reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
cześć dziewuszki przepraszam ze nie pisalam ale w piątek po lekarzu miałam dość do tego pokłóciłam się z facetem wogole masakra jakas:(
klaudix- oj sama nie dawno byłaś w ciąży wiec pamietasz jak to jest, a synek sliczny
rox ale fajna minke zrobil super!!
justys powodzenia na szczepieniu
młodamamusia oo no to fajnie ze mały był taki grzeczniutki:) czekamy na zdjecia

rox-udanego dnia
Elwirka- a bo mnie tylko wkurza idiota prosiłam zęby nie pił z tymi swoimi walniętymi kolegami ale nie on ma w dupie.. do tego byłam u gina w piatek i nie miał dobrych wiadomosci powiedzial ze ta nerka jest wieksza troche ze mam lezec i nie denerwowac sie :( do tego od soboty mam skurcze nie wiem co z tym wszystkim robić masakra pewnie myslicie młoda,glupia to niech se radzi ale nie jest mi łatwo, potrzebuje czasem mamy ale niestety jej nie mam:( eh:-(

Kinga, tak
wink2.gif
nie nazwałabym siebie fotografem. Zdjęcia ślubne robie okazyjnie, to nie moja profesja choć zaczynam się wkręcać
wink2.gif

Param się fotografią nocną - iluminacje architektury.
cool2.gif

fajnie mieć kogoś po fachu
wink2.gif
na forum

a Ty co dokładnie ?

wiesz ja profesjonalistą też nie jestem:)
uczę się cały czas. Robię zdjecia okolicznościowe również na zlecenie:) zawsze pare groszy wpadnie ;-)
mąż jest grafikiem a ja robię mu zdjęcia do stron i dla klientów jak potrzeba. tak o narazie. Jestem po kursie i czekam na przypływ gotówki aby otworzyć własne studio. Narazie tylko tak focę. :)
Fotografia to bardzo dobre hobby. zaraziłam swego czasu swojego męża tym też troche :))

DOMINIKA No coś ty. Nikt napewno nie pomyślałby że młodą i głupia jesteśi na diagnozę lekarza nic się nie poradzi a więc odpoczywaj i nie stresuj się.
A co do faceta to ile on ma lat? Młodzi tatusiowie niestety najczęściej nie potrafią oddzielić się od kolegów. Dla nich lepiej posiedzieć właśnie z kolegami niż z żona/dziewczyna z która będzie miał dziecko.
MŁODA No to super że Rafik taki grzecziutki był. Chłopcy to chyba zwykle spokojniejsi są przy takich wydarzeniach. Mareczek też nadzwyczajnie spokojny był.

reklama
Elwirka nie nie mowilam mu o tych skurcach bo nie mialam takich wtedy ale musze sobie wyniki porobuc tzn morfologie mocz i jakies obciazenie glukoza i mam w piatek wizyte u swojego wiec pojde .. ale tak sie martwie.. sliczne foto
Ewi44 no jest straszy ode mnie pare lat ale powinien zachowywać się jak przyszly tata a nie jak rozkapryszony gowniarz:( myslalm ze ta wizyta u lekarza mnie uspokoi a wrecz przeciwnie jest..

Do góry