K
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
my juz po lekarzu oli ma tak jak mowilam lekie obnizenie miesniowe musze z nia cwiczyc bede miala dwie lekcje instruktarzowe musi duzo lezec na brzuchu i musze podnosic nozki do raczkowania
Liza
Fanka BB :)
rox moje to juz gadaly mając półtora roku ;] oboje... jedynie z Mikim teraz widze ze on nie gada tak jak oni, ale to nic dluzej bede czekala na te pytania: a co to, a dlaczego, itp pamietam jak mnie to wkurzalo wtedy bo bylo 100 pytan do mamy ;-) hehehehe:-)
Miki mowi po swojemu
Miki mowi po swojemu
Jestem Alicja
mam 20lat,
termin mam na 7.01.2012r.
jestem mężatką od niedawna a z moim ukochanym znamy się 4lata
Zobacz załącznik 371963
A to zdjęcie mojego maleństwa z 28.06.2011 12tygodni i 6dni
mam 20lat,
termin mam na 7.01.2012r.
jestem mężatką od niedawna a z moim ukochanym znamy się 4lata
Zobacz załącznik 371963
A to zdjęcie mojego maleństwa z 28.06.2011 12tygodni i 6dni
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
melisa witaj )
zdjecie maleństwa bezcenne
zdjecie maleństwa bezcenne
Witam
M mnie drazni ostatnio ze szok dlatego wpadłam
Rox zdrówka ,
ale zazwyczaj chłopcy mówią pózniej. Zuzia np mówi bardzo duzo , i juz prawie wszystko powtarza. Mówi np, zejsc , asiąśc(usiąść) pokazuje ze mam usiąść, meko , picie, bucki( buty), kal( kalosze) , kropka(mówi bardzo wyraznie i to juz od jakiś 3 miesięcy bo to nasz pies, totol ( motor) i wiele innych . Ja np rozumiem co ona chce i co mówi .
melisa witaj i gratulacje fasolki
ewi jak jazda????
kinga witaj
M mnie drazni ostatnio ze szok dlatego wpadłam
Rox zdrówka ,
ale zazwyczaj chłopcy mówią pózniej. Zuzia np mówi bardzo duzo , i juz prawie wszystko powtarza. Mówi np, zejsc , asiąśc(usiąść) pokazuje ze mam usiąść, meko , picie, bucki( buty), kal( kalosze) , kropka(mówi bardzo wyraznie i to juz od jakiś 3 miesięcy bo to nasz pies, totol ( motor) i wiele innych . Ja np rozumiem co ona chce i co mówi .
melisa witaj i gratulacje fasolki
ewi jak jazda????
kinga witaj
reklama
Liza
Fanka BB :)
Malwina moje w tym wieku juz mówiły ładnie i jedynie l z r myliły ;-) ale gadanie to naprawde idyidualna sprawa kazdego dziecka, moje odziedziczyly to po mnie bo ja majac rok i miesiąc juz spiewalam wyraznie ;-)
melisa super zdjecie witamy u nas:-)
Daffi zdaje mi sie ze mozliwe jest dwa razy miec trzydniówke, ale lepiej skoncultowac to z lekarzem....
melisa super zdjecie witamy u nas:-)
Daffi zdaje mi sie ze mozliwe jest dwa razy miec trzydniówke, ale lepiej skoncultowac to z lekarzem....