reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam oli zasypia normalnie dzisiaj zasypia bez histeri jestem w szoku i jestem normalnie zadowolona.....

liza to dobrze ze sladu nie ma
vegas dobrze ze goraczka minela
kinga jestesmy jeden rocznik ja tez staro sie nie czuje a z ktorego miesiaca jestes
justys dobrze ze antosiowi krostki zginely
mariolcia oby zgaga szybko minela

reklama
Hej. My dziś do 21.30 grillowaliśmy. Mała za dnia nie spała, 14h była na ''chodzie'', a jak się dobrze trzymała, fiu fiu:) A jutro na urodziny do teściowej, ależ mi się nie chce. Pamiętam jak rok temu jechaliśmy i Mała wtedy wyglądała dokładnie tak: DSCN9346.jpg a teraz mi rośnie Panna Mądralińska co sobie na swoim stawiać lubi:D Szok jak ten czas zasuwa:)

Liza łoj fajnie, że zniknęło Mikusiowi. Moja ma teraz wiek co tak biega jak szalona i ciągle jakieś obdarte kolanko:)
Mariolcia współczuję zgagi. Ja w ciąży nie miałam, ale teraz czasami mi się zdarzy mieć. Nie żeby ciągle, czasem dosłownie i na chwilę, ale okropne uczucie;/ A Mały kopie dużo? Daje popalić?:)
Elwirka a Twoja Mała często z histeriami zasypia?

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór
wink2.gif

Nauki przed chrzcinami zaliczone spowiedź zaliczona.
Zakupy zrobione . Kupiłam sobie niebieska koszule do białych spodni na jutro
wink2.gif

Jutro nie bedzie mnie zabardzo . Chrzciny..
biggrin.gif
wink2.gif

Więc zycze wam spokojnej i ciepłej niedzieli;*
CMOKAM;*

Cześc kochane!

Dominika
ja i tak zazdroszczę, a ból z powodu braku ciuszków rozumiem:-)

Kasiek zdjęcia śliczne:-)

Vegas domyślam się i tego Ci nie zazdroszczę, ale dasz rade:-)

Młoda udanych chrzcin!

U nas oki, wczoraj byliśmy u dziadków. Zapomniałam wziąć maluszkowi leku na te kolki więc troszkę nam popłakał…
Zamówiliśmy już w kościele chrzciny.
A i jeszcze jedno:p wczoraj położyłam się u rodziców na solarium, zapomniałam że wymieniali lampy:/ słuchajcie jestem tak zjarana, że usiąśc nie mogę, żywy ogień:/:/:/:/

Ahh i wstawiam zdjęcia mojego urwiska:-D Całuski dla Was!

Załączniki

• DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN0017.jpg
    DSCN0017.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0016.jpg
    DSCN0016.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN0015.jpg
    DSCN0015.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 35
Hej.
dzieciaki jeszcze śpią, s też śpi.
ostatnio jakoś czssu brakowalo mi zeby na kompa siąść. ja nadrabiam tylko kilka ostatnich stron. i to i tak tak pobieżnie.

Liza Rox Współczuję Wam tych burz. u nas najwyżej tylko pogrzmi.
Beacia Oby złe dni szybko minely i kacperek znow byl grzecznym chłopczykiem.
Kinga no no rzeczxywucie kawął chłopa z Filipka.
Kasiek Zupełnie jakbym widziala chorą Justynkę. duża dziewczynka z Dominiki.
Kasia Niestety jak płacisz duża kase to ci niby fachowcy pozwalają sobie na wsyzstko i jak si9e nei uprzesz tak przegrasz. a facet pewnei bez papierosów taki wkurzony chodzi.
Justyś no ciekawe co to za krostki? Ale może i od pampersa.
Młoda udanej imperzki dzisiaj.
Klaudix Filipek jest przesłodki.

Hej

Młoda udanego dzisiejszego dnia!!! ;-) daj znac jak po chrzcinach:-)
klaudix super niunio! i jaki uśmieszek strzelił;) a ty figurapo porodzie.... ehhh.... laska:p
elwirka i jak nocka?

U nas noc oki, przetrzymałam mikołaja bez jedzenia od wieczornaj kaszki o 19:30 do 3:35 :-D ihihihih ale troszke juz zaczol plakac wiec mu dałam... wypil i polozylam go na łóżeczku w jego pokoju i sam zasnol...:tak:
Ciesze sie ze jak cycka juz nie ma, nocki są lepsze:)
A teraz juz mi ładnie chodzi, po dworzu tez juz sie nie boi i sam stara chodzic:) czasami jest ostrozny a czasami łobuziak jak sie nie rozpedza musze go łapac:D

Ja obiad naszykowałam, ogarnelam się na niedziele ;-), i kolo 10 na spacerek idziemy. M dzis jednak tylko do 14 robi wiec sie ciesze, ze nie bede sama siedziala caly tydzien, a on do nas dołączy i spedzimy razem jakos ten dzien, Hania za nim sie stesknila ehh... pomęczymy dzis tatusia z dziecmi;)

witam a my juz po spacerku bylismy na rynku moj M kupil sobie buty
vegas prawie zawsze
mlodamamusia to co toza nauki,ja nawet u spowiedzi nie bylam bo niejestesmy po slubie.napisz jak sie chrzciny udaly
klaudix sliczne malenstwo
liza katastrofa co chwila sie budzila

ELWIRKA ja z sierpnia (na suwaczku widać:tak: ) a Ty?
Klaudix Filipek jaki rozkoszny :) jejku pamietam jak mój był taki maleńki.... :rolleyes2:

nie mam czasu pisać
lece zaraz na dwór dalej z młodym:)
tak pieknie jest że szkoda w domu siedzieć.
Miłego dnia dziewczynki
wieczorem zajrzę

moje małe bydle dziś kończy 8 miechów :rofl2:

reklama
Witam sie znów.
M jednak jeszcze w pracy..
A ja zostalam z chłopakami...
Hania pojechała z moja siostra na male wakacje na kilka dni_ bo potem Olivia jedzie do taty a my do siostry na tydzien jedziemy 1ego sierpnia.
Daniel na poczatku plakal a niedawno przyszedl do mnie i powiedział :"mamusia ja tesknie za Hanią" a nie widzial jej moze z 30min... az mi lzy w oczach stanely....;(
Ehhh być mamą....

klaudix gdzie ta fałda? ja po trójcemam wiekszą napewno ;P

Do góry