reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czesc:)

dziewczyny miłego weekendu wam życzę:tak:

u nas pogoda nijaka
nie wiem co dziś bede robiła z Fiolem...:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Ja sobie jestem w trakcie sprzątania w towarzystwie bratanków, którzy jak zawsze mają sto pytań na minutę a po co, a co to, a kto to, a czemu:p Aż mi huczy od tych pytań w głowie:p Jurek z Martynką na cosobotnich zakupach. U nas duszno, pogoda hmm raczej ciepła, ale nie by się opalać. Największe upały są jak jestem w pracy;/ Trza się na solarkę wybrać.

Kinga no świetnie wyglądasz, ale 26 lat to nie tak dużo, więc nie martw się, za szybko staro nie będziesz wyglądała:p

Witam ja tez juz ogarnęłam chałupkę włąśnie kończę już obiadek szykować ,dzisiaj wcześnie bo Z na 14 do pracy to wypada co by się jeszcze na obiad załapał.
Antoś drzemię,i muszę go dziś pochwalić bo bardzo grzeczny jest co by nie zapeszyć

Małemu smaruję te krostki i powoli znikają zobaczymy...

Witam.
Z mężem staramy się o dziecko od 1,5 r. W tym czasie zrobiłam mase testów ciążowych :
Amil,Pink test,Acon,Bobo test. I tutaj nastała dziwna sytuacja bo w poniedziałek użyłam testu Acon (wiem,że było za wczesnie ale ta moja ciekawość )-jedna kreska. Czwartek w 22 dc równiez użyłam Acona ,jednak znowu 1 kreska. Po 3-4 godzinach pojawiła się druga-może wczesniej nie wiem bo nie zaglądałam. Wczoraj ponownie zrobiłam Acon i podobna sytuacja jednak kreskę dostrzegłam po 2 godzinach ,no może 2,5 . Nigdy wczesniej nie miałam takiej sytuacji,zawsze jeśli była tylko jedna kreska to nie pojawiała się druga nawet po 2-3 dniach nadal była jedna. Na tym poniedziałkowym Aconie nadal jest jedna. A kupowałam wszystkie 3 Acony razem także podejrzewam,że prawdopodobnie były z jednej partii produkcyjnej.
Dlatego mam pytanie,czy któraś z Was też tak miała i była w ciąży??
Wiem,że powinnam czytać ulotkę bo tam jest wszystko napisanę ale ta sprawa nie daje mi spokoju bo taka sytuacja ma miejsce pierwszy raz.
Dzisiaj patrząc na test z wczorajszego dnia i z czwartku widzę różnice-wczorajsza kreska jest mocniejsza-o wiele.

Hejka

Witam się przy kawce. Ja też już chatke ogarnęłam, oprócz sypialni bo M tam teraz śpi... Jestem dzis jak neptym... do 5.30na gadu siedziałam... Ale trochę mi lżej na serduchu, wygadałam się, podbudowałam, ale mam jeszcze dużo do przemyślenia... Dobrze tak facetowi się wygadac, który spojrzy na sprawy z męskiego punktu widzenia, bezstronnie...

VEGAS 100 pytań do :-) też mam czasem już maksa... a czemu to, a czemu tamto, a czemu tak a nie siak... eh, jakoś musimy przez to przebrnąc, poczekaj jak twoja córa zacznie zadawac takie pytania...
KINGA na tym foto też młodo wyglądasz... tzn właśnie nie to żeby 24lata to było dużo, bo nie jest ale chodzi o to że na mniej niż masz ;-)
SOFT_ONLY jeżeli chcesz się przekonac, kup test innej firmy a najlepiej do lekarza, na bete... ale z tego co się orientuje to pojawienie się kreseczki po takim czasie jest nieważne :sorry2: chyba że masz może tak mały pozimo hormonu, no nie wiem... Swoją drogą ja zrobiłam 3 testy... wszystkie pokazywały że nie jestem 4 nic nie pokazał, nawet jednej kreseczki... wkurzyłam się bo to niedziela była i zaraz do pracy i zrobiłam test drugi raz (w ulotce przecież piszą że jest wtedy niewłaściwy wynik) i dopiero pokazał prawde że jestem... Tak więc chyba tylko gin zostaje

