reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziś wcześniej bo Wiki ma drzemkę i pomyślałam o was ;)
Ale szook kolejna dama szalała nam na forum,ah te historyjki dobrą książkę można sklecić ;)
Nom a jak są jakieś mamusie z rozstępami to polecam Stretch Marks miałam okropne rozstępy na piersiach po ciąży aż wstyd mi było założyć koszulkę z dekoldem nie wspominam o pośladkach i biodrach a pod kolanami to okropne a teraz już prawie nie widać ;)
U nas w miare pogoda grunt ,że nie pada ;) Ja się przeziębiłam Wiki też ale żyjemy kurujemy się leżąc i wzdychając ;)
Miałam się zapytać coś ale zapomniałam :p jak przypomni mi się to edytuję ;)
Już wiem co miałam zapytać czy używałyście kremów uv dla dzieci i jakich polecicie mi coś bardzo bym prosiła zupełnie się na tym nie znam a nie chce zrobić krzywdy małej tym bardziej ,że ma alergie :/ a lekarz mi powiedział ,że sama muszę coś jej wybrać i spróbować :/

Ostatnia edycja:
reklama
ja mieszkam obecnie w UK i mama mi go podała przez ciocie ale coś około 20zł zapytam i powiem wam ale jeszcze żaden balsam mi tak nie pomógł ;) gratuluję synka słodki i dopiero miesiąc :) kiedy to moje rozpaprane tyle miało hehe

Niestety u lekarz się w zasadzie niczego nie dowiedziałam :(
USG znowu mi nie zrobili bo pani dr nie robi
Jutro muszę zadzwonić i się zapytać czy łaskawie będę mogła u nich wykonać USG
W zasadzie dostałam tylko skierowania na badania i to tyle
Szkoda bo miałam nadzieję,że już dziś się dowiem ile dzidzia ma dokładnie
A tak to d..a
Ta pani doktor powiedziała,że wg om to juz 7 tydzień a nie 5-6 jak mówiła mi ta doktor u której byłam w poniedziałek

No cóż jeszcze trochę przyjdzie mi się poniecierpliwic

Klaudix no dokładnie ciekawe ile razy tu jeszcze wróci .
A ja podejrzewałam ze coś jest nie tak.
Jak Filipek ?;-)

Bestyja dzięki za info.:-)

Dziewczyny ile po porodzie mozna spodziewać się @ ? ? ?

reklama
Do góry