reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam

Za nami straszna noc.... przechodziły takie burze, jedna za drugą... nie spałam...
Ja akurat jestem przy powiecie białobrzeskim (tesciowa mieszka w białobrzeskim obok przysuskiego:no:) u nich podobno nic nie przejezdne, drzewa powywalane....
Ja w nocy nie spałam, bałam sie poprostu ze jak cos sie stanie by szybko budziic M i się pakowac....:-( były momenty ze tak lało i zaczelo wiac ze niewiedzialam co robic, serce mi omało nie wyskoczylo z piersi:-(
Teraz ciągle zachmurzone, i znow zapowiadaja burze...:-( i od poniedziału znów...:no:
Sorry ze tylko o sobie, padam... moze ze 2h przespałam:(

witam się piątkowo :)

u nas w Iławie brzydka pogoda cd.
vegas Martynka jaka fajna:) widać że zadowolona!
młodamamusia Rafałek uroczy:)))
Liz biedaku..prześpij się może teraz jakoś jak możesz. odpocznij.

a chcecie zobaczyć wogóle mojego smyka?
wcześniej dodałam zdjecia ale nikt chyba nie zauważył ich :zawstydzona/y:

U mnie tez pogoda do duu...

W niedziele chrzciny a ja nie mam co założyć... ;/

Elwirka
Witaj ;-) jak to nikt Cie nie zauważa .
Czasem jesteśmy zabiegane , zmęczone ze nikomu nie odpisujemy...
Kinga dziekuje ;*

Elwirka no jak to cie nie zauwazymy?? glupoty gadasz:blink:
Kinga no pewnie wstaw zdjecie smyka :)
Liza odpoczywaj po ciężkiej nocy
młodamamusia oj na pewno coś znajdziesz do ubrania na chrzciny:)

witam...
ja od paru dni mam jakiegos dola. nic mi sie nie chce. kacper okropnie marudzi, noce mamy nie przespane. wczoraj chcialam was nadrobic ale jak tylko zaczelam to kacper sie darl i plakal. nie wiem co mu jest.. sily juz normalnie nie mam. pogoda przeokropna. sorki ze tak tylko o sobie ale ledwo na oczy patrze. dalam mu teraz zabawki i troche sie zabwia wiec weszlam na chwile do was.

reklama
Liza ja mieszkam w Radzyniu woj lubelskie i mieliśmy kolo 21 taki armagedon że szok i byłyskało się długo bo już jasno było jak się przebudziłam do Dominiki

Dominika jak coś Cie niepokoi to idź sprawdź dla spokoju:)

Elwirka
to powiem tak ciesz się że z nimi nie mieszkasz i tyle bo widzę że są średnio fari nie chodzi przecież o kasę ale Oli to ich wnuczka i powinni uczestniczyć w ważnych dniach tyle

młoda
ale on rośnie jeszcze kilka dni temu na zdjęciach taki malutki się wydawał a teraz chłop jak dąb:) a po za tym widzę że znowu spać nie możesz:p:p

kinga
ja to bym jadła czekoladę nadziewana:D pewnie że dodaj ja nie widziałam w ogóle!!ALE TY MASZ CHŁOPA!!! I Ty laska jesteś:) już pamiętam że dodawałaś zdjęcia ale akurat Domiśka się rozchorowała to tak o sobie pisałam Sorry:)

rox
ale Ty masz teksty buhahahah

Vegas ale śliczna ta Twoja trochę przypomina mi córkę koleżanki też taki blondasek:D ja się przestałam przejmować jak skończyła rok i zaczęła po schodach zasuwać i też zauważyłam że jak jest z dziećmi to jest niegrzeczna ale dobrze że i Twoja nie daje sobie w kaszę dmuchać:D:D

Daffi niestety urok mieszkania w bloku bardzo współczuję;/ słuchaj moja koleżanka ma taką sąsiadkę że kiedyś na nią i na męża jej zadzwoniła na policję że niby dziecko płacze jakieś krzyki i w ogóle policja przyjechała ich obudziła dziecko obudziła i dopiero był krzyk a sąsiadka patologia 3 dzieci każde z innym i uprzykrza sąsiadom życie tylko tych dzieci szkoda

beacia przesyłam Ci trochę siły i cierpliwości ja się dziś wyspałam a że dziecko chore cierpliwości mam dużo:D:D

Jak już pisałam u nas w nocy burze nic nie odpisywałam wczorja bo kompa wyłączyłam bo waliło jak nie wiem!!! Noc już lepsza Dominice się poprawia dziś nawet śniadanie zjadła jakieś więc jest dobrze leki z przyjemnością wzięła i śmieje się od rana widzę że jeszcze ją boli ale bawi się ładnie właśnie schowała się w biurze dziadka bo robiła kupkę i trzeba dać jej czas w samotności ale już przyszłą więc idę ją przebrać. A i u nas znowu grzeje słońce, a i nie psiała ostatnio oprócz tych szortów to jeszcze poszłam z siostrą C na szmaty i się obkupiłam w super rzeczy i Dominike też zajefajne spodnie rurki z gap-y i sweterek i trzy pary butów muszę je do pralki tylko wrzucić a ja sobie dwie koszulki spodnie sweterek:D:D:DSiostra C jest bezbłędna w szukaniu ciuchów:D:D

Do góry