reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziś wcześniej bo Wiki ma drzemkę i pomyślałam o was ;)
Ale szook kolejna dama szalała nam na forum,ah te historyjki dobrą książkę można sklecić ;)
Nom a jak są jakieś mamusie z rozstępami to polecam Stretch Marks miałam okropne rozstępy na piersiach po ciąży aż wstyd mi było założyć koszulkę z dekoldem nie wspominam o pośladkach i biodrach a pod kolanami to okropne a teraz już prawie nie widać ;)
U nas w miare pogoda grunt ,że nie pada ;) Ja się przeziębiłam Wiki też ale żyjemy kurujemy się leżąc i wzdychając ;)
Miałam się zapytać coś ale zapomniałam :p jak przypomni mi się to edytuję ;)
Już wiem co miałam zapytać czy używałyście kremów uv dla dzieci i jakich polecicie mi coś bardzo bym prosiła zupełnie się na tym nie znam a nie chce zrobić krzywdy małej tym bardziej ,że ma alergie :/ a lekarz mi powiedział ,że sama muszę coś jej wybrać i spróbować :/

Ostatnia edycja:
reklama
ja mieszkam obecnie w UK i mama mi go podała przez ciocie ale coś około 20zł zapytam i powiem wam ale jeszcze żaden balsam mi tak nie pomógł ;) gratuluję synka słodki i dopiero miesiąc :) kiedy to moje rozpaprane tyle miało hehe

Niestety u lekarz się w zasadzie niczego nie dowiedziałam :(
USG znowu mi nie zrobili bo pani dr nie robi
Jutro muszę zadzwonić i się zapytać czy łaskawie będę mogła u nich wykonać USG
W zasadzie dostałam tylko skierowania na badania i to tyle
Szkoda bo miałam nadzieję,że już dziś się dowiem ile dzidzia ma dokładnie
A tak to d..a
Ta pani doktor powiedziała,że wg om to juz 7 tydzień a nie 5-6 jak mówiła mi ta doktor u której byłam w poniedziałek

No cóż jeszcze trochę przyjdzie mi się poniecierpliwic

Klaudix no dokładnie ciekawe ile razy tu jeszcze wróci .
A ja podejrzewałam ze coś jest nie tak.
Jak Filipek ?;-)

Bestyja dzięki za info.:-)

Dziewczyny ile po porodzie mozna spodziewać się @ ? ? ?

reklama
Do góry