Liza ja mieszkam w Radzyniu woj lubelskie i mieliśmy kolo 21 taki armagedon że szok i byłyskało się długo bo już jasno było jak się przebudziłam do Dominiki
Dominika jak coś Cie niepokoi to idź sprawdź dla spokoju
Elwirka to powiem tak ciesz się że z nimi nie mieszkasz i tyle bo widzę że są średnio fari nie chodzi przecież o kasę ale Oli to ich wnuczka i powinni uczestniczyć w ważnych dniach tyle
młoda ale on rośnie jeszcze kilka dni temu na zdjęciach taki malutki się wydawał a teraz chłop jak dąb
a po za tym widzę że znowu spać nie możesz
kinga ja to bym jadła czekoladę nadziewana
pewnie że dodaj ja nie widziałam w ogóle!!ALE TY MASZ CHŁOPA!!! I Ty laska jesteś
już pamiętam że dodawałaś zdjęcia ale akurat Domiśka się rozchorowała to tak o sobie pisałam Sorry
rox ale Ty masz teksty buhahahah
Vegas ale śliczna ta Twoja trochę przypomina mi córkę koleżanki też taki blondasek
ja się przestałam przejmować jak skończyła rok i zaczęła po schodach zasuwać i też zauważyłam że jak jest z dziećmi to jest niegrzeczna ale dobrze że i Twoja nie daje sobie w kaszę dmuchać
Daffi niestety urok mieszkania w bloku bardzo współczuję;/ słuchaj moja koleżanka ma taką sąsiadkę że kiedyś na nią i na męża jej zadzwoniła na policję że niby dziecko płacze jakieś krzyki i w ogóle policja przyjechała ich obudziła dziecko obudziła i dopiero był krzyk a sąsiadka patologia 3 dzieci każde z innym i uprzykrza sąsiadom życie tylko tych dzieci szkoda
beacia przesyłam Ci trochę siły i cierpliwości ja się dziś wyspałam a że dziecko chore cierpliwości mam dużo
Jak już pisałam u nas w nocy burze nic nie odpisywałam wczorja bo kompa wyłączyłam bo waliło jak nie wiem!!! Noc już lepsza Dominice się poprawia dziś nawet śniadanie zjadła jakieś więc jest dobrze leki z przyjemnością wzięła i śmieje się od rana widzę że jeszcze ją boli ale bawi się ładnie właśnie schowała się w biurze dziadka bo robiła kupkę i trzeba dać jej czas w samotności ale już przyszłą więc idę ją przebrać. A i u nas znowu grzeje słońce, a i nie psiała ostatnio oprócz tych szortów to jeszcze poszłam z siostrą C na szmaty i się obkupiłam w super rzeczy i Dominike też zajefajne spodnie rurki z gap-y i sweterek i trzy pary butów muszę je do pralki tylko wrzucić a ja sobie dwie koszulki spodnie sweterek
Siostra C jest bezbłędna w szukaniu ciuchów