reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
Ja do 15 byłam w pracy, potem z Jurkiem i Małą na zbieraniu wiśni u ciotki a po powrocie szaleństwa z dzieciakami. Po 21 usnęli, wyprasowałam małżowi na jutro ubrania, tak sama od siebie, teraz mam czas na neta bo Jurek już śpi.

Moja córa robi postępy w mowie znowuż:) Słowo ''tu'' cudownie praktykuje. A dziś wypowiedziała swoje najdłuższe zdanie - wskazując na wiśnię i odpowiadają na moje pytanie czy pestkę wyciągnęła ''tu nie ma'':) Jeeeeju jaka ja z niej dumna jestem:D Albo biega, ja ją gonię a ta woła ''boję'':D Albo mi coś pokazuje mówiąc ''widzis'', ale czy to faktycznie jej chodzi o to słowo.. hm.. w każdym razie dokładnie tak to brzmi. Nawet ostatnio jak jej coś dałam mówi ''nie chcę''.

Lolkak jestem nianią dla rocznej Nikoli:) Dojeżdżam 3km, ale praca super płatna jak na nianię to nie narzekam:)
Wow, moja waży 9kg. Przy Mai to piórko:D

Elwirka oo mojej Martynki pierwsze słowo to też było ''baba'':) Ojj o co poszło z Twoim mężulem?

Kinga witaj.

Liza no to teraz masz bieganie za Mikim:D Moja odkąd zaczęła chodzić to biega, więc oczy trzeba mieć wszędzie:)

Młoda ale ma Rafcio fajne napisowe body:)

reklama
dziękuję za przywitanie :)
dużo piszecie!
ja nie mam tak czasu na forum ale staram się pisać tu i ówdzie ;)

No więc co tu o mnie... Kinga jestem i nie wiem jak u was z wiekiem? czy jestem pośrednia czy młodziutka czy jak hehehe ile wy macie lat? :]
Ja jestem mamą od 2006 roku. z mężem bardzo się cieszyliśmy z tej ciąży pamietam do dziś... :) szybko mi zleciało ale najcieżej było zimą na końcówce już.
Teraz Fiol ma już prawie 5 lat, czas mi zapierdziela. Od stycznia mamy nowego członka rodziny! psa Aslana ;D super psina!
tyle odemnie.

Dobry wieczór

Normalnie padam na pysk . BYlismy u babci na urodzinkach . Peełno ludzi . Rafałek prawie przespał cala impreze;-):-)
teraz lezy sobie w łózeczku i sie denerwuje :-D ;-)

Uciekam kochane ;-);*
Dobranoc i do jutra;**

Elwirka to wszystko wyjaśnia:D:D Lepiej z mężulkiem?? Domka powiedziała mama a potem baba i długo długo wszyscy byli baba

Vegas nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę że Martynka tyle i tak ładnie mówi:) Eh chyba się nie doczekam:)

Kornelinka gratuluje drugiej pociechy a dlaczego masz mieć cesarkę??

Domka tak wymęczona że ledwo 2 strony doczytałam:D:D trochę zdążyłam ogarnąć bo dziadki na wieś ją wzieli ja się wykąpałam i idę spać bo mam niecny plan małżonka wyciągnąć na ryneczek rano żeby mi coś kupił zanim ucieknie do dużych bumów:D:D

młodamamusia to urodzinki udane chyba:) synuś pospał.. maleństwo:)
Vegas fajny dzień mieliście :) dobrze że mała robi postepy w mówieniu!
kornelinko ładne imie Majka :) Alan mi się nie podoba osobiscie ale to wasz wybór nie mój ;))) widzę że też masz syna Filipa! :tak:
lolkak śliczna twoja Majeczka jest! :)))
ELWIRKA brawo dla Oliwki za pierwsze słówko. ładne zdjęcie
klaudix też Filipka masz.. :-) no prosze! piekne imię dla syna prawda??? :-)

Kinga mi się też podoba imię Filip, ale mój małż miał psa Filipa i nie da synkowi tak na imię w razie ''W'':p

Kasiek doczekasz i Domka też będzie nawijać:)

PIERWSZA
laugh.gif
shocked.gif
:szok:
shocked.gif
cool.gif
cool.gif
cool2.gif
cool2.gif

młody próbuje zasnąć. Hmm ciekawe co mu z tego wyjdzie
wink2.gif

A wy kochane wstawać
laugh.gif
laugh.gif
biggrin.gif
wink2.gif
biggrin.gif

hej Wam. widze produkcja jakoś ruszyła.
:-)
Malwina A top ludzie jednak takie rzeczy wywalaja. Siostra s przywiozła nam ostatnio rowerzyk taki mały BMX. DLa Mareczka akurat tylko trzeba było go trochę zreperować i też ludzie wywalili go juz na śmieci. Zazdroszczę rowerka. ja z chęcią bym się gdzies przejechała zwłaszcza ze taka super pogoda jest u mnie, ale mam zaka niestety na tydizeń jeszcze. potem będe już mogła powoli sobie jeździć.
Młoda Słodziutki ten Twój Rafałek jest. Nie poganiaj tak....

Lolkak Ja po zabiegu dobrze, już czuję się tez dobrze. tylko brak mi ruchu.
Elwirka Powodzenia dzisiaj w tej poradni.
Kinga Witaj. a skąd jesteś? że tak się zapytam? tutaj sa mamy w różnym wieku, ja mam 23 lata.

reklama
Do góry