Idę małża obudzic, może na spacer z nami pójdzie :-) pewnie z fochem będzie dzisiaj dalej ale jakoś życ trzeba... Tylko jeszcze fajnie by było wiedzie o co ten foch... tzn chyba wiem... Za mało mu :p :p :p ale jak mi sie ma chciec jak on chodzi skrzywiony... błedne koło

Ostatnia edycja:
a ja domek mam posprzątany, zupa zrobiona, Mała się usypia, coś ciężko jej idzie bo woli się misiami bawić w łóżeczku. J chyba weźmie bliźniaków do jego mamy bo tam taki mały bokserek jest i się wczoraj fajnie bawili i dziś też chcą tam jechać:p
Rano zapomniałam napisać, że Miśka w nocy o 00:30 miała już 37.9 stopni a rano po 8 jak wstała to 35.9, więc chyba pożegnałyśmy dziada-gorączkę.

Ja też polecam betę. No albo robiłam też przed betą test o czułości 10 zakupiony na allegro, 2 dni przed spodziewanym terminem @ miałam już II kreski:) A beta to tylko potwierdziła:)

Kinga no świetnie wyglądasz, ale 26 lat to nie tak dużo, więc nie martw się, za szybko staro nie będziesz wyglądała:p
hehe ja wiem ze 26 to nie dużo jest ale chodzi o to że nawet jak młodo wyglądam a przcież 24-26-itd to jeszcze młode kobniety się i świetnie wyglądać mogą :)) ja na pewno długo jeszcze zanim poczuje się staro nie wspominając o wieku ;)

pozdrawiam was
mnie przez weekend może być mało

LIZA tak samo mogłabym zapytac czemu podałaś tego linka? też nie pije takich rzeczy jak w tym artykule. Poza tym podałam ci przykład że rzeczy zwane zdrowymi są niezdrowe a redbull nawet do zdrowych nigdy nie był zaliczany... Poza tym chciałam się przekona czy poraz kolejny potraktujesz moją osobę z góry jak to masz w zwyczaju...
Oki, ja rozumiem, z tym mlekiem to bylo o tym juz glosno tutaj, ale ja osobiscie o redbulu nie slyszalam (choc nie pijam) wstawilam jako ciekawostke.
No i co potraktowałam Cie z "góry"?:confused:
niewiem o co Ci chodzi wogole.... ;]
Do kazdego pisze tak samo, jakby mi tak napisala Vegas, Elwirka itd.(dla przykladu) to co ty to bym identycznie odpisala.... paranoja jakas....
komu szkodzi temu szkodzi ;-)

KasiaF i Liza - jak chcecie to mam basenik za 19,99 z biedronki sporych rozmiarów. Kisiel do środka damy i będziecie w nim walczyć na gołe klaty ;-)

Ale o co komu chodzi? ja do nikogo nic nie mam, to mnie sie czepia czegos :-D hahahaha
Vegas, mlody sie przewrócił jak szedl i uderzył główką o łóżko jakos, niewiem, ale dzis juz sladu prawie nie ma :-)

Witam sie sobotnio.
U nas oki.
Jutro M w pracy wiec bede sie nudzic w domu ehhh...
Miłego wieczorku.

reklama
Witam ja tez juz ogarnęłam chałupkę włąśnie kończę już obiadek szykować ,dzisiaj wcześnie bo Z na 14 do pracy to wypada co by się jeszcze na obiad załapał.
Antoś drzemię,i muszę go dziś pochwalić bo bardzo grzeczny jest co by nie zapeszyć

Małemu smaruję te krostki i powoli znikają zobaczymy...
Dobrze że Antos taki grzeczny, oby te krostki zniknęły:-)
a mnie zgaga męczy cały dzień...
w kuchni trochę pogotowałam... normalnie dzis mnie roznosi w nudów.

Do góry