reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Rox jesteś genialna, od razu humor mi wrócił:-):-D

Atomówka nie wkręcaj sobie!!! na początku lekarz musi zrobic usg przez macicę, bo fasolka jest za mała żeby była widoczna przez normalne usg! Ja miałam tak robione usg do chyba 13 tygodnia w 17tc już miałam robione normalnie...

Ostatnia edycja:
HEJ
eve super zdjęcie, mała urocza . Daffi pisze cały czas chyba dopiero drugi dzień jej nie ma:)

Elwirka tak zazwyczaj jest że kiedy my padamy na buzię to dzieciaki mają najwięcej siły, nie martw się jeszcze trochę będzie lepiej chyba te miesiące gdzie dziecko zaczyna raczkować i chodzić są najbardziej absorbujące:)

rox
masz w domu łamacza serc!!! A tak w ogóle to masz rozwalające posty buhahahah chyba nas wszystkie na duchu podnoszą i od razu widnieje uśmiech na twarzy:D:D

Ewi spokojnej jazdy:)

klaudx nie martw się może ma gorszy dzień to tylko facet ja też mam czasami wrażenie że jest ze mną tylko dla Dominiki bo mnie nie zauważa i w ogóle taki dziwny jest... Po prostu z nim pogadaj albo spędzicie trochę czasu we dwoje jeśli macie taką możliwość chć dwie godziny bez malucha żeby naładować baterie:) Trzymaj się:)

Dominika odpoczywaj już tylko dwa dni i pójdziesz na kontrole, jak leżysz to zrób sobie listę o co chcesz zapytać lekarza żebyś nie zapomniała:) Słuchaj się dziadka!!!:p

atomówka Gratuluję fasolki i witam :D nie wkręcaj jak tak Cię cycki bolą to na pewno w ciąży jesteś ja tak miałam przez dłuższy czas:p:p Teraz już odwrotu nie ma:D

Ja sobie sprzątam bo pogoda do doopy... Teściowa ledwo żyje od rana zdenerwowana bo młodszy brat C wrócił sobie o 10 rano już któryś raz z kolei... Szkoda mi jej bo on myśli że może wszystko w domu nic nie robi a pieniążki by brał i mógłby w ogóle do domu nie wracać a ona się martwi...

Ostatnia edycja:
Rox to prawda Twoje posty czyta się z uśmiechem na twarzy :)
Udało mi się po wielu trudach dodzwonić do przychodni na Inflanckiej i nawet ku mojemu zdziwieniu zapisali mnie na dziś do pani dr. Dutkiewicz
Mam nadzieję,że moje głupie obawy pani dr rozwieję :)

wstawię foto robione dzisiaj brzuszka tylko mam straszny rozstęp który widać i to nie jeden niby wcieram oliwkę i nic..:(
nowe.jpg

Hejka laseczki!
Jestem i ja wiec się melduję.
U nas ok,odstawiliśmy juz brata Z i sama z Antosiem urzęduję,teraz czekam na Z bo zaraz z pracy wróci,dzis na obiad zupkę pieczarkową zrobiłam.
Zapowiada sie dziś ciekawy dzień bo ma wpaść mama moja i kuzynka ma przyjechać więc pewnie wpadnę znowu wieczorkiem ponadrabiać .

rox oj tak Twoje posty są niesamowite,uwielbiam Cię czytać hihi,Boo jak zwykle uroczy
atomowka Witaj! nie martw się na pewno wszystko ok z fasolką.
klaudix ech faceci,oni to nigdy chyba nie przestaną nam ciśnienia podnosić,ściskam Cię mocno może pogadaj ze swoim poważnie
Daffi a co Ci było i gdzie wczoraj tak z mała zabalowałyście?
Ewi spokojnej jazdy i jak to się mówi szerokich dróg życzę
Elwirka na kawke to chyba najprędzej wpadnę we wrześniu jak małego do żłobka zaprowadzę,bo cięzko u mnie z czasem
Dominika super brzusio,odpoczywaj kochana.

reklama
Do góry