reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mariolcia no moj gin jest na urlopie i ma telefon wyłączony a jakoś do innego nie mam zaufania martwię się ze coś będzie nie tak boje się ze 22 na usg okaże się ze ta nereczka bardziej się powiększyła i że coś nie tak będzie :-( lekarz mi tez nie powiedział co jeżeli ta nerka bardziej się powiększy bardzo się boje:-(

reklama
kinga no mój brzuch jest ogromny :) no to Ci współczuje ale w lato tez jest masakra, hehe fajne masz te swoje powiedzonka:-)
;-) :-)
no latem też ciężko z takim brzuchem! fakt! :tak::-p

ja dopiero na nogi ustałam
cały dzień polegiwałam
jakiś dzień do du...y :dry::baffled:

Dominika to jeśli masz mozliwosc isc do innego lekarza prywatnie, to idz sprawdz co drugi ci powie? :) przeciez mozesz , nikt nic ci za to nie zrobi, a jezeli cos cie niepokoi to lepiejto sprawdzic:)

U mnie dzis juz czwarta burza!
Podobno w lubelskim nawałnice dzis przechodzily!
Dziewczyny z tamtych stron jak tam?
U moje tesciowej 35km stąd podobno tez cos przeszlo bo ze stodoly kawalek dachu urwało i drzewa powyrywalo :no: szok...

dobry OLi wlsasnie zasnela a mnie jeszcze czeka spacer z psem........normalnie mowie wam wkurwilam sie totalnie moi tescie przyjechali w niedzielle ne przyjechali na chrzciny bo niemieli na przeglad a dzis autem przyjechali i grali bardzo biednych

jestem
laugh.gif

mlody wykapany pojedzony i lezy .
Wczoraj zasnal o 19.30 i uwaga obudzil sie o 1,15 a pozniej nad ranem
wink2.gif
wink2.gif

reklama
moj glon od 21 śpi
ja zajadam z mężem niezdrowe smakołyki :rolleyes2:
potem bede stękała z bólu bo zawsze mam problemy z brzuchem który nie nadąża:baffled::sorry2: no ale co poradzę że łakomczuch jestem
a poza tym mam dziś doła i jedzenie mi poprawia nastrój... też tak macie?:confused::-p

Do góry