pinky sky
Fanka BB :)
Hej

beacia super że lekarz tak powiedział
Vegas to super atrakcyjny dzionek miałaś
wogóle jaka Ty laska jesteś wszystkie piszą że do twarzy Ci z trójką to ja napiszę że masz zjefajne cycki
Zazdroszczę
eve19 super zdjęcia mała śliczna moja też zaczęła stawać przy bujaczku jak miała niecałe 8 miesięcy
młoda jaki kawaler na zdjęciach śliczny!!
Elwirka no mała też piękna jakie postępy robi ale w ciągu miesiąca jak tu piszę to się bardzo zmieniła tak wyroślała
Liza fajne zdjątka bardzo pasuje Ci taka gromadka
To jedź po Hanie bo mały się zatęskni super że są tak zżyci właśnie chciałabym żeby Dominika miała rodzeństwo w niedużej różnicy wiekowej ale się nie da
Ewi ale masz rozrabiaków ale chyba też nie mogą bez siebie żyć super zdjęcia
Klaudix a nie masz jakiejś letniej sukienki albo spódnicy?? Wiesz nie wiem co Ty masz w szafie
Domka jak zwykle ja siedzę przy kompie a ona się chowa w ustronne miejscie, ja sprzątam i gotuje ogórkową bo C z teściową do Białej pojechali troszkę spokoju muszę chyba do rodziców jechać
beacia super że lekarz tak powiedział
Vegas to super atrakcyjny dzionek miałaś
eve19 super zdjęcia mała śliczna moja też zaczęła stawać przy bujaczku jak miała niecałe 8 miesięcy
młoda jaki kawaler na zdjęciach śliczny!!
Elwirka no mała też piękna jakie postępy robi ale w ciągu miesiąca jak tu piszę to się bardzo zmieniła tak wyroślała
Liza fajne zdjątka bardzo pasuje Ci taka gromadka
Ewi ale masz rozrabiaków ale chyba też nie mogą bez siebie żyć super zdjęcia
Klaudix a nie masz jakiejś letniej sukienki albo spódnicy?? Wiesz nie wiem co Ty masz w szafie
Domka jak zwykle ja siedzę przy kompie a ona się chowa w ustronne miejscie, ja sprzątam i gotuje ogórkową bo C z teściową do Białej pojechali troszkę spokoju muszę chyba do rodziców jechać