reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam!
Podczytuję na bieżąco ale kurcze nie mam kiedy coś sensownego skrobnąć...
Byl u nas Z brat ale juz jutro go odstawiamy i tak mi jakoś fajnie zleciało bo miałam z kim posiedzieć,kawę wypić no i przy Antosiu zawsze trochę pomógł.
U nas ok jutro idziemy na pobranie krwi z małym a 23 na szczepienie,którego juz się boję bo na ostatnim ja,Z i pielęgniarka nie moglismy go utrzymać masakra...

klaudix
mały uroczy
rox Boo wymiata !mały przystojniak.
młoda zdawaj relację jak było na chrzcinach czekamy
Liza kochany ten Twój Danielek

Ostatnia edycja:
witam oli budzila sie w noc ze dwa razy ale to normalnie juz.dzisiaj idziemy na 15 do okulisty trzymajcie kciuki.oli podniosla wczoraj pupe do raczkowania ale ogolnie to chce stawac na nogach ale sa postepy w cwiczeniach.
klaudix 5listopad
justys kiedy wpadniesz na kawke

Ostatnia edycja:
Hej.
ja dzisiaj wstałam z chęcią na wymiotowanie. o 4 i Justynka też już od 4 nie śpi.:nerd:
trzeba troche ogarnać chalupe po niedizeli. i pomyśleć co na obiad zrobić.
Rox No no, przystojny kierowca Ci rośnie.
Elwirka Trzymam kciuki za okulistę.

Dzien dobry ;-)

Jak wam minął weekend ?;-):-)

Ja po chrzcinach suuper;-)
Msza była na 11.30 i w kosciele normalnie młody prawie całą msze przespał :-D a jak sie obudził to był ciekawy świata :-D ;-) wogóle nie zapłakał :-);-). Jak ksiądz oblewał go wodą jakie minki robił he:-) . Kochany synuś;-).
W restauracji tez pojadł i zoowu spać. No dziecka nie było :-);-)

Zdjęcia mam te co robiła moja siostra . Ale później będą jeszcze od fotografa :-D

reklama
Do góry