reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

my już po plaży:) ale fajnie było! pokażę wam zdjecie

EWI no kawałek niemały! jedzie się 3,5h około 220km

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
rox moje to juz gadaly mając półtora roku ;] oboje... jedynie z Mikim teraz widze ze on nie gada tak jak oni, ale to nic;) dluzej bede czekala na te pytania: a co to, a dlaczego, itp :-D pamietam jak mnie to wkurzalo wtedy bo bylo 100 pytan do mamy ;-) hehehehe:-)
Miki mowi po swojemu:)

Melisa witaj napisz coś więcej eh kiedy ja miałam takie zdjęcia aż się łezka w oku zakręciła

rox moja ma rok i 9 miesięcy i nie dużo mówi

To zdjęcie z drugiej wizyty u gin. jest nie wyraźne bo ta fasolka się tak ruszała że nie szło uchwycić dobrze. Nie do opisania było to gdy zobaczyłam jak rusza , macha swoimi malutkimi rączkami i nóżkami :)

Witam

M mnie drazni ostatnio ze szok dlatego wpadłam

Rox zdrówka ,
ale zazwyczaj chłopcy mówią pózniej. Zuzia np mówi bardzo duzo , i juz prawie wszystko powtarza. Mówi np, zejsc , asiąśc(usiąść) pokazuje ze mam usiąść, meko , picie, bucki( buty), kal( kalosze) , kropka(mówi bardzo wyraznie i to juz od jakiś 3 miesięcy bo to nasz pies:), totol ( motor) i wiele innych . Ja np rozumiem co ona chce i co mówi .

melisa witaj i gratulacje fasolki

ewi jak jazda????

kinga witaj

reklama
Malwina moje w tym wieku juz mówiły ładnie i jedynie l z r myliły ;-) ale gadanie to naprawde idyidualna sprawa kazdego dziecka, moje odziedziczyly to po mnie bo ja majac rok i miesiąc juz spiewalam wyraznie ;-)
melisa super zdjecie:) witamy u nas:-)
Daffi zdaje mi sie ze mozliwe jest dwa razy miec trzydniówke, ale lepiej skoncultowac to z lekarzem....

Do góry