reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elwirka który to Twój mąż? i w ogóle która to Ty:-p?

edit Już wiem!!!!!!! ci co trzymają dziecko to chrzestni tak? a wy tam z tyłu?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny was doczytać to katastrofa
Niestety nie mam czasu na forum co 2 dni u lekarzy już mam dosyć

WIEŚCI 12 luty 2012 nasza kruszynka się ma urodzić ale 7 dni szybciej cesarka mamy już 2 cm wielkolud jak cholerka

Co jeszcze wam powiem co do wszystkiego maalox ratuje mi życie
mdłości przeszły sisi co 3 minuty głodomor na śledzie jestem i ciastka z kremem i wiśnią
zamiast przybierać to tracę na wadze.

Pozdrowionka maluszki super są.

Niestety ale pewnie następnym razem odezwe się po usg i wizycie u lekarza :-:)-:)-:)-(

Elwirka super mój mały pierwsze slowo to było lala czyli w tłumaczeniu wolnym Rafał imię mojego brata a jego wujka który był z nim od małego jak ja byłam w szkole czy u lekarza to zawsze był lala :D

kolkak witaj śliczna niunia mój mąż też chce mieć Maje lub Alana.
Maja ładne imię ale pisane po polsku bo ostatnio spotkałam się z polką Mayą i mówiła że się z niej znajomi nabijają że tata miał czkawkę jak mówił do urzędnika jej imię

reklama
Do góry