reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
EWI Ale twoja cora to cała ty ;)
klaudix śliczna focia:)
atomowka witamy, gratulacje! napisz cos wiecej o was:)

Ja zaraz na dwor mykam chyba, ale nie chce mi sie, glowa mnie cos boli...
ehhhhhhhhh

Dziękuje Wam wszystkim za takie miłe powitanie
Coś o mnie
Jestem z Warszawy ( dokładnie Bródno) i będę młodą mamusią. Obecnie mam 24 lata i to będzie moja pierwsza dzidzia. Jak pisałam fasolka ma troszkę ponad 5 tygodni więc jeszcze nic po mnie nie widać
Choć początkowo byłam w szoku, to teraz bardzo ale to bardzo się cieszę :)
Całe szczęście póki co nic mi nie doskwiera oprócz bólu piersi, bólu kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i bólu brzuszka

O ciąży dowiedziałam się w ten piątek.
Zrobiłam test, który wyszedł pozytywny ( ale kreska była średnio intensywna)
Test powtórzyłam w sb i kreska już była zdecydowanie mocniejsza
Wczoraj pani doktor potwierdziła ostatecznie ciąże

Teraz jestem na etapie poszukiwania lekarza, który będzie prowadził moją ciąże
Chce wziąć udział w tym programie " zdrowie-mama i ja"
Póki co kusi mnie szpital na Inflanckiej i chyba tam zdecyduję się prowadzić ciąże
Czy któraś z Was może mi polecić jakiegoś lekarza z tego szpitala?

DOMINIKA No to może leż ile wlezie. Z bólem brzucha nie ma żartów.
ATOMÓWKA DOMINIKA jest z Warszawy to może coś ci doradzi.
Takie fajne pozytywne uczucie mam czytając Ciebie. Widać że się cieszysz z ciąży. A ojciec dziecka? Jesteście małżeństwem czy tylko parą! Jak zareagował na wieść że będzie tata?

Cieszę się i to bardzo, ciągle myślę o tej kruszynce:)
Tatuś fasolki cieszy się chyba nawet bardziej niż ja
Początkowo byłam trochę zdezorientowana i szczerze to się bałam, całe szczęście przyszły tatuś był przy mnie i powtarzał,że trzeba się cieszyć
Jesteśmy póki co parą, na przyszły rok planowaliśmy oświadczyny.
I chyba tak zostanie, nie będziemy niczego przyśpieszali
Jedynie dzidziuś pojawi się szybciej niż planowaliśmy

atomówka super :) ja o trzeciej ciązy tez sie dowiedzialam w 5tc:) kurcze ale to zlecialo wsio...... :tak:

Chłopaki wykompane, i ogladaja myszke miki, zaraz syropki i łozka zcielam, i sie nie mozemy doczekac jutra i powrotu Hani:tak:

reklama
Dominika1993 i jak tam brzuszek? boli?
Skąd kochana jestes dokładniej? jak nie doczytalam to przepraszam:p
Ja polecam szpital na Żelaznej z Wawy, i dr.Pietrzaka :tak:

rox bosska focia:D Boo jest super!

Do góry