reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej

Matko czy wy sumienia nie macie :-D TYle pisać :no: I jak was tu nadrobić??:-p

Byłam dziś z Mają u lekarza,bo ma jakieś krosty z bąblami z żółtym płynem:no: Niby od ugryzienia.

Liza u nas też straszna burza była. Ja ledwo żyłam a M chrapał jak zabity a dziś nie chciał uwierzyć,że na zewnątrz był Armagedon;-)

reklama
kinga ja to bym jadła czekoladę nadziewana:D pewnie że dodaj ja nie widziałam w ogóle!!ALE TY MASZ CHŁOPA!!! I Ty laska jesteś:) już pamiętam że dodawałaś zdjęcia ale akurat Domiśka się rozchorowała to tak o sobie pisałam Sorry:)
nic nie szkodzi:) dodałam na nowo ;)
No Filip to kawał chłopaka jest już heh 120cm i 23kg :rofl2:
dobrze że Dominisia lepiej sie czuje :)

Hej Kochane! U nas pogoda średnia, choc teraz wyszło słoneczko… Burze przeszły kątem, połyskało się, pobrzmiało i poszło, jedyne co to ulewa była straszna…

Dominika brzusio śliczny:-) zazdroszczę:-)
I niczym się nie martw bo dodatkowy stres wpływa tylko negatywnie! Nereczką też się nie przejmuj, bo tak jak pisały dziewczyny wcześniej, u takich maluszków czasami wcześniej rozwija się dany organ albo wydaje się większy a potem wszystko wraca do normy…

Umi tak rośnie jak na drożdżach:-)
Wstawie potem zdjęcie, ale musicie poczekac bo znowu przekoczyłam limit na necie i zdjęcia nie chcą się wczytywac:-D

KasaiF ooo to ja jestem zdziwiona że Twojego bombla mierzyli jak zaczął chodzic… U wszystkich znajomych właśnie przed szczepieniem mierzyli…

Kasiek
zdróweczka dla malutkiej… biedaczka:-(

Kinga
chyba u większości z nas na smutki jedzenie:-) a potem bynajmniej ja mam zawsze wyrzuty:p ale co tam:-D

Rox zdróweczka:-)

Vegas cieszę się że w pracy Oki, chyba sprawia Ci dużo przyjemności?! Fotki prześliczne!

Młoda widzę że też masz problem co założyc na chrzciny, my co prawda robimy 31 lipca ale i tak nie wiem co włożyc… Wyciągnęłam sukieneczkę ale cycki mi tak urosły że nie mogę się w nich dopiąć:-(

Kinga ale duży ten twój synek fajne zdjęcia,miłych ploteczek
kasiek88kasiek dzwoniłam do innego Gina i o 12 IDE bo normalnie umrę ze strachu
klaudix dziękuje oj nie ma czego zazdrościć brzuch duzy nie długo w nic się nie zmieszczę,
no wiem ze stres wpływa źle na maleństwo ale jak tu se nie martwic, a synka masz ślicznego

Dominika i dobrze taka ich praca że my w ciąży możemy ich nękać ile tylko chcemy:D Mów co chcesz ale brzuszek jest kochany ja bym chciała mieć :D o cichy się nie przejmuj pamiętam ja pod koniec września nie miałam się w co ubrać bo to już końcówka a musiałam iść do dziekana na rozmowę a nie pójdę w krótkich spodenkach założyłam jensy nie zapięłam rozporka i dłuższą bluzkę bo nie dało rady inaczej:D:D JAK WRÓCISZ DAJ ZNAĆ CO I JAK!!
Dzięki za miłe słowa:D Idę sprzątać:D:D

Dzięki za troskę, ale odpoczne jak mlody zasnie ale jak narazie cięzko mu to idzie i se chodzi po pokojach, zabawia....
Ja ogarnelam z grubsza, ziemniaki przyszykowałam....

Kasia super fotki! :szok: on taki jest duzy? chyba masz męża poteznego czy cos bo moja jest starsza od twojego smyka a ma tylko 107cm i 18kg :dry:

Musze włosy wysuszyc i sos zrobic i mizerie..... i jak miki zasnie poloze sie.... ale dennie sie czuje... mam nadzieje ze w nastenym tygodniu od wtorku nie bedzie burz w nocy bo M ma nocki :-( od wt do pt...18-6 ehhh.....

Mi Majka oczywiście składa protesty i nie idzie spać ;-)

Okręciła zakrętkę od Linomagu i się cała wysmarowała. Mam nadzieję,że nie połknęła nic:no:
Mój tez protestuje ale stał i płakał, wiec polozylam go do jego pokoju do łóżeczka i poplakuje;] moze zasnie.... :no: ehhhhh
a na dworze leje! :no: :dry:

reklama
1.jpg3.jpg4.jpg5.jpg2.jpgZnalazłam kabel to kilka fotek te dwie na łóżku to wczorajsza choroba a tak to z placu zabaw

Do góry