reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mi doktor u której wczoraj byłam, powiedziała,że to nic,że brzuch boli ( fakt,że mnie nie boli jakoś bardzo mocno) i przepisała mi Nospę Forte

Rox jaki przystojniacha z tego Twojego synka :)

reklama
bo na poczatku to brzuszek musi bolec, bo macica sie powieksza, tylko trzeba przyuwazyc kiedy ten bol jest mocniejszy... i wtedy dzwonic do gina sie upewniac czy wsio oki....:)

IMG01531-20110626-1858.jpgfoto pod tytułem:OKO W OKO Z ŁOBUZIARĄ
CZAS MOJEJ PRZEWAGI HEH
Heh witam ale się narobiło mamuś nowych witam was przepraszam ,że wczoraj nie powitałam ale godzina czytania to u mnie godzina snu upragnionego ;)
dziękuję za miłe powitanie ponowne na forum obiecuje raz dziennie się wpisywać dawać oznaki życia heh
Liza nicka zmieniłaś ;) powiem ci ,że zaczęłam tyć ale strasznie się z tego cieszę każdy gram dla mnie teraz to uśmiech na twarzy ;)
Ewi44 nie zawsze mam siłę już do uśmiechu ja za Wiktorią już nie nadążam urwis okropny nawet przez sen grandzi dziś mi palca w oko wsadziła i się śmiała w niebo głosy mojego M to bije gdzie popadnie kopie i szczypie mi wyrywa włosy tragedia weszła w rodzinkę mojego hehehe sama stoi i łatwie chodak ciekawe czy mi się uda załatwić bo nie widzi mi się kupować za 50f nowego
o minął rok jak jestem z wami hehe muszę to zapisać w kalendarzu będę obchodzić jak urodziny :D

a gdzie reszta dziewczyn Daffi itd co się z nimi dzieje tak cicho bez nich i można w końcu doczytać w 30min

Ostatnia edycja:
Hej. Witam z rana.
U mnie burza się zaczyna.
Noc dobra. Wczoraj @ przyszła niespodziewanie i dziś fatalnie się czuje. Akurat na jazdę brrr...
ELWIRKA Współczuję nocy.
EVE A to Twoja jak mój Mareczek też bił i lubi dokuczac.

EWI współczuje :\ 3maj się lalka...
Elwirka nocka mówisz kiepska.. :\ odpocznij sobie jak bedziesz mogła. a pogoda owszem dobijająca
Rox mały rewelka :)))) spoko jak coś to daj znać to postaram się aby mój mąż Ci pomógł ;) a kurs to taki bezpłatny, chodziłam 3miesiace na kurs wieczorowo.. :) taka szkółka.

Czesc dziewczyny w ten brzydki, deszczowy dzień:-)

Dominika jak się czujesz?

Atomówka
Witaj! Serdecznie gratuluję fasolinki:-)

Rox mały przecudny!

Mnie mąż wczoraj wybił z równowagi… Wiecie czasami mam ochotę spakowac siebie i Bombla i uciec od niego i nigdy nie wrócic…masakra:/
Wczoraj powiedział mi że 4lata temu zakochał się w innej Klaudii, że strasznie się zmieniłam. (ja tak nie uważam,no ale dobra) Więc mówię do niego, że skoro nie jest szczęśliwy to po co jest ze mną, a on, że „nie no ślub wzięliśmy” a ja, że jest dla mnie tylko dla papierku? A on że nie no jest dzidzia. A ja ,że tylko dlatego? A on że przyzwyczaił się do mnie… Pytam się a miłośc?? Nic nie powiedział:-( Jakaś masakra:/:/:/
Ehh….
Nie wiem o co chodzi, dopiero mi mówił jak bardzo mnie kocha a tutaj takie teksty…

dzień dobry kochane mamuśki ..brzus mnie boli cały czas wczoraj do tego miałam zawroty głowy noc tragiczna co chwile się budziłam wzięłam no spe i usnęłam ale znowu boli, byłam na pobraniu krwi i lezę teraz sobie już chce piątek godz 14 i wizytę u ginekologa.. ile maluszek powinien razy kopnać na cały dzień?bo mój wczoraj tylko 7 razy kopnął..
Liza- mieszkam w samej warszawie ul nowogrodzka pisałam o tym na początku ale może nie zauważyłaś, a brzuś boli
Ewi44- praktycznie cały czas leże dziadek na mnie krzyczy jak nie potrzebnie wstaje..
atomowka- widać ze się cieszysz z fasolki:) co do szpitala w warszawie to ja będę rodziła na Inflanckiej naprawdę lekarz do którego chodzę dr Hubert Wójtowicz jest świetny i mogę Ci go śmiało polecić
rox -ale twój synek fajnie wygląda w tych okularkach;d
eve -ale fajne zdjatko
Elwirka- połoz się i odpocznij troszkę jak Oli pójdzie spać
klaudix- oj bywało lepiej :( eh z mężem na pewno się ułoży

reklama
Dominika dzięki za info o Inflanckiej, ja właśnie też tam będę chciała rodzić i zastanawiałam się nad wyborem lekarza
Skoro polecasz dr Wójtowicza to może do niego się zapiszę? Zobaczymy

A mi dziś wszystkie objawy przeszły, Brzuszek nie boli, tylko trochę piersi i sobie wkręcam,że może lekarz się pomylił i wcale nie mam fasolki w brzuszku :( Tym bardziej,że jak pisałam Pani dr nie robiła USG a tylko przez macicę sprawdzała

Do góry