reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jejku, przykra sprawa z Zuzią. Taka kruszyna.:-(
Ten link jeszcze ujdzie bo te sprawę to od dawna znamy i reszta dzierwczyn pewnie też kojarzyła co nieco, ale na przyszłość proszę o rozwagę, bo jak Liza zaznaczyła są tu dziewczyny w ciąży ktore powinny teraz mieć spokoj a takie informacje niepotrzebnie dołują i przyprawiają o więcej stresu.

u nas upal i duszno strasznie. ale już raczje pewne że na wieczór burze przyjdą, tylko znając życie nas zachaczy tylko bokiem. Oby.

reklama
hej
klaudix
mały już nie wygłada jak noworodek:D super fotki

marilocia
ja na zgage piłam mleko z kartonu i mi pomagało

młoda to czekamy na zdjęcia super że mały taki grzeczny ja musiałam z Domką wychodzić bo jak to dama tylko ona musiała awanturę o jedzienie zrobić:D

Liza to fajny dzionek miałaś wczoraj:D

rox
mały świetn będziesz laski odganiała w przyszłości

Elwiraka super że mała takie postępy robi

Ewi racja szkoda dziecka zapalam dla niej świeczkę
[*] ale musimy oszczędzać dziewczny w ciąży sama czasami chce coś napisać ale się wstrzymuje żeby nie martwić ich ale teraz napisze dziewczyny w ciąży tylko nie przeziębcie pęcherza na poród sprawidziłam!!

Sorry że nie wszystkim napisałam ale przedwczoraj miałam spontaniczny wyjazd nad jezioro Białe do Okuninki pod namioty w sumie to nie byłam zwolenniczką pomysłu i nie zostanę fanką namiotów ale było fajnie:) Opaliłam się jak nie wiem co:D:D Dziś jadę jeszcze nad jezioro bo mi mało:D:D Domka super już zdrowa jak się chłapała skakała z pomostów nurkowała super po prostu i spała pod namiotem!!! Przepraszam jeszcze raz ale ciężko Was nadrobi:D Potem wstawię zdjęcia:D

Ostatnia edycja:
Elwirka skorpionica, zupełnie jak ja:-)

Młoda to super że chrzciny się udały:-)

Dominika
My tak wcale nie myślimy! Same młode jesteśmy iii też mamy przeróżne problemy! Ty się nie martw. Odpoczywaj i nie stresuj się bo to najmniej Ci potrzebne! A może zadzwoń do lekarza…

Dominika przede wszystkim to zadzwoń do ginekologa bo od tego jest!!! Leż jak kazał i się nie przemęczaj!! A facetem się teraz nie przejmuj wiem że łatwo tak powiedzieć ale to nie on jest teraz pępkiem świata tylko Ty i maleństwo!! I nikt nie myśli że jesteś młoda i głupia tylko tak jak my wszystkie jesteś już mamą i uwierz mi że każda z nas sr..a po gaciach jak coś jest z jej dzieckiem nie tak więc spokojnie już Ci pisałam kiedyś że nerka mojego męża też nie jest taka jak powinna być bo jest ruchoma i jak do tej pory to mu się nie źle żyje:)

klaudix - no masz racje każda z nas ma jakieś problemy niestety czasem nie jest kolorowo chodź bardzo bym chciała.. leże i odpoczywam :)
kasiek88kasiek - dzwoniłam i mam przyjść do niego w piątek na 14 tak jak wizyta była ustalona, a co do tej nerki to pamiętam jak pisałaś o mężu tylko kurcze to jest taki strach o własne dziecko eh..

8.jpg7.jpgZobacz załącznik 3733241.jpg6.jpg2.jpgZobacz załącznik 373328Zobacz załącznik 373329

Dominika
i dobrze ze zadzwoniłaś widocznie nie trzeba wcześniej:) uwierz że wiem jak to jest bać się sama swoje po porodzie przepłakałam teraz się śmieje ale też się bałam głowa do góry:D
A teraz wrzucę zdjęcia bo chyba pogoda zaczyna mi się psuć i nici z jeziora a Domka śpi:)

kasiek88kasiek śliczne zdjęcia:) ale twoja córcia fajnie wygląda:-)
jakieś mam głupie przeczucie że jednak coś nie tak jest ale cóż okaże się w piątek na wizycie
boli mnie brzuś i mały dziś raz tylko kopnol.. a wy jak się czujecie mamuski??

sorki za link nie powinnam... tak jakoś wyszło nie pomyślałam:zawstydzona/y:
wybaczcie nie zrobie tego wiecej rozumiem.

fajne zdjecia z jeziorka!!! :) mała jaka zadowolona

ja tylko nachwile no tak bylysmy u okulisty zakropila jej oczy i spojrzala w te oczy ale stwierdzila ze musze kupic jje atropine zeby lepiej rozszezyc zrenic tak wiec nic sie dzisiaj niedowiedzialam i czekam na nastepna wizyte . oli zrobila histerie ale dzisiaj to juz przeszla sama siebie jakby ja ze skory rozrywali i wkoncu usnela niemam humory i sily ide sobie milego wieczorku
klaudix a zktorego
kasiek super fotki

reklama
witam się. Dawno nie pisalam, bo jakas rozdarta ostatnio chodze. Nic mi się nie chce;/ dola okropnego mam. A do tego wszystkiego Kacper goaczkuje. Jutro musze z nim znowu do lekarza isc. Weekend jakos przeżyliśmy. Ja na klotni z S a Kacper z wielkimi histeriami. Dzis byliśmy w Olsztynie u chirurga i urologa. Chirurg powiedział ze ten jego zwężony napletek może się rozszerzyc, a jak nie to operacja. Wizyte nastepna mamy za rok, bo teraz jest za maly na zabieg. A urolog obejrzał zdjęcia z UCM, wyniki i inne badania i stwierdzil ze wedlug niego Kacper jest zdrowy, bo zadnych odpływów tam nie widzi. No ale wyslal nas na USG na styczeń i obejrzy sobie nerki i wtedy zdecyduje co dalej. Zmniejszyl mu dawke furaginu i kazal oprocz posiewu moczu robic tez ogolny. Kupilam mu w koncu spacerowke espiro active. Mam nadzieje ze się sprawdzi. Nadrabiam tylko z dzis.

Mloda super ze maly grzeczny był. Mój to cala msze siedzial i się rozglądał i okropnie marudzil.
Dominika wspolczuje sytuacji z chlopem. Ja w ciazy mialam podobnie,. Teraz tez nie jest kolorowo, ale caly czas mam nadzieje ze się poprawi. A z tesciowa nie możesz pogadac?
Kinga straszne z ta Zosia

Kasiek zazdroszcze wypadu nad jezioro. Ja tez chce… ale nie mogę ;/ śliczna Domka J widac ze swietnie się bawila nad jeziorkiem J

Do góry