reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.

My w domku juz w komplecie:) Hania wróciła;)
Ogołnie dzien szybko zleciał;P
Nadrobilam ale niewiem co poodpisywac;P
Dookoła grzmi! wrrrrrrrrr

reklama
no ale burza i desz u nas przeszedl to masakra ale teraz slonko swieci
bestijo dzieki za info ma tupet naprawde
mlodamamusia rafałek super a moja suka tez daje buziaka oli.a co do @ to ja mialam szybko ale ja bardzo malo karmilam

młoda a super;) jak pojechaliśmy do niej to na powitanie dała buziaka i powiedziała: "mamusia ja dzis w nocy tęskniłam za Tobą" :-) i mowi ze za nikim nie tesknila tylko za mną :p
co do @ to róznie ona wraca ja zawsze dostawałam kolo 6-8tyg po porodzie;P a karmilam piersią Hanie i Daniela 9mies a Mikołaja 12,5mies;P

Elwirka no ja karmiłam 3tyg tylko .
Liza kochana Hania . Tęskniła tylko za mamusią :-) Słodko;*

Jutro bede dzwonić i umówię sie na wizyte kontrolna po porodzie do gina .
Jestem 6tyg po porodzie i jeszcze nie ma @... A leci mi śluz taki lekko brązowawy . Moze cos się rozkręca?

Elwirka no ja karmiłam 3tyg tylko .
Liza kochana Hania . Tęskniła tylko za mamusią :-) Słodko;*

Jutro bede dzwonić i umówię sie na wizyte kontrolna po porodzie do gina .
Jestem 6tyg po porodzie i jeszcze nie ma @... A leci mi śluz taki lekko brązowawy . Moze cos się rozkręca?

Nom kochana ;)
Myśle ze nie masz co sie martwic o okres, napewno sie pojawi:-)
Ide kąpac dzieciaki poki burzy nie ma nad nami, choc ciagle grzmi :dry: co za pogoda......

Mloda a dziękuje maluszek dobrze, choć dzisiaj troszkę marudny... Ale teraz śpi i w sumie z tego nie jestem zadowolona bo do kąpieli będzie za bardzo wyspany:) i potem bede miała prblem żeby go uśpić:-D

Właśnie zadałaś super pytanie... Przed chwilą sama się zastanawiałam, bo na wkładce pojawiła się u mnie brązowa wydzielina, a po porodzie już nic mi nie leciało... i tak się właśnie zastanawian co to?!:-D tym bardziej że karmię piersią pełną parą... Ale jak Lizka mówi że tak szybko dostała to może ja też dostaje...
A tak poza tym Lizka to słodziutko, aż miło na serduszku się pewnie robi jak padają takie słowa z ust dziecka... Cudownie usłyszec że Bombel tęskni za swoją mamusią...

Kurcze dziewczyny ja nie rozumiem takich lasek,czy mi ktoś potrafi wytłumaczyć po co one to robią? Co maja na celu?
Gratki dla moderatorki i dla Dafii za spostrzegawczość bo ja się nie kapnęłam

Antoś szaleję z ciocią,właśnie tańcują

młoda ja dość późno dostałam okres(tylko ja piersią karmiłam do 11 miesiąca) nawet juz o nim zapomniałam ale niestety przyszedł ech.

Powrót okresu jest indywidulany dla kazdej kobiety.. nie ma co sie sugerowac która kiedy dostala ;-)

U mnie dzieciaki już spią:tak:
A nad Wawa byla podobno nawałnica!, bosze, oby noc byla spokojna......

reklama
Hej. Ja po jeździe. Ale to potem i potem nadrobię. U mnie oczywiście od rana burzę.
Co do Dominiki to przyznam szczerze że dziewczyna jeszcze jako Niunia miała szansę od administratora i od nas. Nie wykorzystała jej to teraz nie może liczyć że ją przyjmiemy. Mam 50% pewności że jej ciążą jest prawdziwą tylko historię zmyślone. Nie potrafiła przyznać się do kłamstwa nawet nie zamierzała nic wyjaśniać więc szansy już nie dostanie.

Do góry