reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

klaudix wspólczuje trzymaj sie moze da sie to wszstko ułożyć

Zobaczymy co będzie po rozmowie... Zawsze ta jego pier******* ciotka się wpieprza (moja teściowa bo mamy nie ma). Ahh brakuje mi dzisiaj sił...
Kocham swojego męża ale czasai go nienawidzę... Chyba najgorsza mieszanka...:-/ Ehhh na dzień dzisiajszy powiem że inaczej wyobrażałam sobie swoje małżeństwo...

Kasiek twierdzi że zmieniłam się, że poznał inną Klaudię 4 lata temu, ale kurcze każdy się zmienia, on też!!! Jego ciotka jest o niego strasznie zazdrosna i najwyrazniej zależy jej żeby nasz związek się rozpadł...

Ostatnia edycja:
reklama
Elwirka super że pierwszy ząbek wychodzi!!

Klaudix może przerosła go rola ojca nie wiem wszystkiego się na forum nie napisze a on ma swój rozum i chyba nie musi się słuchać ciotki... Normalne że człowiek się zmienia co innego jak się miało naście lat tylko imprezy wyjazdy były w głowie teraz jak jest dziecko małżeństwo inne są priorytety... Czasami myślę że i C tęskni do beztroski... Ale aż tak nigdy między nami nie było... Głowa do góry to nie jest decyzja na już

Ostatnia edycja:
Wiem wiem Kasiek! Ale właśnie on chyba tego nie rozumie, że on też się zmienił... To nie jest już pierwsze zauroczenie... to jest życie, rodzina, odpowiedzialnośc. wszystko się zmienia. Moja dziekanka powiedziała mi że faceci rosną ale nie dojrzewają...święta racja!Jestem ciekawa jak zakończy się dzisiejsza rozmowa (bo to jest teraz najważniejsze) Moze pojade do rodziców na pare dni, moze potrzebujemy na spokojnie ochłonąc, pomyślec i potem porozmawiac... Oboje jestesmy uparci i temperamentni... To jest dodatkowy problem bo każdy chce miec racje a o kompromis trzeba długo walczyc...

Elwirka gratuluję ząbka!

klaudix na prawdę nie wiem co powiedzieć... Przecież z tego co widzę na syganturkach i ślub i dziecko było planowane więc o co mu chodzi może przerasta go... Więc może wyjazd do rodziców to dobry pomysł tylko najpierw szczera rozmowa bez krzyków i wypominania bo to do niczego nie prowadzi a jak oboje macie takie charaktery to tylko pogorszy sprawę, Ty rozumiesz że to nie jest chodzenie za rączkę i gadanie cały czas o niczym... Macie Filipka i on powinien być najważniejszy więc czasami warto spuścić z tonu a robić po swojemu:)

Antoś już tak w domu dawał popalić że poszłam z nim na plac zabaw,ale zaczęło kropić więc biegiem do domku wróciliśmy,i jednak jutro jadę do tego żłobka a na czwartek przyszły rozmowa z menagerem w sprawie pracy zaklepana

Elwirka
no to jeśli to ząbek to gratki dla Oliwci a może weź lekko łyżeczką puknij w dziąsło i jeśli stuknie to na 100% ząbek
Klaudix kochana tulam Cię mocno i powodzenia życzę może wszystko da się na spokojnie wyjaśnić,przecież jest Filipek nie możecie się tak po prostu rozstać,nie wiem co temu Twojemu odbiło ,ech faceci.My z Z jeszcze jak nie mieśliśmy Antosia to się żeśmy strasznie kłócili,było na prawdę nie fajnie ale od kąd jest mały wszystko ucichło_Oczywiście zdarzają się kłótnie jak u każdego chyba ale ogólnie jest lepiej bez porównania do tego co było.Dodam tylko że i on i ja to zodiakalne lwy więc łatwo nie jest

Witam sie.
Nadrobiłam ale weny brak do odpisywania;P

klaudix trzymam kciuki by wsio sie ułóżyło!!! to pewnie pierwszy wasz kryzys, mam nadzieje ze szybko przejdzie!:***

reklama
Do góry