reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Lachony.
U nas gwarno bo bliźniaki na wakacjach to Mała szaleje z nimi od rana do wieczora. Przez nich stała się Łobuzem, ale z drugiej str ma to swoje plusy. Bo do niedawna jak ktoś ją szturchnął to płakała i stała bo wiedziała, że nie wolno bić itd, teraz się zcwaniła i szczypie jak ktoś jej coś zrobi. I dobrze;P I ma taki wiek, że musi się wieszać na wszystkich balustradach itd, no zawału kiedyś dostanę przy niej:p Włazi na wszystko, ostatnio jak szybko wlazła na ławkę u ciotki tak szybko z niej spadła, normalnie nie było jak zareagować. I ma małe ''ała'':p A jak biegła ostatnio z placu zabaw tak zaorała kolanem o beton i ma wielkiego strupa na nim.
Poza tym wczoraj był taki ukrop, że mama rozłożyła dzieciakom baseniki. Ojj ileż frajdy mieli. Mała do 19 się pluskała, z przerwami, za chiny nie chciała wcześniej się przebrać ze stroju:)

W pracy dobrze. Ostatnio dziennie jeszcze Dawid jest w domu, 8 letni brat Nikoli. Fajny jest, sporo rozmawiamy ze sobą. Dużo już wiem o grach i autach:p

Umi
haha:D Niezły Kacperek:D Może chciał się poczuć mądrzejszy od Mamci?:p
Ewi strach ma wielkie oczy:)
Młoda Ciebie Rafik to rozpieszcza:D
Kinga ja jak mam doła to akurat nic przełknąć nie mogę.
Rox zdrówka dla Was!
Liza dlatego ja się cieszyłam, że w grudniu rodziłam:p:)
Melisa hej. I gdzie ta fotka z plaży, bo coś jej nie widać?
Fajne zdj z usg. Aż się przeraziłam bo podobne do mojego jak okazało się, że me dziecię to dziewczynka:)
Daffi oby Julci szybko minęło;*

tu fotki z wczorajszego basenikowania:)
DSCN1348_360x480.jpgDSCN1356_640x480.jpgDSCN1362_360x480.jpgDSCN1377_640x480.jpgDSCN1380_640x480.jpgDSCN1383_360x480.jpg

a tu bliźniaki, nasze rodzinne Klony:tak::-D
DSCN1365_640x480.jpgDSCN1364_640x480.jpg

Vegas śliczna Martynka szczęśliwa Martynka ;-) bliźniaki tez kochane ;-)

Melduję , że Rafik wypił sobie mleczko , dupcia sucha :-D i niespodnianka narobiona na łóźko :-D teraz lezy i baranki liczy :-D ;-);-):-)

czesc wam.. to była moja najgorsza noc od kad jestem w ciąży raz mi bylo goraco raz zimno nie mogłam usnaćkreciłam się z boku na bok do tego tak mnie rwało w dole brzuszka masakra
unhappy.gif

młodamamusia- jejku ale śliczny ten twój synek, u mnie na dolek pomaga gorąca czekolada
kasia-haha fajne
kinga- no dzień był wczoraj jakiś do du....py , ja tylko wstawałam do kuchni i do łazienki
vegas- ale fajne zdjatka dzieciaczków, Martynka jaka szczesliwa
rox fajnie ze twój smyk coraz wiecej nowych słowek sie uczy

reklama
Do góry