reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jejku, przykra sprawa z Zuzią. Taka kruszyna.:-(
Ten link jeszcze ujdzie bo te sprawę to od dawna znamy i reszta dzierwczyn pewnie też kojarzyła co nieco, ale na przyszłość proszę o rozwagę, bo jak Liza zaznaczyła są tu dziewczyny w ciąży ktore powinny teraz mieć spokoj a takie informacje niepotrzebnie dołują i przyprawiają o więcej stresu.

u nas upal i duszno strasznie. ale już raczje pewne że na wieczór burze przyjdą, tylko znając życie nas zachaczy tylko bokiem. Oby.

reklama
hej
klaudix
mały już nie wygłada jak noworodek:D super fotki

marilocia
ja na zgage piłam mleko z kartonu i mi pomagało

młoda to czekamy na zdjęcia super że mały taki grzeczny ja musiałam z Domką wychodzić bo jak to dama tylko ona musiała awanturę o jedzienie zrobić:D

Liza to fajny dzionek miałaś wczoraj:D

rox
mały świetn będziesz laski odganiała w przyszłości

Elwiraka super że mała takie postępy robi

Ewi racja szkoda dziecka zapalam dla niej świeczkę
[*] ale musimy oszczędzać dziewczny w ciąży sama czasami chce coś napisać ale się wstrzymuje żeby nie martwić ich ale teraz napisze dziewczyny w ciąży tylko nie przeziębcie pęcherza na poród sprawidziłam!!

Sorry że nie wszystkim napisałam ale przedwczoraj miałam spontaniczny wyjazd nad jezioro Białe do Okuninki pod namioty w sumie to nie byłam zwolenniczką pomysłu i nie zostanę fanką namiotów ale było fajnie:) Opaliłam się jak nie wiem co:D:D Dziś jadę jeszcze nad jezioro bo mi mało:D:D Domka super już zdrowa jak się chłapała skakała z pomostów nurkowała super po prostu i spała pod namiotem!!! Przepraszam jeszcze raz ale ciężko Was nadrobi:D Potem wstawię zdjęcia:D

Ostatnia edycja:
Elwirka skorpionica, zupełnie jak ja:-)

Młoda to super że chrzciny się udały:-)

Dominika
My tak wcale nie myślimy! Same młode jesteśmy iii też mamy przeróżne problemy! Ty się nie martw. Odpoczywaj i nie stresuj się bo to najmniej Ci potrzebne! A może zadzwoń do lekarza…

Dominika przede wszystkim to zadzwoń do ginekologa bo od tego jest!!! Leż jak kazał i się nie przemęczaj!! A facetem się teraz nie przejmuj wiem że łatwo tak powiedzieć ale to nie on jest teraz pępkiem świata tylko Ty i maleństwo!! I nikt nie myśli że jesteś młoda i głupia tylko tak jak my wszystkie jesteś już mamą i uwierz mi że każda z nas sr..a po gaciach jak coś jest z jej dzieckiem nie tak więc spokojnie już Ci pisałam kiedyś że nerka mojego męża też nie jest taka jak powinna być bo jest ruchoma i jak do tej pory to mu się nie źle żyje:)

klaudix - no masz racje każda z nas ma jakieś problemy niestety czasem nie jest kolorowo chodź bardzo bym chciała.. leże i odpoczywam :)
kasiek88kasiek - dzwoniłam i mam przyjść do niego w piątek na 14 tak jak wizyta była ustalona, a co do tej nerki to pamiętam jak pisałaś o mężu tylko kurcze to jest taki strach o własne dziecko eh..

8.jpg7.jpgZobacz załącznik 3733241.jpg6.jpg2.jpgZobacz załącznik 373328Zobacz załącznik 373329

Dominika
i dobrze ze zadzwoniłaś widocznie nie trzeba wcześniej:) uwierz że wiem jak to jest bać się sama swoje po porodzie przepłakałam teraz się śmieje ale też się bałam głowa do góry:D
A teraz wrzucę zdjęcia bo chyba pogoda zaczyna mi się psuć i nici z jeziora a Domka śpi:)

kasiek88kasiek śliczne zdjęcia:) ale twoja córcia fajnie wygląda:-)
jakieś mam głupie przeczucie że jednak coś nie tak jest ale cóż okaże się w piątek na wizycie
boli mnie brzuś i mały dziś raz tylko kopnol.. a wy jak się czujecie mamuski??

sorki za link nie powinnam... tak jakoś wyszło nie pomyślałam:zawstydzona/y:
wybaczcie nie zrobie tego wiecej rozumiem.

fajne zdjecia z jeziorka!!! :) mała jaka zadowolona

ja tylko nachwile no tak bylysmy u okulisty zakropila jej oczy i spojrzala w te oczy ale stwierdzila ze musze kupic jje atropine zeby lepiej rozszezyc zrenic tak wiec nic sie dzisiaj niedowiedzialam i czekam na nastepna wizyte . oli zrobila histerie ale dzisiaj to juz przeszla sama siebie jakby ja ze skory rozrywali i wkoncu usnela niemam humory i sily ide sobie milego wieczorku
klaudix a zktorego
kasiek super fotki

reklama
witam się. Dawno nie pisalam, bo jakas rozdarta ostatnio chodze. Nic mi się nie chce;/ dola okropnego mam. A do tego wszystkiego Kacper goaczkuje. Jutro musze z nim znowu do lekarza isc. Weekend jakos przeżyliśmy. Ja na klotni z S a Kacper z wielkimi histeriami. Dzis byliśmy w Olsztynie u chirurga i urologa. Chirurg powiedział ze ten jego zwężony napletek może się rozszerzyc, a jak nie to operacja. Wizyte nastepna mamy za rok, bo teraz jest za maly na zabieg. A urolog obejrzał zdjęcia z UCM, wyniki i inne badania i stwierdzil ze wedlug niego Kacper jest zdrowy, bo zadnych odpływów tam nie widzi. No ale wyslal nas na USG na styczeń i obejrzy sobie nerki i wtedy zdecyduje co dalej. Zmniejszyl mu dawke furaginu i kazal oprocz posiewu moczu robic tez ogolny. Kupilam mu w koncu spacerowke espiro active. Mam nadzieje ze się sprawdzi. Nadrabiam tylko z dzis.

Mloda super ze maly grzeczny był. Mój to cala msze siedzial i się rozglądał i okropnie marudzil.
Dominika wspolczuje sytuacji z chlopem. Ja w ciazy mialam podobnie,. Teraz tez nie jest kolorowo, ale caly czas mam nadzieje ze się poprawi. A z tesciowa nie możesz pogadac?
Kinga straszne z ta Zosia

Kasiek zazdroszcze wypadu nad jezioro. Ja tez chce… ale nie mogę ;/ śliczna Domka J widac ze swietnie się bawila nad jeziorkiem J

Do góry