcemy... Trzymają nas jeszcze emocje... Mam nadzieję,że będzie dobrze...:-)

Mloda mój mały ładnie zniósł szczepienie, nie miał żadnej gorączki ani nic a jak się czuje dzisiaj Rafałek??

mam pytanko czy jest już możliwe że małego ślinianki się aktywowały?? Ślini się jak nic, robi baloniki ze śliny, no i zaczął się krztusic nią... Chyba nie radzi sobie zbytnio z jej przełykaniem... Dzisiaj nawet za nogi go trzymałam bo miałam wrażenie że się lekko dusi...:/

Witam jesteśmy we dwie dziś Wiki się szaleju najadła :D
Zdjęcie0484.jpgZdjęcie0482.jpga dziś mi fotki weszły hehe coś wczoraj może nie tak robiłam bo zaspana byłam phehe
ogólnie to u nas wporzo Wiki zapięta w fotelu siedzi do karmienia bo tak to już pewnie by miała z 3wypadki ;)
Ja to jednak się cieszę ,że po ślubie nie jestem ;) na rozwody to za młoda stanowczo jestem :p
Faceci tak mają do póki im się nie wbije do tych pustych głów ,że albo się dorosło do małżeństwa albo nie jeśli nie to po co było brać ślub bierze się z miłości a nie dla rozwodów ;)
ale to takie moje widzi mi się ;) moja mama jest po 2rozwodach i dla tego ja tak sądzę i dopiero myślę o ślubie ale cywilnym kościelny zostawiam na później jak będę miała z 25lat dopiero ;)
buźki idę się ogarnąć ale nie wychodzę może pchła uśnie jeszcze kutrcze do komputera się dobiera :D

reklama
hehe dzięki ;) my się szykujemy na spacer ,ale nie wiem jeszcze jak Wiki ubrać i oo a mało to jeszcze coś mi do oka wpadło i 3razy poprawiałam makijaż hehe ale czerwone jest jeszcze :p idę może coś kupie muszę Wiktorii buty kupić bo nie ma za małe ma trampki a teraz na tą porę akurat by były bo adidasy to za gróbe :D
w tesco widziałam fajne trampuchy za 2funty więc może kupimy albo za 7funtów takie już wykozaczone ale później nie chce mieć wojny w domu :)buźki laseczki za 2godz. wrócimy nie wyłączam komputera nic mu się nie stanie jak co to trudno :( i tak was nadrobie bo wezmę mojego M komp :p

Do góry