reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej

Matko czy wy sumienia nie macie :-D TYle pisać :no: I jak was tu nadrobić??:-p

Byłam dziś z Mają u lekarza,bo ma jakieś krosty z bąblami z żółtym płynem:no: Niby od ugryzienia.

Liza u nas też straszna burza była. Ja ledwo żyłam a M chrapał jak zabity a dziś nie chciał uwierzyć,że na zewnątrz był Armagedon;-)

reklama
kinga ja to bym jadła czekoladę nadziewana:D pewnie że dodaj ja nie widziałam w ogóle!!ALE TY MASZ CHŁOPA!!! I Ty laska jesteś:) już pamiętam że dodawałaś zdjęcia ale akurat Domiśka się rozchorowała to tak o sobie pisałam Sorry:)
nic nie szkodzi:) dodałam na nowo ;)
No Filip to kawał chłopaka jest już heh 120cm i 23kg :rofl2:
dobrze że Dominisia lepiej sie czuje :)

Hej Kochane! U nas pogoda średnia, choc teraz wyszło słoneczko… Burze przeszły kątem, połyskało się, pobrzmiało i poszło, jedyne co to ulewa była straszna…

Dominika brzusio śliczny:-) zazdroszczę:-)
I niczym się nie martw bo dodatkowy stres wpływa tylko negatywnie! Nereczką też się nie przejmuj, bo tak jak pisały dziewczyny wcześniej, u takich maluszków czasami wcześniej rozwija się dany organ albo wydaje się większy a potem wszystko wraca do normy…

Umi tak rośnie jak na drożdżach:-)
Wstawie potem zdjęcie, ale musicie poczekac bo znowu przekoczyłam limit na necie i zdjęcia nie chcą się wczytywac:-D

KasaiF ooo to ja jestem zdziwiona że Twojego bombla mierzyli jak zaczął chodzic… U wszystkich znajomych właśnie przed szczepieniem mierzyli…

Kasiek
zdróweczka dla malutkiej… biedaczka:-(

Kinga
chyba u większości z nas na smutki jedzenie:-) a potem bynajmniej ja mam zawsze wyrzuty:p ale co tam:-D

Rox zdróweczka:-)

Vegas cieszę się że w pracy Oki, chyba sprawia Ci dużo przyjemności?! Fotki prześliczne!

Młoda widzę że też masz problem co założyc na chrzciny, my co prawda robimy 31 lipca ale i tak nie wiem co włożyc… Wyciągnęłam sukieneczkę ale cycki mi tak urosły że nie mogę się w nich dopiąć:-(

Kinga ale duży ten twój synek fajne zdjęcia,miłych ploteczek
kasiek88kasiek dzwoniłam do innego Gina i o 12 IDE bo normalnie umrę ze strachu
klaudix dziękuje oj nie ma czego zazdrościć brzuch duzy nie długo w nic się nie zmieszczę,
no wiem ze stres wpływa źle na maleństwo ale jak tu se nie martwic, a synka masz ślicznego

Dominika i dobrze taka ich praca że my w ciąży możemy ich nękać ile tylko chcemy:D Mów co chcesz ale brzuszek jest kochany ja bym chciała mieć :D o cichy się nie przejmuj pamiętam ja pod koniec września nie miałam się w co ubrać bo to już końcówka a musiałam iść do dziekana na rozmowę a nie pójdę w krótkich spodenkach założyłam jensy nie zapięłam rozporka i dłuższą bluzkę bo nie dało rady inaczej:D:D JAK WRÓCISZ DAJ ZNAĆ CO I JAK!!
Dzięki za miłe słowa:D Idę sprzątać:D:D

Dzięki za troskę, ale odpoczne jak mlody zasnie ale jak narazie cięzko mu to idzie i se chodzi po pokojach, zabawia....
Ja ogarnelam z grubsza, ziemniaki przyszykowałam....

Kasia super fotki! :szok: on taki jest duzy? chyba masz męża poteznego czy cos bo moja jest starsza od twojego smyka a ma tylko 107cm i 18kg :dry:

Musze włosy wysuszyc i sos zrobic i mizerie..... i jak miki zasnie poloze sie.... ale dennie sie czuje... mam nadzieje ze w nastenym tygodniu od wtorku nie bedzie burz w nocy bo M ma nocki :-( od wt do pt...18-6 ehhh.....

Mi Majka oczywiście składa protesty i nie idzie spać ;-)

Okręciła zakrętkę od Linomagu i się cała wysmarowała. Mam nadzieję,że nie połknęła nic:no:
Mój tez protestuje ale stał i płakał, wiec polozylam go do jego pokoju do łóżeczka i poplakuje;] moze zasnie.... :no: ehhhhh
a na dworze leje! :no: :dry:

reklama
1.jpg3.jpg4.jpg5.jpg2.jpgZnalazłam kabel to kilka fotek te dwie na łóżku to wczorajsza choroba a tak to z placu zabaw

Do góry