reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry mamuski:) jak sie czujecie wszystkie przyszle i obecne mamuski??
my dobrze tylko dziadek mowi ze z dnia na dzien coraz WIEKSZA sie robie:-D
Elwirka- gratulacje dla Oliwki!!
Vegas mi tez sie bardzo podoba imie Filipek:)
młodamamusia- a ty kochana spac nie mozesz ze tak rano juz na forum czy mlauszek spac nie daje??

reklama
kinga85 jak Ty z rocznika 85 to razem ze mną jesteś wiekowo najstarsza na tym wątku;-)

ewi no to dobrze,że wszystko ok poszło:tak: a jak tam prawko?

elwirka jak tam postępy malej?

Vegas gratuluję pracy:tak: A Martynka z Tobą jeździ czy zostaje w domu np. z babcią? Ja w poniedziałek rozwiesiłam (aż dwa:-D) ogłoszenia,że się zaopiekuję jakimś maluszkiem,bo moja praca się zaraz skończy. No i wczoraj zadzwoniła jakaś babka,ale Maja nie dała nam pogadać;-)

Vegas jak można dać psu na imię Filip ????? szok normalnie. :szok: :sorry2:
EWI widzę że twoja córeczka jest w wieku mojego Filipka :)) :tak: ja jestem z Mazur (iława)
Liza twoja Hania też w podobnym wieku jak mój synek.. :))

JAK MIŁO! :-)

lolkak więc my nastarsze tak :-) rozumiem! :) no ja niedługo urodziny bede miała..

Kinga witaj wczoraj nie zauważyłam że napisałaś:) są tu mamy w bardzo różnym wieku od 18 do 26 lat przynajmniej mi się wydaje że taka jest rozpiętość:) ja teraz mam 23 lata ale też urodziłam mając 21 witam jeszcze raz:D

lolkak to tez szukasz pracy jako niania??

Dominika Młoda chyba ma jedno z najmłodszych dzieci na tym forum więc wcześnie wstaje więc Ty się wysypiaj bo jeszcze trochę a zajmiesz jej miejsce:p

Vegas
może się doczekam ale ile jeszcze młodsze dzieci ładnie mówią ale mam dla Was konkurs nie wiem czy pisałam ale moja córa wyciąga rączkę w górę i krzyczy "BIBI" a wiec pytanie konkursowe Co to jest BIBI??

Ewi odpoczywaj jeszcze trochę wakacji zostało:)

Byłam na ryneczku ale sukienki nie kupiłam jedynie tylko krótkie jensowe szorty rozglądałam się za strojem bo lato w pełni a ja oczywiście stroju nie mam a w niedziele szykuje się chyba opalanko zresztą Domiśka też nie ma ale jej to do Tesco polece bo widziałam ładne doszłam do wniosku że kupię jej dwu częściowy to nawet ja by urosła na przyszły rok to będzie dobry. Dzisiaj kolejny ogórkowy dzień teściowa ma kupe roboty w zakładzie ale chyba siostra C się zlituje bo ma do 15 sierpnia urlop i już jej się nudzi:D:D A ja to jestem taka lewa do gotowania i wszelkiego przetwarzania jedzenia że masakra:D:D

Po prostu super przytula Dominike a ona jakaś dziwnie ciepła mierzę temperaturę a tu 38,3 i oczywiście bez innych objawów a w nocy strasznie źle spała ehhh

Po prostu super przytula Dominike a ona jakaś dziwnie ciepła mierzę temperaturę a tu 38,3 i oczywiście bez innych objawów a w nocy strasznie źle spała ehhh

zdrówka dla małej,oby to nic poważnego....

My wrocilismy z dworku, obiad mam naszykowany i wogole, tylko ogarnąc tak zostalo dom lekko, ale to zdąże ;-) po obiadku :-p
Miki spal mi tylko 50min wiec po pludniu jeszcze bedzie kimac...
Ehhh....

kasiek zdróweczka dla Dominisi, aby chora tylko nie była mocno. może to trzydniówka czy coś takiego. Fajnie że sobie chociaż szorty kupiłaś :)
Liza to miło umyka ci dzień:) my też poza domem dużo jak taka pogoda..

teraz byliśmy na boisku z Filipem i z psem, poszaleli razem :]
Obiad własnie robię:) zupę z cukini :)
mąż wraca po 12 wiec zjemy i potem na plażę mam nadzieje! !! !

Dzięki dziewczyny teraz jeszcze dojrzałam na języku coś białego nie wiem jak to opisać tak jakby nie regularne białe pęcherzyki, miała chyba juz coś takiego na wewnętzrnej stronie gardła jak w zimie miała chrypkę i zapalenie strun głosowych wtedy lekarka powiedziałą że od tego się tak robi, ale na języku nie miała to wygląda jakby czymś gorącym się oparzyła;/ ehh

Kinga też bym poszła na plaże ale tak blisko nie mam a byłam kiedyś w Iławie bo moja mama ma tam jakąś kuzynkę:)

U mnie obiad się gotuje. Potem trzebaa się przygotować bo czeka mnie randka z panem instruktorem :-)
co może postawić mnie na nogi prócz kawy?
LOLKAK Dzisiaj na 16 mam pierwsza jazdę. To na krótko te pracę masz.
KINGA To stosunkowo niedaleko mnie. Ciekawe ile to km jest?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry