reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA tak samo mogłabym zapytac czemu podałaś tego linka? też nie pije takich rzeczy jak w tym artykule. Poza tym podałam ci przykład że rzeczy zwane zdrowymi są niezdrowe a redbull nawet do zdrowych nigdy nie był zaliczany... Poza tym chciałam się przekona czy poraz kolejny potraktujesz moją osobę z góry jak to masz w zwyczaju...
KINGA no takie to już te dzieci są cwane... szybko mają świadomośc tego że coś jest ich i jak to wykorzystac, szczególnie jeśli chodzi o kase;-)

A mój mąż pod wpływem swojego szwagra postanowił rzuci fajki:szok::szok::szok: szwagier rzucił 1.06 i ostatnio nam zaczął gadac jak to go od fajek odrzuca i M też postanowił rzucic... Ja jakoś nie mam zaparcia... u mnie jedynym powodem do rzucenia byłaby fasolinka:tak::tak::tak: A poza tym M strasznie rozdrażniony chodzi... I mnie wkurza, o 17 postanowił iśc spac i co chwile wstaje i marudzi że spa nie może... poszedł aż po słonecznik... 2paczki wydłubał:-p:-p:-p ciekawe jak długo wytrzyma...
Jutro mamy rocznice... Jesteśmy razem 6 lat... nie mam nic dla M... kurde, kaske odłożyłam ale pomysłu brak...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Hej jestem idę nadrobić

wspomne tylko że u nas ok Antos tylko jakieś uczulenie dostał w okolicy plecków gdzie kończy się pampers i po bokach takie malutkie czerwone krostki,jedna przy drugiej i nie wiem czy to uczulenie(pampery niedawno zmienilismy ale juz jakieś z 3 miesiące temu) czy to może potówki...hmm sama nie wiem ale w tym wieku mogą jeszcze wyjść potówki?
23 teraz mamy szczepienie a tak to u nas po staremu.

Witajcie nowe mamusie!!

Hej hej:)

Kinga duży synek:) Fajny:) A Ty faktycznie młodo wyglądasz, ale ładnie. Ja też bardzo młodo wyglądam, mało kto mi daje te moje 23 lata, ale mnie to dla odmiany denerwuje:p

Liza
ja się burz nie boję, chyba, że coś przygrzmoci w coś niedaleko. Oj to wtedy mam pospane. Oj a co się Mikusiowi stało? Nie rozumiem z tym mlekiem..?

KasiaF hoho to wytrwania dla M. Moja mama 2x na 11 miesięcy nie paliła a potem zaczynała na nowo.. niestety.
Oo u nas w przychodni też nigdy nie mierzyli Małej. Co mnie denerwuje bo samej mi ciężko ją zmierzyć, ostatnio na śnie mi się udało a tak to złapać Małą to graniczy z cudem a żeby jeszcze ustała chwilę to hoho:p

Kasiek
fajna Dominiczka:) Zdrowia dla niej;*

Młoda śliczny Bąbel:) rozkosznie wygląda w tym ręczniku.

Rox i co, opaliłaś się?:p

Malwina miłego weekendu.

Daffi ło ludzi, też bym się wnerwiła i wystraszyła przede wszystkim tych dobijań nocnych.

Elwirka, ale żeś powiedziała:p Każdy Cię tu zauważa, ale czasem nie ma na co Ci odpisać bo często piszesz, że Mała śpi albo przespała nockę czy też nie:)

Klaudix no praca nawet fajna choć strasznie tęsknię za Martynką:(

U nas dzień pełen hmm wrażeń? Od rana Malutka miała gorączkę. Nim wyjechałam do pracy miała 38.1. Będąc w pracy mama drynkała, że Miśka ma 39. Dała jej czopka. Potem spadło do 38 i mama myślała, że będzie już tylko lepiej a tu jednak ponad 39 było. W pracy siedziałam jak na szpilkach, martwiłam się o Małą, smutno mi było bo wiedziałam jak się Malutka męczy.. Żeby była ''ciekawiej'' to jak tylko Jurek po mnie wpadł do pracy tak z ryjosem na mnie i od akcji do akcji, byłam taka wnerwiona na niego bo na wiele sobie dziś pozwalał.. ale pojechał z bratankami do swojej mamy, wrócił po 20.30, była super zgoda mm:p no i jest ok. Yhh, oby tak zostało.
Maleńka już wieczorem brykała, 2 czopki dostała popołudniu, mam nadzieję, że gorączki już nie będzie. Bidulka moja mała.
Nie wiem dokładnie z czego ta tempka, ale możliwe, że te kły bo ani nie ma kataru ani kaszlu a te kły okropnie przechodzi
unhappy.gif

ROX ja też jestem mlekopijca. Też nic mi nie dolega. Ale jak czasem sobie myślę jak się trzeba odrzywiac żeby sobie nie zaszkodzic to stwierdzam że pijąc czystą wode nawet dajesz sobie taką dawke chemii to nie zwracam już na tego typu teksty uwagi. Fakt dla młodego wyszukuje tego co 'zdrowe' ale spójrzmy prawdzie w oczy nawet to co na ogródku można wychodowac dostaje pełno chemii z powietrza, dlatego ludzie coraz słabsi. A tu masz tekst o mleku MLEKO CICHY MORDERCA!
VEGAS ja mam dla młodego jedne drzwi przy ltórych futrynie karze mu stanąc na bacznośc, zaznaczam czymś i potem sobie mierze. Jak bym miała go mierzyc tak o jak lata, to też by nie dało rady. Zdrówka dla małej, zębole wylezą i odetchniecie. Ja też mam focha n eMa ale godzenia dziś nie będzie... Rzuca fajki oki... ale nerwy nie na mnie przez to... nie kusze i nie pale przy nim a ten chodzi skrzywiony
JUSTYŚ mi się wydaje że mogą wyjśc potówki... Mi teraz wychodzą pod obrączką... piecze jak cho***a... no ale przecież nie zdejme bo M to nie wiem co by mi zrobił :p

Spac znowu nie mogę, młody po wojnie zasnął w końcu (niecałą godzine temu), a w dzień wogóle nie spał :-( ja już zasypiałam o 18 potem się wybiłam ze snu i teraz mam... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

reklama
Do góry