HEJ
eve super zdjęcie, mała urocza .
Daffi pisze cały czas chyba dopiero drugi dzień jej nie ma
Elwirka tak zazwyczaj jest że kiedy my padamy na buzię to dzieciaki mają najwięcej siły, nie martw się jeszcze trochę będzie lepiej chyba te miesiące gdzie dziecko zaczyna raczkować i chodzić są najbardziej absorbujące
rox masz w domu łamacza serc!!! A tak w ogóle to masz rozwalające posty buhahahah chyba nas wszystkie na duchu podnoszą i od razu widnieje uśmiech na twarzy
Ewi spokojnej jazdy
klaudx nie martw się może ma gorszy dzień to tylko facet ja też mam czasami wrażenie że jest ze mną tylko dla Dominiki bo mnie nie zauważa i w ogóle taki dziwny jest... Po prostu z nim pogadaj albo spędzicie trochę czasu we dwoje jeśli macie taką możliwość chć dwie godziny bez malucha żeby naładować baterie
Trzymaj się
Dominika odpoczywaj już tylko dwa dni i pójdziesz na kontrole, jak leżysz to zrób sobie listę o co chcesz zapytać lekarza żebyś nie zapomniała
Słuchaj się dziadka!!!
atomówka Gratuluję fasolki i witam
nie wkręcaj jak tak Cię cycki bolą to na pewno w ciąży jesteś ja tak miałam przez dłuższy czas
Teraz już odwrotu nie ma
Ja sobie sprzątam bo pogoda do doopy... Teściowa ledwo żyje od rana zdenerwowana bo młodszy brat C wrócił sobie o 10 rano już któryś raz z kolei... Szkoda mi jej bo on myśli że może wszystko w domu nic nie robi a pieniążki by brał i mógłby w ogóle do domu nie wracać a ona się martwi...