reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Lachony.
U nas gwarno bo bliźniaki na wakacjach to Mała szaleje z nimi od rana do wieczora. Przez nich stała się Łobuzem, ale z drugiej str ma to swoje plusy. Bo do niedawna jak ktoś ją szturchnął to płakała i stała bo wiedziała, że nie wolno bić itd, teraz się zcwaniła i szczypie jak ktoś jej coś zrobi. I dobrze;P I ma taki wiek, że musi się wieszać na wszystkich balustradach itd, no zawału kiedyś dostanę przy niej:p Włazi na wszystko, ostatnio jak szybko wlazła na ławkę u ciotki tak szybko z niej spadła, normalnie nie było jak zareagować. I ma małe ''ała'':p A jak biegła ostatnio z placu zabaw tak zaorała kolanem o beton i ma wielkiego strupa na nim.
Poza tym wczoraj był taki ukrop, że mama rozłożyła dzieciakom baseniki. Ojj ileż frajdy mieli. Mała do 19 się pluskała, z przerwami, za chiny nie chciała wcześniej się przebrać ze stroju:)

W pracy dobrze. Ostatnio dziennie jeszcze Dawid jest w domu, 8 letni brat Nikoli. Fajny jest, sporo rozmawiamy ze sobą. Dużo już wiem o grach i autach:p

Umi
haha:D Niezły Kacperek:D Może chciał się poczuć mądrzejszy od Mamci?:p
Ewi strach ma wielkie oczy:)
Młoda Ciebie Rafik to rozpieszcza:D
Kinga ja jak mam doła to akurat nic przełknąć nie mogę.
Rox zdrówka dla Was!
Liza dlatego ja się cieszyłam, że w grudniu rodziłam:p:)
Melisa hej. I gdzie ta fotka z plaży, bo coś jej nie widać?
Fajne zdj z usg. Aż się przeraziłam bo podobne do mojego jak okazało się, że me dziecię to dziewczynka:)
Daffi oby Julci szybko minęło;*

tu fotki z wczorajszego basenikowania:)
DSCN1348_360x480.jpgDSCN1356_640x480.jpgDSCN1362_360x480.jpgDSCN1377_640x480.jpgDSCN1380_640x480.jpgDSCN1383_360x480.jpg

a tu bliźniaki, nasze rodzinne Klony:tak::-D
DSCN1365_640x480.jpgDSCN1364_640x480.jpg

Vegas śliczna Martynka szczęśliwa Martynka ;-) bliźniaki tez kochane ;-)

Melduję , że Rafik wypił sobie mleczko , dupcia sucha :-D i niespodnianka narobiona na łóźko :-D teraz lezy i baranki liczy :-D ;-);-):-)

czesc wam.. to była moja najgorsza noc od kad jestem w ciąży raz mi bylo goraco raz zimno nie mogłam usnaćkreciłam się z boku na bok do tego tak mnie rwało w dole brzuszka masakra
unhappy.gif

młodamamusia- jejku ale śliczny ten twój synek, u mnie na dolek pomaga gorąca czekolada
kasia-haha fajne
kinga- no dzień był wczoraj jakiś do du....py , ja tylko wstawałam do kuchni i do łazienki
vegas- ale fajne zdjatka dzieciaczków, Martynka jaka szczesliwa
rox fajnie ze twój smyk coraz wiecej nowych słowek sie uczy

reklama
Do góry