reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam!
Podczytuję na bieżąco ale kurcze nie mam kiedy coś sensownego skrobnąć...
Byl u nas Z brat ale juz jutro go odstawiamy i tak mi jakoś fajnie zleciało bo miałam z kim posiedzieć,kawę wypić no i przy Antosiu zawsze trochę pomógł.
U nas ok jutro idziemy na pobranie krwi z małym a 23 na szczepienie,którego juz się boję bo na ostatnim ja,Z i pielęgniarka nie moglismy go utrzymać masakra...

klaudix
mały uroczy
rox Boo wymiata !mały przystojniak.
młoda zdawaj relację jak było na chrzcinach czekamy
Liza kochany ten Twój Danielek

Ostatnia edycja:
witam oli budzila sie w noc ze dwa razy ale to normalnie juz.dzisiaj idziemy na 15 do okulisty trzymajcie kciuki.oli podniosla wczoraj pupe do raczkowania ale ogolnie to chce stawac na nogach ale sa postepy w cwiczeniach.
klaudix 5listopad
justys kiedy wpadniesz na kawke

Ostatnia edycja:
Hej.
ja dzisiaj wstałam z chęcią na wymiotowanie. o 4 i Justynka też już od 4 nie śpi.:nerd:
trzeba troche ogarnać chalupe po niedizeli. i pomyśleć co na obiad zrobić.
Rox No no, przystojny kierowca Ci rośnie.
Elwirka Trzymam kciuki za okulistę.

Dzien dobry ;-)

Jak wam minął weekend ?;-):-)

Ja po chrzcinach suuper;-)
Msza była na 11.30 i w kosciele normalnie młody prawie całą msze przespał :-D a jak sie obudził to był ciekawy świata :-D ;-) wogóle nie zapłakał :-);-). Jak ksiądz oblewał go wodą jakie minki robił he:-) . Kochany synuś;-).
W restauracji tez pojadł i zoowu spać. No dziecka nie było :-);-)

Zdjęcia mam te co robiła moja siostra . Ale później będą jeszcze od fotografa :-D

reklama
Do góry