wITAM PANIENKI.
Nareczek jeszcvze drzemie, dzisiaj po 4 zrobil mi pobudkę i włączylam mu bajki bo chciałam jeszcze pospać i zasnął tak coś ok 7/ a Justynka dizsiaj do 9 spała.
Kasiek Widać ze się świetnie bawiliście. ech zazdroszczę, u nas w okolicy sa jeziora ale strach do nich wchodzić.
Elwirka jak z Justynką jeżdziłam do okulisty to taka sama sytuacja była, okulista to zawsz wielki płacz akby niewiadomo jaka krzywda sie dziecku dizała. dziwne ze wczesniej okulista nie wspomniała o tych kropelkach. my jak poszliśmy pierwszy raz to wkropiła jej coś do oczu i na nastęoną wizytę dopiero badanie było.
Beacia zdrówkadla Kacperka.
Kasia A wiesz nie wiem co mi bylo, poprostu strasznie mnie na wymioty brało choć nie mogłam wymusić tego odruchu, ale przeszło. od operacji zrobiłam się strasznie wrażliwa na zapachy, mój żołądek też wrażliwiej reaguje na jedzenie.
Vegas Super fotki. pasuje Ci trójeczka.
Eve Fajnei ze sie odezwałaś. a czemu ty na tych zdjeciach taka poważna, uśmiech prosze w końcu ładną masz córeczkę to i oprawę ładną trzeba zrobić.
Młoda Widac że rafałek byl raxczej znudzony na chrzcie
Elwirka Ale mala strasznie do Cieie podobna, normalnie jak dwie krople wody.
Liza Tak to jest. z tego co pamiętam to Daniel z Hanią też się trochę czubili co? razem źle ale oddzielnie jeszcze gorzej.
Dominika A może bnospa Ci pomoze tymczasowo chociaż.
to ja też wstawię fotki dzieci
a co.
a te to ze zjazdu starych aut