reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejaka

Czytam Was codziennie ale nie zawsze mam czas napisac

U nas od 2 godzin leje cały czas a raz tak huknęło ze myslałam zee zawału dostane :baffled:

My w weekend na rajdzie zabytkowym bylismy, słonko nam dopisało i fajnie było

co do Eweliny to mi nie pasiła , no ale cóż

I kurcze okres mi sie spoznia , czego nigdy nie robi , no ale wpadki nie było i sama juz nie wiem czy jutro testu nie zrobic ach zycie....

sorki dziewczyny ze nie poodpisuje ale nie mam juz siły za bardzo

reklama
Hejka
MŁODA ja dostałam okres jakoś po 10tyg po porodzie, i karmiłam... więc nie jest powiedziane że póki się karmi to się nie dostanie a że jak soię przestanie to zaraz wraca. Zresztą masz tu na to nie jeden przykład... Tak samo jak mówią że pokarm znika jak się skończy karmi i też nieprawdą to jest...
EWI wg mnie dobrze się nauczy jeździc w ciężkich warunkach jazdy jeszcze na prawku... więc jak padało to powinnaś się cieszyc, po potem przyjdzie do egzaminu a tu ulewa i ci co nie mieli nigdy deszczu na jazdach od razu panika...
BESTYJA i MODERATORKI dziękuję również za cujnośc... ja się nie zorientowałam, nie poznałam niunii więc nie wiedziałam na początku o co chodzi, ale dobrze miec stróżów nad głowami
ROX zdjęcie twojego Borysa i twój post wprawiły mnie w lepszy nastrój, dzięki, i ty te głowę do góry i stawiac czoło porządkom
KLAUDIX współczóje sytuacje z mężem... mój mi nawet takich rzecy mówic nie musi, ja to niestety czuje... Faceci są do bani... My mamy chłopaków musimy się postarac nad wychowaniem tego nowego pokolenia

Jutro do pracy i tak do następnego piątku... Hehe trochę odpocznę od domu, tzn od M bo od Kacpra nie potrzebóje ale chociaż trochę odetchnę i między normalnymi ludźmi poprzebywam...

Hej Babeczki:)
Przez pracę ledwo mam czas na neta. No ale po pracy najważniejsza jest dla mnie Myszka i nadrabiam czas, który mamy bez siebie. Dziś pierwszy raz nie chciała mnie puścić do pracy, tuliła się do mnie i płakała.. eh..:(( Smutno mi wtedy było bardzo..

Malutka nauczyła się mówić na kakao ''kaka'' i mówi ''dać'' jak coś chce:)
Poza tym ma od dwóch dni dziwne ataki.. jak coś nie po jej myśli to wyje i kładzie się na podłodze.. Kiedyś się jej coś takiego zdarzyło ze 2 razy a od dwóch dni to już sporo tego było.. szok.. bo na ogół jest grzeczna, ale jak już ma ataki to nie idzie wytrzymać;>

Evi Chudzino Ty nasza:) Malutka jest śliczna, ma cudne oczęta:) Takie bystre i łobuziarskie:) Zdrówka dla Was!

Daffi
mam nadzieję, że już lepiej się czujecie z Panienką Julką;)

Rox Boo jest rozkoszny:D

Elwirka Oliwka to cała Ty:) Fajniutka jest:)

Młoda
uroczy Rafałek:) Zwłaszcza jak się uśmiecha bezzębnie:D

Klaudix matko.. ah Ci faceci.. ale ja myślę, że pewnie był rozdrażniony czymś czy zestresowany.. nie wierzę, że Cię nie kocha. A co do fotki pięknie wyglądasz a mały taka Kruszynka:D

Liza
a Hania z wakacji zadowolona?:) Super fotki:) Moja Perła też lubi basenik.

Kasiek
hahaha to się uśmiałam z tych cycków:D no ale dziękuję:D

Dominika to ta co ją brzuszek codziennie bolał???!! No nie wierzę! A aż w szoku byłam, że ma tyle cierpliwości i tyle czeka na wizytę. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

