reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej próbuje czytać ale teraz nie mogę odpisywać bo od rodziców przywiozłam sobie roboty i ogóreczki i wiśnie i wogóle teściowa w zakładzie dolatuje i mi pomaga jeszcze zupkę gotuje dobrze że dziś C jest to pleciał po warzywa ale później na jazdy jedzie do białej więc może się obrobię i poodpisuję BUZIAKI!!!

reklama
klaudix jesli mu nie przechodzi wciąż to moze trzeba bylo cos zastosowac, tz. Calcium bądz zyrtec? w aptece zapytaj najlepiej i co doradzą bo mnie sie zdaje ze samo nie zejdzie tak szybko:p

Jestem padnieta.... olaboga.....

hejka

u nas gorąco od rana

Zuzia własnie ma drzemkę dzisiaj pozniej , zobaczymy ile pospi

umi śliczne zdjecia i mały przystojniak równiez

u Zuzi dzisiaj zobaczyłam duzo krosteczek na szyji , brzuchu i pleckach. Sa równiez na twarzy i nie wiem czy to potówki czy jakias rózyczka czy coś. Jesli jutro bedzie miła je nadal to do lekarza pojdziemy ,
Były juz goretsze dni i potówek nie miała ani nie jadła nic co mogło ją uczulic..

idę dokączyć farbowanie włosów...

SDC11468.jpgWITAM
LOKAIK I UMI a jednak jestem ni bylo mnie w domu bylam u siostry bardzo poklocilam sie z M ale prosill zebym wrocila niewiem czy dobrzew zrobilam
EWI o to fotki
MLODAMAMUSIA Rafałek super
KINGA witaj i pisz

teraz moje dziecko spi taka byla padnieta ze na siedziaco usnela

Liza jaki Mikuś biedny on chce tak za Hanią i Danielkiem nadążyć hehehe

Malwina może jej zejdzie, chyba że zjadła coś jak nie widziałaś...

klaudix J&J bardzo często uczula dzieci Domi akurat nie ale wiele dzieci moich koleżanek miało reakcję alergiczną powinno niedługo zejść:)

Elwirka super wyszliście na zdjęciach , a ten Twój to bardzo młodo wygląda:) nie martw się chłopy zawsze robią potem myślą i przepraszają:)

Młoda Malutki super a na tym zdjęciu jak ziewa czy się śmieje to już w ogóle:D:D:D

Kinga pisz więcej!!!

Sorry że więcej nie odpisałam ale jakoś tak zakręcona jestem, nie wiem w co ręce włożyć eh wystarczy na weekend pojechać i wszystko na głowie stoi, oczywiście nie miał kto posprzątać...

Ostatnia edycja:
My już po wiyzycie u lekarza. Maja waży "tylko" 8660,bo jak się jją trzyma to chyba z 10kg;-) no i ma 74cm. Zaszczepiłam ją też na te cholerstwo pneumokoki.

Która to napisała,że dziecko jej spało 4,5 h:szok: Maja mi w zyciu tyle nie przespała ciurkiem;-):-D

reklama
Liza jutro ide do lekarza bo mły ma szczepienia także zobaczę co lekarka powie...:-)

Kasiek właśnie czytalam na necie że często uczula, niestety przeczytałam jak już zastosowałam i mały dostał tej wysypki:(

Do góry