Hej Lachony.
U nas gwarno bo bliźniaki na wakacjach to Mała szaleje z nimi od rana do wieczora. Przez nich stała się Łobuzem, ale z drugiej str ma to swoje plusy. Bo do niedawna jak ktoś ją szturchnął to płakała i stała bo wiedziała, że nie wolno bić itd, teraz się zcwaniła i szczypie jak ktoś jej coś zrobi. I dobrze;P I ma taki wiek, że musi się wieszać na wszystkich balustradach itd, no zawału kiedyś dostanę przy niej
Włazi na wszystko, ostatnio jak szybko wlazła na ławkę u ciotki tak szybko z niej spadła, normalnie nie było jak zareagować. I ma małe ''ała''
A jak biegła ostatnio z placu zabaw tak zaorała kolanem o beton i ma wielkiego strupa na nim.
Poza tym wczoraj był taki ukrop, że mama rozłożyła dzieciakom baseniki. Ojj ileż frajdy mieli. Mała do 19 się pluskała, z przerwami, za chiny nie chciała wcześniej się przebrać ze stroju
W pracy dobrze. Ostatnio dziennie jeszcze Dawid jest w domu, 8 letni brat Nikoli. Fajny jest, sporo rozmawiamy ze sobą. Dużo już wiem o grach i autach
Umi haha
Niezły Kacperek
Może chciał się poczuć mądrzejszy od Mamci?
Ewi strach ma wielkie oczy
Młoda Ciebie Rafik to rozpieszcza
Kinga ja jak mam doła to akurat nic przełknąć nie mogę.
Rox zdrówka dla Was!
Liza dlatego ja się cieszyłam, że w grudniu rodziłam
Melisa hej. I gdzie ta fotka z plaży, bo coś jej nie widać?
Fajne zdj z usg. Aż się przeraziłam bo podobne do mojego jak okazało się, że me dziecię to dziewczynka
Daffi oby Julci szybko minęło;*