reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi u mnie to samo tyle że zaczęło się dzisiaj od gorączki zobaczymy za 3 czy krosty będą miała już trzydniówkę jak miała pół roku, teraz nie wiem sama co chce ni spać ni biegać właśnie tak się zdenerwowała że zwymiotowała a przyczyną było to że babcia i ciocia nie wzięły jej do biedronki ehhh

reklama
Witam z rana.
Ja wczoraj na tej jeździe byłam i się okazało ze nie mialam sie czego bać. instruktor fajny, spokojnie wszystko tłumaczył, choć cześć już wiedziałam po instruktażu męża. samochod mi nie zgasł ni nic. Fajnie było tylko teraz nie mogę sie doczekać kolejnej jazdy.
Melisa WItaj. napisz skąd jesteś. czy planujecie ślub. takie standardowe opowiastki o sobie.
RoX Zdrówka dla CIebie.
Elwirka Oby po tych ćwiczeniach przeszło małej.

Hejka

Rox bo takie juz łączenie wyrazów to zalezy od dziecka wsio, od tego czy sie zajeło innymi rzeczami umiejetnosciami, n chodzenie, bieganie czy mówienie?:-) moje własnie juz majac 1,5 roku mowily Mamo piciu, itp. nie łatwo spamiętac bo to dawno bylo ;]

U nas burza byla i se poszła na Wawe ;] ale pierdyknelo niezle dwa razy niedaleko :( bałam sie jak cholera.... :-:)no:

witam

U nas też burza była w nocy. błyskało i trzaskało aż się przebudziłam.
Teraz już spokoj ale jest ponuro i beznadziejnie
ja czuje sie tak samo :\

hejka

u nas tez była burza, jak raz walnęło to nie wiedziałam co się dzieje...

rox to fajnie ze uczysz malego 2 języków.
Co do zdan to Zuzia też dopiero zaczyna , typu mamo picie, to nie, odz asiąść ( chodz usiąść).
A co do wyrazów chodziło mi o to ze wypowiadac i powtarzac to jedna rzecz , a powtarzac i rozumiec znaczenie słowa to drugie..:)

ewi super ze jazda zaliczona do udanych

A ja dzisiaj znów do dentysty , a czeka mnie jeszcze ginekolog ale odkładam to juz długo az bede musiała sie umówic

Hej laski

rox
fajnie że mały uczy się dwóch języków:)

Ewi
to widzę że złapałaś bakcyka na jazdę samochodem:)

Malwina mnie też czeka gin ale zbieram się i zbieram:)

U nas praży słońce i jest taka duchota że masakra, w krótkich spodenkach i bluzce na ramiączka za gorąco tylko się rozebrać!!!
Noc byłą koszmarna całą praktycznie przepłakała dobrze że teściowa ją trochę ponosiła chwałą jej za to. Do gorączki i plamek na języku doszedł ból gardła bo nie przełyka śliny i gotuje wszystko w ustach, byłam w przychodni oczywiście jej lekarka na urlopie do poniedziałku ale jest inny pediatra nie było nawet dzieci ale akurat zasnęła więc jak trochę odpocznie idziemy do lekarza

Piszecie o rozowach? ja od chyba 4 mieiecy przerabiam " a co to?" Juz ma tego pytania dość...
Wczoraj wracając do domu, moje dziecko stwierdziło, że wykonczy mnie takii pytaniami i bardzo dobrze mu szło bo juz po 2 miałam dość
laugh.gif
a nasza rozowa poniżej
K: Mama cio to?
J: auto
K: a cio to?
J: Koło
K: Nie mama, to śubka ( śrubka)
dry.gif

Po chwili
K: Mama a cio to jeje ( jedzie)
J: (zniecierpliwiona) auto...
K: Nie mama, bobaden ( volkswagen)

I weź tu człowieku z takim gadaj... Nie wiem po co on mnie pyta skoro wie lepiej:/

Eliza tez czasem mam dość:-p
daffi a trzydniówka to tak jak ospa czy odra, że można mieć tylko raz?
rox gratuluje nowych umiejtenosci:-)

reklama
Hej Kochane!

Byliśmy wczoraj na szczepieniu. Fifi waży 4700g i urósł 3cm:-) świetnie się rozwija, pediatra była zaskoczona jego kontaktowością (śmiał się do niej jak go badała)
Szczepienie zniósł dzielnie tylko delikatnie zapłakał i koniec. Wieczorem też nie dostał żadnej gorączki ani nic, także ładnie zniósł szczepienie.

Ja wczoraj też odwiedziłam ginekologa. Wszystko ładnie się zrosło i wszystko wróciło do stanu sprzed ciąży:-)

Lolak ja zastosowałam z rumiankiem ale buteleczka ma kolor żółty. To na pewno było od tego bo już nie stosuję i już zeszło:-)

Kinga oczywiście, że piękne… najpiękniejsze:-D

Dominika to wstaw zdjęcia to ocenimy:p jak ładnie rośniesz:-)

Rox w takim razie zdróweczka Ci życzę… hmm klima to zabójstwo dla zdrowia (bynajmniej na krótkie odcinki drogi jeśli mówimy o samochodzie)

Super, że uczysz dwóch języków, bardzo przyszłościowe!

Melisa witaj! Jeny jak ja tęsknie za tym stanem!

Do góry