reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka

A u nas zadnej burzy nie było, a teraz swieci pięknie słonko i jest gorąco!!!

My juz prawie spakowani i bedziemy jechac na weekend.

kasiek śliczną masz córcie

vegas Ty równiez i fajnie ze praca Ci sie podoba

liza współczuje nocki , ja tez okropnie boję sie burzy

lolkak Maja musiała sprawdzic co jest w tubie hehe

rox zdrówka

młodamamusia slicznego masz synka

kinga duzego masz juz chłopca , a Ty jaka laska:)

Ok narazie to tyle , odezwe się pewnie w poniedziałek . Postaram się Was czytac,(net w komórce)

Miłego weekendu i oczywiscie słonecznego:-)

reklama
Malwina ucałuj Zuze;*
Kasiek śliczna córcia;-)
Kinga moja siostra mając 11 lat ma 130cm i 25 kg ;-) he. Śliczni ;*

Ostatnia edycja:
super fotki!
shocked.gif
on taki jest duzy? chyba masz męża poteznego czy cos bo moja jest starsza od twojego smyka a ma tylko 107cm i 18kg
dry.gif
Filip zawsze był wyrośniety. w przedszkolu jest najwiekszy w grupie. Ciekawe jak teraz w zerówce bedzie.
Ze strony męża rodzinka ma wysokich facetów. Sam teść ma prawie 190cm. Nie wiem może Fiol też bedzie duży. Wiesz chłopcy są z regóły więksi od dziewczynek! :))) to normalne. A dużo młodszy nie jest to tylko 2msc.

Dziekuje wam

Ja teraz kawuje z mężem
jestem zmeczona bo miałam aktywne przedpołudnie :]

LIZA nie chcę Cie martwic ale zwykłe mleko też niestety jest dla nas trujące... inne ssaki są mądrzejsze i piją mleko tylko w okresie "szczenięcym" bo w wieku starszym już niestety ale bardzo nam szkodzi
KINGA słodkiego masz synka, i ty śliczna kobieta. Bardzo młodo wyklądasz jak na 26l.
MŁODA też mam zdjęcia Kacpra w ręczniku takim... zawsze mnie te fotki rozczulały i twój mały też przesłodko wygląda w tej "scenerii"
KLAUDIX zdziwiona jestem bo z tego co pamiętam to tutaj też kilka dziewczyn się skarżyło się że im dzieci nie mierzyli... Kacper też gdzieś tak w wieku 6mieś był przenoszony do innej przychodni i go nie mierzyli ani tu ani tu, bo takie mierzenie dziecka jest niemiarodajne, dziecko nie ma jeszcze wyprostowanej sylwetki i dlatego niby...

Ogólnie to mam dzisiaj jakiś zły dzień... Fakt, udało się odebrac twardy dowód autka, ale pojechaliśmy odebrac zdjęcia z wesela... potem pojechaliśmy jeszcze coś załatwic i jak już wracaliśmy do domu to zaczęłam liczy fotki... chcieli nas oszukac na 40zdjęc... i to z sesji, które miałyby wywołane po 3szt dla naszych rodziców i dla nas po jednej... Pojechaliśmy, i jakoś tak dziwnie nie protestowali że my może schowaliśmy albo coś tylko od razu przytaknęli i powiedzieli że na pon zrobią... Potem jak zadzwoniłaam do nich po 20-30min to okazało się ze już nawet znaleźli i wywołali te brakujące... gdzie miało to zając przynajmniej 2,5godz... najpierw chcieli nas oszukac na 500zł teraz na fotki... co za ludzie... niby to tylko 40zdjęc ale kurcze albumy też miały byc 3 a dostaliśmy jeden... niestety nie pamiętam dokładnie czy mówili 1 czy 3...M twierdzi że 3... chamstwo... Na dodatek Kacper coś mi jeśc nie chce, nie spał w dzień i teraz mi strasznie marudzi... Dobrze że chociaż ładnie nocki przesypia i że już wogóle w nocy i w dzień się nie moczy... No i w końcu mogę powiedzie że przesypia mi całe nocki...

Kasia dziekuje miło mi:) wiesz bardzo dbam o to aby tak własnie wyglądać :tak::-) i to właśnie chodzi.wyglądać młodo najdłużej jak to możliwe! :))))

my po miłym popołudniu! :)
dopiero do domu wróciliśmy. Filip dostał maniane od babci i od razu chciał sobie coś kupić w zabawkowym:-p jak to dziecko. Pojechaliśmy wybrał sobie zabawki i teraz go mam z głowy na conajmniej godzinę heheh potem idziemy na świeże powietrze jeszcze.. :)

KasiaF ja wiem o tym mleku, czemu to napisalas ? :dry:
I ja dlatego jak najdluzej daje modyfikowane a zwykle podaje rzadko z płatkami badz w kakale, nalesnikach;]
sama zadko pije takie mleko;]

No ide łózka scielac, maz juz wrocil, Miki ma nabitego guza na czole:no:ehhhhhhhhhhhhhhh

reklama
Do góry