reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
umi tak zgadza sie
ELWIRKA 25
Mamuśka
kasiek chrzesny to ma dopiero 18 lat
kornelinka89
Fanka BB :)
Dziewczyny was doczytać to katastrofa
Niestety nie mam czasu na forum co 2 dni u lekarzy już mam dosyć
WIEŚCI 12 luty 2012 nasza kruszynka się ma urodzić ale 7 dni szybciej cesarka mamy już 2 cm wielkolud jak cholerka
Co jeszcze wam powiem co do wszystkiego maalox ratuje mi życie
mdłości przeszły sisi co 3 minuty głodomor na śledzie jestem i ciastka z kremem i wiśnią
zamiast przybierać to tracę na wadze.
Pozdrowionka maluszki super są.
Niestety ale pewnie następnym razem odezwe się po usg i wizycie u lekarza :----(
Niestety nie mam czasu na forum co 2 dni u lekarzy już mam dosyć
WIEŚCI 12 luty 2012 nasza kruszynka się ma urodzić ale 7 dni szybciej cesarka mamy już 2 cm wielkolud jak cholerka
Co jeszcze wam powiem co do wszystkiego maalox ratuje mi życie
mdłości przeszły sisi co 3 minuty głodomor na śledzie jestem i ciastka z kremem i wiśnią
zamiast przybierać to tracę na wadze.
Pozdrowionka maluszki super są.
Niestety ale pewnie następnym razem odezwe się po usg i wizycie u lekarza :----(
ELWIRKA 25
Mamuśka
oli wykąpana i spi a musze sie pochwalic Oli powiedziała pierwsze słowo BABA
kornelinka89
Elwirka super mój mały pierwsze slowo to było lala czyli w tłumaczeniu wolnym Rafał imię mojego brata a jego wujka który był z nim od małego jak ja byłam w szkole czy u lekarza to zawsze był lala
lolkak
Październikowa Mama Mai
Klaudix a jaką stosowałaś? Bo ja używałam rumiankowej w żelu (pomarańczowa) i Majce nic nie wyskoczyło, a skórę ma bardzo wrażliwą i alergiczną
kornelinka89
kolkak witaj śliczna niunia mój mąż też chce mieć Maje lub Alana.
Maja ładne imię ale pisane po polsku bo ostatnio spotkałam się z polką Mayą i mówiła że się z niej znajomi nabijają że tata miał czkawkę jak mówił do urzędnika jej imię
Maja ładne imię ale pisane po polsku bo ostatnio spotkałam się z polką Mayą i mówiła że się z niej znajomi nabijają że tata miał czkawkę jak mówił do urzędnika jej imię
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
a jutro wkoncu do poradni rehabilitacyjnej