reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam

Za nami straszna noc.... przechodziły takie burze, jedna za drugą... nie spałam...
Ja akurat jestem przy powiecie białobrzeskim (tesciowa mieszka w białobrzeskim obok przysuskiego:no:) u nich podobno nic nie przejezdne, drzewa powywalane....
Ja w nocy nie spałam, bałam sie poprostu ze jak cos sie stanie by szybko budziic M i się pakowac....:-( były momenty ze tak lało i zaczelo wiac ze niewiedzialam co robic, serce mi omało nie wyskoczylo z piersi:-(
Teraz ciągle zachmurzone, i znow zapowiadaja burze...:-( i od poniedziału znów...:no:
Sorry ze tylko o sobie, padam... moze ze 2h przespałam:(

witam się piątkowo :)

u nas w Iławie brzydka pogoda cd.
vegas Martynka jaka fajna:) widać że zadowolona!
młodamamusia Rafałek uroczy:)))
Liz biedaku..prześpij się może teraz jakoś jak możesz. odpocznij.

a chcecie zobaczyć wogóle mojego smyka?
wcześniej dodałam zdjecia ale nikt chyba nie zauważył ich :zawstydzona/y:

U mnie tez pogoda do duu...

W niedziele chrzciny a ja nie mam co założyć... ;/

Elwirka
Witaj ;-) jak to nikt Cie nie zauważa .
Czasem jesteśmy zabiegane , zmęczone ze nikomu nie odpisujemy...
Kinga dziekuje ;*

Elwirka no jak to cie nie zauwazymy?? glupoty gadasz:blink:
Kinga no pewnie wstaw zdjecie smyka :)
Liza odpoczywaj po ciężkiej nocy
młodamamusia oj na pewno coś znajdziesz do ubrania na chrzciny:)

witam...
ja od paru dni mam jakiegos dola. nic mi sie nie chce. kacper okropnie marudzi, noce mamy nie przespane. wczoraj chcialam was nadrobic ale jak tylko zaczelam to kacper sie darl i plakal. nie wiem co mu jest.. sily juz normalnie nie mam. pogoda przeokropna. sorki ze tak tylko o sobie ale ledwo na oczy patrze. dalam mu teraz zabawki i troche sie zabwia wiec weszlam na chwile do was.

reklama
Liza ja mieszkam w Radzyniu woj lubelskie i mieliśmy kolo 21 taki armagedon że szok i byłyskało się długo bo już jasno było jak się przebudziłam do Dominiki

Dominika jak coś Cie niepokoi to idź sprawdź dla spokoju:)

Elwirka
to powiem tak ciesz się że z nimi nie mieszkasz i tyle bo widzę że są średnio fari nie chodzi przecież o kasę ale Oli to ich wnuczka i powinni uczestniczyć w ważnych dniach tyle

młoda
ale on rośnie jeszcze kilka dni temu na zdjęciach taki malutki się wydawał a teraz chłop jak dąb:) a po za tym widzę że znowu spać nie możesz:p:p

kinga
ja to bym jadła czekoladę nadziewana:D pewnie że dodaj ja nie widziałam w ogóle!!ALE TY MASZ CHŁOPA!!! I Ty laska jesteś:) już pamiętam że dodawałaś zdjęcia ale akurat Domiśka się rozchorowała to tak o sobie pisałam Sorry:)

rox
ale Ty masz teksty buhahahah

Vegas ale śliczna ta Twoja trochę przypomina mi córkę koleżanki też taki blondasek:D ja się przestałam przejmować jak skończyła rok i zaczęła po schodach zasuwać i też zauważyłam że jak jest z dziećmi to jest niegrzeczna ale dobrze że i Twoja nie daje sobie w kaszę dmuchać:D:D

Daffi niestety urok mieszkania w bloku bardzo współczuję;/ słuchaj moja koleżanka ma taką sąsiadkę że kiedyś na nią i na męża jej zadzwoniła na policję że niby dziecko płacze jakieś krzyki i w ogóle policja przyjechała ich obudziła dziecko obudziła i dopiero był krzyk a sąsiadka patologia 3 dzieci każde z innym i uprzykrza sąsiadom życie tylko tych dzieci szkoda

beacia przesyłam Ci trochę siły i cierpliwości ja się dziś wyspałam a że dziecko chore cierpliwości mam dużo:D:D

Jak już pisałam u nas w nocy burze nic nie odpisywałam wczorja bo kompa wyłączyłam bo waliło jak nie wiem!!! Noc już lepsza Dominice się poprawia dziś nawet śniadanie zjadła jakieś więc jest dobrze leki z przyjemnością wzięła i śmieje się od rana widzę że jeszcze ją boli ale bawi się ładnie właśnie schowała się w biurze dziadka bo robiła kupkę i trzeba dać jej czas w samotności ale już przyszłą więc idę ją przebrać. A i u nas znowu grzeje słońce, a i nie psiała ostatnio oprócz tych szortów to jeszcze poszłam z siostrą C na szmaty i się obkupiłam w super rzeczy i Dominike też zajefajne spodnie rurki z gap-y i sweterek i trzy pary butów muszę je do pralki tylko wrzucić a ja sobie dwie koszulki spodnie sweterek:D:D:DSiostra C jest bezbłędna w szukaniu ciuchów:D:D

Do góry