reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry

Vegas nie poznałam cie!!! :szok:
Eve ale ty chudziutka... ;P pozazdroscic
Elwirka ale niunia śliczna:)
Młoda Rafik cudny :)

U nas ciąg dalszy tesknoty za Hanią ale jutro po nią jedziemy bo daniel sie meczy bez niej i nawet gorączke mial.... :no: ciagle o nią pyta i wogole...

teraz foty nasze z niedzieli;)

Załączniki

• DSC03725 m.jpg
    DSC03725 m.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03778 m.jpg
    DSC03778 m.jpg
    71,1 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC03772 m.jpg
    DSC03772 m.jpg
    77,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03779 m.jpg
    DSC03779 m.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03775 m.jpg
    DSC03775 m.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC03763 m.jpg
    DSC03763 m.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC03749 m.jpg
    DSC03749 m.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
hej Kochane:-)

Kasiek zdjęcia śliczne:-)

Elwira a z 12:-D Mała cudowna:-)

Vegas również śliczne fotki… Kocham konie, zazdroszcze oglądania zawodów…

Eve
po malej oczkach widac jaki urwisek z niej:-D

Młoda Niulek ślicznie wyglądał:-) ja do tej pory ni kupiłam swojemu ciuszków… Kupowałaś w sklepie czy przez neta zamawiałaś?\My mamy chrzciny 31 lipca także też już niedługo:-)
A napletek położna kazała mi ściągac od samego początku…

Liza ślicznie wyglądasz… super fotki:-)

witam się

miłego dnia wam życzę
dziś coś nie teges jestem
nie mam weny do niczego
Pozdrawiam was!
slonecznego dnia!

wITAM PANIENKI.
Nareczek jeszcvze drzemie, dzisiaj po 4 zrobil mi pobudkę i włączylam mu bajki bo chciałam jeszcze pospać i zasnął tak coś ok 7/ a Justynka dizsiaj do 9 spała.
Kasiek Widać ze się świetnie bawiliście. ech zazdroszczę, u nas w okolicy sa jeziora ale strach do nich wchodzić.
Elwirka jak z Justynką jeżdziłam do okulisty to taka sama sytuacja była, okulista to zawsz wielki płacz akby niewiadomo jaka krzywda sie dziecku dizała. dziwne ze wczesniej okulista nie wspomniała o tych kropelkach. my jak poszliśmy pierwszy raz to wkropiła jej coś do oczu i na nastęoną wizytę dopiero badanie było.
Beacia zdrówkadla Kacperka.
Kasia A wiesz nie wiem co mi bylo, poprostu strasznie mnie na wymioty brało choć nie mogłam wymusić tego odruchu, ale przeszło. od operacji zrobiłam się strasznie wrażliwa na zapachy, mój żołądek też wrażliwiej reaguje na jedzenie.
Vegas Super fotki. pasuje Ci trójeczka. :-D
Eve Fajnei ze sie odezwałaś. a czemu ty na tych zdjeciach taka poważna, uśmiech prosze w końcu ładną masz córeczkę to i oprawę ładną trzeba zrobić. :tak:
Młoda Widac że rafałek byl raxczej znudzony na chrzcie :-D
Elwirka Ale mala strasznie do Cieie podobna, normalnie jak dwie krople wody.
Liza Tak to jest. z tego co pamiętam to Daniel z Hanią też się trochę czubili co? razem źle ale oddzielnie jeszcze gorzej.
Dominika A może bnospa Ci pomoze tymczasowo chociaż.

to ja też wstawię fotki dzieci
a co.
rodzenstwo.jpg

rodzestwo2.jpg

mareczek2.jpg

Justynka.jpg

mareczek3.jpg

a te to ze zjazdu starych aut
staryford.jpg

Cześć dziewczyny:)
Tak jak mi radziłyście poszłam na Bete i wynik to :
<0.5 ale zauważyłam że w moim laboratorium mają wysokie odniesienia(a może ja się nie znam).
Wartości odniesienia
wart. ref.: m​
ężczyźni poniżej <3
wart. ref.: kobiety poniż
ej <5
ci
ąża: 4-5 tydzień 1 500-23 000
ci
ąża: 6- 7 tydzień 10 500-161 000
ci
ąża: 7 - 8 tydzień 18 000-209 000
ci