Cześc dziewczynki:-)
Ohh mam sporo do nadrobienia, ale postaram to zrobic:-)
Dafni, Anetka ciuszki prześliczne, mam czasami wrażenie, że dla dzieciaczków Obią o wiele ładniejsze niż dla dorosłych…
U mnie maluszek wyrasta w oka mgnieniu z ubranek… też musiałabym się wybrac na jakiś shopping.
KasaiF prześliczne zdjęcia ślubne
Rox w szmateksach są czasami lepsze ciuszki niż w oryginalnym sklepie, tam zawsze można znaleźć cos innego… Swoją drogą ja niestety nie umiem szukac:-/
Włoski super!
Vegas gratuluję pracy! Opowiadaj jak tam pierwsze dni?
Hmmm my jutro na pierwsze szczepienie, ciekawe jak Fifi to zniesie…:-)
Młoda zazdroszczę Ci, że Rafałem tak ładnie przesypia (wiem że to zasługa mleczka) ale i tak zazdroszczę
mój Bobasek ostatnio obił rekord i przespał 4,5 godz….skoda że tylko raz mu się tak udało…
Beacia jak tam zdrówko? Ahh facetami nie ma co się przejmowac, mój mi wczoraj oświadczył że zaczyna się sezon piłki nożnej i oczywiście będzie kontynuował grę. Co się z tym łączy? Treningi i mecze. Nie dośc, że cały tydzień siedzi w robocie i nie ma go w domu to teraz na weekendy będzie na mecze jeździł zamiast rochę z żną i synem czas spędzic..wrrr…
Angel jak tam z kanalikami u małej? I co było oznaką że ma te zapchane kanaliki?
Dominika witaj!oo widzę że imię jak mój synuś.. Ślicznie:-) hihi
Liza gratuluję kroczków, to musi być cudne przeżycie:-) Fifi zaczął już się świadomiej śmiac i pomału gęga… Jestem taka uradowana tym:-)
Umi zdjęcia świetne!!! A suwaczka nie widzimy
Kinga witaj! I kolejna z Flipkiem
Noo dziewczynki nadrobione
Filipek dostał uczulenie:-/ na oliwkę z j&j. cały czas stosowałam bambino ale skończyła mi się i zastosowałam j&j bo dostał w prezencie i cały w krostkach… zastanawiam się ile mu się utrzyma (nie stosuje już 4dni a caly czas ma na nóżkach i rączkach)
Pozdrowiona dla Was:-)