reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:D:D
beacia super że lekarz tak powiedział :)

Vegas to super atrakcyjny dzionek miałaś:) wogóle jaka Ty laska jesteś wszystkie piszą że do twarzy Ci z trójką to ja napiszę że masz zjefajne cycki:D:D Zazdroszczę:p

eve19 super zdjęcia mała śliczna moja też zaczęła stawać przy bujaczku jak miała niecałe 8 miesięcy:)

młoda jaki kawaler na zdjęciach śliczny!!

Elwirka
no mała też piękna jakie postępy robi ale w ciągu miesiąca jak tu piszę to się bardzo zmieniła tak wyroślała:)

Liza fajne zdjątka bardzo pasuje Ci taka gromadka:) To jedź po Hanie bo mały się zatęskni super że są tak zżyci właśnie chciałabym żeby Dominika miała rodzeństwo w niedużej różnicy wiekowej ale się nie da:)

Ewi ale masz rozrabiaków ale chyba też nie mogą bez siebie żyć super zdjęcia:)

Klaudix a nie masz jakiejś letniej sukienki albo spódnicy?? Wiesz nie wiem co Ty masz w szafie:p

Domka jak zwykle ja siedzę przy kompie a ona się chowa w ustronne miejscie, ja sprzątam i gotuje ogórkową bo C z teściową do Białej pojechali troszkę spokoju muszę chyba do rodziców jechać:D

reklama
Klaudix No mi się wydaje że ten komplet co ty napisałaś też byłby fajny. Możesz np sobie upatrzeć coś takiego w sklepie i poczekać aż sukienki wrócą jeśli by nie pasowały ci to byś kupiła ten zestaw chyba że mało czasu będzie na kupowanie.
KASIEK Wiesz jak to rodzeństwo. Tak to się tłuka ale jak Mareczek np śpi czasami to Justynka chce już go budzić bo nie ma się z kim bawić. A jak justynke oddałam do ciotki to Mareczek miejsca znaleźć nie mógł ale był grzeczniejszy. A jak justynka przyjechała to praktycznie od razu bić się zaczęli. A justynka to za mareczkiem jedynie tęskniła.

a my juz po spacerku musialla mala wykapac bo taka kupe zrobila ze cala byla w niej a teraz prubuje uspic ja w wozku ale nic tego chyba niebedzie
klaudix ja mialam spodnice i bluzke,a dla malego masz stroj
kasiek a jaka niedobra jest

Klaudix no ten komplet co pidsalas jak najbardziej moze byc chyba ze się wybierzesz na małe zakupy i cos kupisz:)
Ewi44 no-spa wgl mi nie pomaga, a zdjecia slliczne:)

Klaudix No mi się wydaje że ten komplet co ty napisałaś też byłby fajny. Możesz np sobie upatrzeć coś takiego w sklepie i poczekać aż sukienki wrócą jeśli by nie pasowały ci to byś kupiła ten zestaw chyba że mało czasu będzie na kupowanie.
no ten komplet koszula + spódnica to posiadam:-) ale poczekam na tamte sukiemki i zobacze...:-)
Właśnie Elwirka Problem mam jeszcze z Filipkiem. Bo większośc ciuszów na chrzciny w sklepach są na większy rozmiar:/ a na allegro mi się średnio podobają...ahh...

Witam się teraz na głównym
Po oficjalnym potwierdzeniu przez panią doktor obecności małej fasolki
Wczoraj byłam na badaniu, myślałam,że zrobi mi USG ale poradziła z tym poczekać ze dwa tygodnie
Dzidzia ma ok 5-6 tygodni i bardzo się cieszę :)

Niunuś:-)

Załączniki

• DSCN0059.jpg
    DSCN0059.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry