Mariolciaa
Fanka BB :)
ja też witam się.
już po śniadanku.:-)
już po śniadanku.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja wiem ze 26 to nie dużo jest ale chodzi o to że nawet jak młodo wyglądam a przcież 24-26-itd to jeszcze młode kobniety się i świetnie wyglądać mogą ) ja na pewno długo jeszcze zanim poczuje się staro nie wspominając o wiekuKinga no świetnie wyglądasz, ale 26 lat to nie tak dużo, więc nie martw się, za szybko staro nie będziesz wyglądała
Oki, ja rozumiem, z tym mlekiem to bylo o tym juz glosno tutaj, ale ja osobiscie o redbulu nie slyszalam (choc nie pijam) wstawilam jako ciekawostke.LIZA tak samo mogłabym zapytac czemu podałaś tego linka? też nie pije takich rzeczy jak w tym artykule. Poza tym podałam ci przykład że rzeczy zwane zdrowymi są niezdrowe a redbull nawet do zdrowych nigdy nie był zaliczany... Poza tym chciałam się przekona czy poraz kolejny potraktujesz moją osobę z góry jak to masz w zwyczaju...
komu szkodzi temu szkodzi ;-)
KasiaF i Liza - jak chcecie to mam basenik za 19,99 z biedronki sporych rozmiarów. Kisiel do środka damy i będziecie w nim walczyć na gołe klaty ;-)
Dobrze że Antos taki grzeczny, oby te krostki zniknęły:-)Witam ja tez juz ogarnęłam chałupkę włąśnie kończę już obiadek szykować ,dzisiaj wcześnie bo Z na 14 do pracy to wypada co by się jeszcze na obiad załapał.
Antoś drzemię,i muszę go dziś pochwalić bo bardzo grzeczny jest co by nie zapeszyć
Małemu smaruję te krostki i powoli znikają zobaczymy...