Jestem znów Wiki mi się obudziła wtedy i komputer chciała porwać w tany już więc wolałam wyłączyć hehe
Ten balsam na rozstęoy w aptece się kupuje ale może w jakimś kosmetycznym też nie mam pojęcia zielonego ;)
dzwoniłam do mamy swojej i mówiła że zależy od wielkości butelki bo mała 20coś złoty a ta większa to nie wiem bo nie pamiętała ;)
na początek warto może spróbować próbkę kupić w aptece i obaczyć czy działa bo jest kilka rodzaji na piersi ,brzuszek,ciało i chyba tylko to trzeba zapytać ja mam na ciało bo miałam zmarszczone jak 60latka na piersiach ;P
OO Vegas ;* laska ty też gruba nie jesteś ;) a dziękuję za życzonka jak chcesz to ci Wiki podrzucę we wrześniu bo ja wymiękłam więcej dzieci nie chce jak mają być takie urwisowate ;)
a co do tmtej vel nunii czy jak tam to ona chyba też wcześniej była na forum o ile pamiętam ;)

Witam z rana.
u nas już parno i duszno jest.
potem do lekarza jadę zwolnienie przedłużyć to poszukam lodów o niskiej zawartości tłuszczu.
Malwina Ja niedawno byłam na takim rajdzie, tzn oglądac samochody, fajna
sprawa.
Kaisa Wiesz ja tam się nie boję deszczu, dla mnie może i lać, ale żeby nei było burzy. nie lubie jeździć w trakcie burzy. choć wiem że samochód jest świetnym miejscem na schronienie/
Vegas Martynka chyba przechodzi bunt, a raczej zaczyna przechodzić.
Elwirka Mała tak szybko Ci pobudję zrobiła?

Hej z rana:D:D
Liza kochana Hania rozczylające są dzieci... Domi kiedyś jak usypiała to odwróciła się do mnie zapała mnie rączkami za policzki i pocałowała w usta jak by chciała powiedzieć kocham Cie mama:) A jak tam Danielek ucieszony?

Ewi ja też nie lubię burzy chyba że jestem w domu daleko od okna:D:D

Vegas też mi się tak wydaje że takie zachowania są typowe dla buntu, albo tak pokazuje tęsknotę za Tobą że się złości o byle co nie wiem ja tego jeszcze nie przerbiałam:)

Elwirka
wytrwałości:)

eve to taką łobuzice masz?? To jak przyjedziesz to oddasz babcią niech się cieszą wnuczką:D

Daffi u mnie też byle jak...

A co to tej Dominiki to szkoda że tacy ludzie są!!! Wiele z nas na tym i innych forach okazało jej wiele miłych słów otuchy i w ogóle szkoda gadać!!!

Ja wstałam bo w sumie teściowa mnie obudziła przylatując z moją torebką że niby mój telefon dzwoni... A tam nic nie wiem skąd:) Ale za to w spokoju wykąpałam się i sobie na necie posiedzę i C nie będzie warczał że siedzę:)

ewi tak a w dodatku cala noc koszmarna niewiem co zrobic zeby sie nie przekrecala na brzuch bo przez to sie budzi,a teraz juz cwaniak maly po drzemce a ja ledwo widze masakra

tylko zeby ta dominika nie wrocila znowu pod innym nickiem

reklama
Witam!
My dziś wstaliśmy przed 9,ale to dzięki mojemu Z bo zawsze jak idzie na 6 do pracy to małemu mleko robi,ja mu daje na śpiku i tak potem możemy sobie polulać dłużej,tak samo jest jak Z z nocki wraca,bo jak idzie na południe to juz pobudka o 7.

U nas pogoda nie ciekawa chyba że sie poprawi jeszcze,a ja dziś może jak Z z pracy wróci jadę do żłobka ustalić termin od kiedy małego w sierpniu mam przyprowadzać na zapoznanie,i jeszcze musze dziś zadzwonić do menagera i spotkanie umówić żeby juz ostatecznie omówić mój powrót do pracy.Im bliżej tym bardziej się stresuję i powrotem a w szczególnosci naszym ''rozstaniem''z małym,ech...
Tym bardziej miałam nadzieje wrócić na jedną zmianę ale niestety muszę na 2 jeden tydz. od rana,drugi po południu,więc będzie z nim siedział tatuś o matko już sobie wyobrażam mój powrót do domu żeby wejść to będe musiała sobie chyba tunel wykopać.Jak zostawiam ich razem na godz to zastaję sajgon a jak wrócę po 7-8 to juz czuje co to będzię hihi.

Elwirka nie no to Ci się Olisia przestawiła co? a jak ja ostatnio widziałam to taki grzeczny aniołek,ale i tak jest urocza
Ewi to i ja poproszę o takiego loda zjem z przyjemnością

i ja wszelkim niunią,eweliną,dominiką i innym wynalazką mówię NIE

Do góry