reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)
Wczoraj mieliśmy dzień atrakcji przez co nawet na neta nie weszłam. Zresztą jak była okazja to Jurek siedział, więc cóż, nie mogę się rządzić nie moim kompem. Mój lapek umarł całkiem, nie opłaca się go nawet naprawiać, ale sprzedamy go na części jego kumplowi informatykowi.
Wczoraj w parku pszczyńskim przed naszym zamkniem odbywały się zawody koni. Wzięliśmy z Jurkiem dzieciaki co by atrakcje mieli. Martynka przegapiła bo jak weszliśmy do parku to usnęła a obudziła się jak wychodziliśmy z niego. No ale konia widziała, na przeciw nas mają w weterynarii to ma okazję podziwiać.
A popołudniu teściowa odprawiała urodzinki, wzięliśmy też bliźniaków co by mieli frajdę:) No i zleciało do wieczora:)
A dziś praca, mąż obiadek zrobił:) Bo pracuje przez 2tyg od 18-6. Więc w tym tyg to on się zajmuje obiadkami:)

Elwirka
śliczna ta Twoja córa:) Strasznie podobna do Nikoli, którą się opiekuję:)
Młoda to świetnie, że Mały był grzeczny. Moja w zasadzie w jej dniu Chrztu była grzeczna, moment kwiliła jak ją ks. wodą polewał.
Rox świetna minka Boo:)
Beacia a między Wami już lepiej? Jak tam zdrówko Kacperka? Brak gorączki?
Kasiek
fajne fotki, Mała jest urocza:))
Klaudix uroczy Malec:)
Dominika trzymam kciuki za dobre wieści;*

reklama
Witam się z wami
Najpierw odpisze póki pamiętam co...

DOMINIKA nie rozmyślaj teraz o facecie tylko relaksuj się... Wiem że łatwo powiedziec ale to ma wpływ na dzidzie... To że mniej kopie to myśle że dlatego że już większe jest i ma mniej miejsca... Co do facetów powiem ci tak: myśle że się wyszaleje i potem wyciszy (wiem że wybrał najmniej odpowiedni moment na to) ale myśle że lepiej tak niż ajk u mnie... Zawsze było dobrze, ale niestety od kilku dni mu odbiło, niby staraliśmy się o dzidzie ale ostatnio zrezygnowałam bo nie wiem co dalej będzie, a jesteśmy 1,5mieś po ślubie...
ELWIRKA mam pytanko wiem że gdzieś pisałaś i przepraszam ale nie mogę teraz znaleź ile twoja mała szybciej się urodziła?
MŁODA fajnie że mały był taki grzeczny... czekam na fotki
EWI a od czego to się źle poczółaś? Jakieś podejrzenia?
ROX Mały Boo jest poprostu zajefajny!!! no świetny, na tą fotke napatrze się nie mogę... i jaki przystojniak ci rośnie
JUSTYŚ ja też mam ciężkie dni ostatnio... jeszcze odpisa daje rade ale żeby sklecic coś od siebie to niestety ale jakoś nie w stanie jestem
KASIEK Dominisia śliczniusia jest... Bardzo słodka i widac że jej się podobało... Też myśleliśmy gdzieś jechac pod namiot ale zrezygnowałam... chyba bez M się do mnie do domu w nasz urlop wybiore... Ale tam pojeżdrze z młodym nad jeziorko :-)
LUIZA pozwól że tego nie skomentuje, ale przede wszystkim nie chcę stwarza niezdrowej atmosfery na forum poza tym nie mam siły na to...

W sumie to nic więcej nie napisze, tylko pytanie: co z AGOOSIĄ?

tutaj parę fot
1/ moje Skarbole
DSCN1431_640x480.jpgDSCN1427_360x480.jpg

2/ zawody koników Pszczyna
DSCN1436_640x480.jpgDSCN1437_640x480.jpgDSCN1439_640x480.jpgDSCN1454_640x480.jpgDSCN1462_640x480.jpgDSCN1464_360x480.jpg

3/ ja - sama i z dziećmi - bratankowie, Martynka

Załączniki

• DSCN1441_640x480.jpg
    DSCN1441_640x480.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCN1480_640x480.jpg
    DSCN1480_640x480.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 27
hej dziewczynki ja tylko na chwilke stesknilam sie ;) nie mam wogole czasu jak pojade w sierpniu do polski to pewnie bede czesciej bo babcie beda bawic wiki jak na razie wiadomo sama :/
wiktoria zaczela chodzikowac za raczki nie chce mi raczkowac lekarz powiedzial ,ze nie kazde dziecko raczkuje i mam sie nie martwic ;)
wogole to zrobila sie okropnie niegrzeczna urwis jak cholera ze tak powiem samolub i wredota sporo juz mowi mama atiati tata baba amam i czasem daj wola dzidzi na ta chwile to tyle a ogolnie u nas spoko jak bede miala czas to zajrze a jak na razie to calucham cieplutko laseczki i bobasy do nastepnego czytania ;)

PS. Vegas ja ci powiem ,że ładnie ci z trójką ;) Martynka super wygląda widziałam foto pod komciem a tu macie wiki i mnie

Zdjęcie0404.jpgZdjęcie0325.jpgIMG01603-20110627-1715.jpgZdjęcie0412.jpgIMG01422-20110623-1334.jpg

Kasiek ja tez sie bałam ze Rafał zrobi awanture o butle :-D. Śliczne fotki ;-)
Kladix kiedy chrzciny ?
Vegas śliczne fotki ;*

dziewczyny od kiedy sciąga się napletek ?

elwirka Oli śliczna;-) taka kochana;*

reklama
cześć dziewuszki dziś myślałam ze umre w nocy tak mnie brzuch bolał co chwile się budziłam tragedia:(
kasiaf87 no masz racje nie mogę sie teraz ni przejmować najważniejszy jest teraz moj syneczek, no to moze pogadaj z mężem czy cos skoro też mu odwala
Vegas dziekuje mam nadzieje ze beda dobre wiadomości, a fotki śliczne
młodamamusia ale Rafałek to mały przystojniak śliczne zdjecia
Elwirka sliczne zdjatka :)

Do góry