reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam oli zasypia normalnie dzisiaj zasypia bez histeri jestem w szoku i jestem normalnie zadowolona.....

liza to dobrze ze sladu nie ma
vegas dobrze ze goraczka minela
kinga jestesmy jeden rocznik ja tez staro sie nie czuje a z ktorego miesiaca jestes
justys dobrze ze antosiowi krostki zginely
mariolcia oby zgaga szybko minela

reklama
Hej. My dziś do 21.30 grillowaliśmy. Mała za dnia nie spała, 14h była na ''chodzie'', a jak się dobrze trzymała, fiu fiu:) A jutro na urodziny do teściowej, ależ mi się nie chce. Pamiętam jak rok temu jechaliśmy i Mała wtedy wyglądała dokładnie tak: DSCN9346.jpg a teraz mi rośnie Panna Mądralińska co sobie na swoim stawiać lubi:D Szok jak ten czas zasuwa:)

Liza łoj fajnie, że zniknęło Mikusiowi. Moja ma teraz wiek co tak biega jak szalona i ciągle jakieś obdarte kolanko:)
Mariolcia współczuję zgagi. Ja w ciąży nie miałam, ale teraz czasami mi się zdarzy mieć. Nie żeby ciągle, czasem dosłownie i na chwilę, ale okropne uczucie;/ A Mały kopie dużo? Daje popalić?:)
Elwirka a Twoja Mała często z histeriami zasypia?

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór
wink2.gif

Nauki przed chrzcinami zaliczone spowiedź zaliczona.
Zakupy zrobione . Kupiłam sobie niebieska koszule do białych spodni na jutro
wink2.gif

Jutro nie bedzie mnie zabardzo . Chrzciny..
biggrin.gif
wink2.gif

Więc zycze wam spokojnej i ciepłej niedzieli;*
CMOKAM;*

Cześc kochane!

Dominika
ja i tak zazdroszczę, a ból z powodu braku ciuszków rozumiem:-)

Kasiek zdjęcia śliczne:-)

Vegas domyślam się i tego Ci nie zazdroszczę, ale dasz rade:-)

Młoda udanych chrzcin!

U nas oki, wczoraj byliśmy u dziadków. Zapomniałam wziąć maluszkowi leku na te kolki więc troszkę nam popłakał…
Zamówiliśmy już w kościele chrzciny.
A i jeszcze jedno:p wczoraj położyłam się u rodziców na solarium, zapomniałam że wymieniali lampy:/ słuchajcie jestem tak zjarana, że usiąśc nie mogę, żywy ogień:/:/:/:/

Ahh i wstawiam zdjęcia mojego urwiska:-D Całuski dla Was!

Załączniki

• DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN0017.jpg
    DSCN0017.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN0016.jpg
    DSCN0016.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN0015.jpg
    DSCN0015.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 33
Hej.
dzieciaki jeszcze śpią, s też śpi.
ostatnio jakoś czssu brakowalo mi zeby na kompa siąść. ja nadrabiam tylko kilka ostatnich stron. i to i tak tak pobieżnie.

Liza Rox Współczuję Wam tych burz. u nas najwyżej tylko pogrzmi.
Beacia Oby złe dni szybko minely i kacperek znow byl grzecznym chłopczykiem.
Kinga no no rzeczxywucie kawął chłopa z Filipka.
Kasiek Zupełnie jakbym widziala chorą Justynkę. duża dziewczynka z Dominiki.
Kasia Niestety jak płacisz duża kase to ci niby fachowcy pozwalają sobie na wsyzstko i jak si9e nei uprzesz tak przegrasz. a facet pewnei bez papierosów taki wkurzony chodzi.
Justyś no ciekawe co to za krostki? Ale może i od pampersa.
Młoda udanej imperzki dzisiaj.
Klaudix Filipek jest przesłodki.

Hej

Młoda udanego dzisiejszego dnia!!! ;-) daj znac jak po chrzcinach:-)
klaudix super niunio! i jaki uśmieszek strzelił;) a ty figurapo porodzie.... ehhh.... laska:p
elwirka i jak nocka?

U nas noc oki, przetrzymałam mikołaja bez jedzenia od wieczornaj kaszki o 19:30 do 3:35 :-D ihihihih ale troszke juz zaczol plakac wiec mu dałam... wypil i polozylam go na łóżeczku w jego pokoju i sam zasnol...:tak:
Ciesze sie ze jak cycka juz nie ma, nocki są lepsze:)
A teraz juz mi ładnie chodzi, po dworzu tez juz sie nie boi i sam stara chodzic:) czasami jest ostrozny a czasami łobuziak jak sie nie rozpedza musze go łapac:D

Ja obiad naszykowałam, ogarnelam się na niedziele ;-), i kolo 10 na spacerek idziemy. M dzis jednak tylko do 14 robi wiec sie ciesze, ze nie bede sama siedziala caly tydzien, a on do nas dołączy i spedzimy razem jakos ten dzien, Hania za nim sie stesknila ehh... pomęczymy dzis tatusia z dziecmi;)

witam a my juz po spacerku bylismy na rynku moj M kupil sobie buty
vegas prawie zawsze
mlodamamusia to co toza nauki,ja nawet u spowiedzi nie bylam bo niejestesmy po slubie.napisz jak sie chrzciny udaly
klaudix sliczne malenstwo
liza katastrofa co chwila sie budzila

ELWIRKA ja z sierpnia (na suwaczku widać:tak: ) a Ty?
Klaudix Filipek jaki rozkoszny :) jejku pamietam jak mój był taki maleńki.... :rolleyes2:

nie mam czasu pisać
lece zaraz na dwór dalej z młodym:)
tak pieknie jest że szkoda w domu siedzieć.
Miłego dnia dziewczynki
wieczorem zajrzę

moje małe bydle dziś kończy 8 miechów :rofl2:

reklama
Witam sie znów.
M jednak jeszcze w pracy..
A ja zostalam z chłopakami...
Hania pojechała z moja siostra na male wakacje na kilka dni_ bo potem Olivia jedzie do taty a my do siostry na tydzien jedziemy 1ego sierpnia.
Daniel na poczatku plakal a niedawno przyszedl do mnie i powiedział :"mamusia ja tesknie za Hanią" a nie widzial jej moze z 30min... az mi lzy w oczach stanely....;(
Ehhh być mamą....

klaudix gdzie ta fałda? ja po trójcemam wiekszą napewno ;P

Do góry