reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam się z wami :)

czy można czasami z do was zajrzeć i popisać? :))
Jestem mamą Filipa. wszystko widać na suwaczkach ;)

Pozdrawiam!

reklama
Kinga witamy:) pisz pisz:)

młoda o nie mi sie cos odwróciło, pączek bleeee... zawsze jak miałam @ leciałam na słodkie a ja od wczoraj nie tkne słodkiego :/ a małpe mam od 2h :p z drugiej strrony to dobrze:p bo sie nie obzeram....;]

Kinga85 witaj, napisz coś o sobie:-)
lolkak tak to lustrzanka jest
justyś to odpoczywaj:-), a jak będziesz miała możliwość to zaglądnij:-)
vegas wątpię, żebyś zbladła:-p, pewnie Ci sie najzwyczajniej w świecie wydaje:-):-p, a co do efektów ubocznych współczuje, może to tak jednorazowo?
młodamama żółwik od mojego Kacpra:-p on żółwika uwielbia dawać
Liza a co Mikus ci niespodziankę trzasnął:-p?

U nas dziś 20-17 stopni, zalezy od termometru, wszyscy w kurtkach łażą:szok: a ja małeego ubrałam w krótkie gacie i bluzke z krótkim rekawem:-D dałam mu bluze na wszelki wypadek ale jakoś nie uwazam żeby było specjalnie zimno. Sama w krótkim rękawku leciałam. Ludzie na nas jak na nienormalnych patrzyli, ale co mi ta małemu zimno nie bylo, mnie tez wiec kij im w oko

nie na szczescie nie umi :-D ale go musialam przebrac ogolnie, po sniadanku sie upaprał:p
Teraz sie bawi z Danielem:) ale on smiesznie chodzi kurcze tak czekalam az zacznie dreptac i tu juz jak szybko sie nauczyl:) ehhh
u nas jest na dworze 17 stopni, dzieciaki ubralam w krótkie rekawki i spodenki, miki ma body z krótkim i spodenki dlugie bo ma tą chrypkę i nie chce by sie załatwił bardziej ;] zreszta tez raczkuje to wole by mial cos na kolankach :p

Czy wy tez nie widzicie suwaczka z wiekiem Kacpra w mojej sygnaturce?

Liza no tak jak raczkuje to lepiej zeby miał dłuższe gatki:-). Ja już zapomniałam jak dziecko które uczy sie chodzić próbuje utrzymac ruwnowage. Czasem na prawdę komicznie:-p już sie chyba przyzywczaiła do tego, że Kacper dobrze chodzi, choc wypadki sie zdarzają, ale tak to jest jak sie biegnie i nie patrzy gdzie nogi stawia:-p

Umi, nie widać :no2:
ja się melduję, ale tak na szybko tylko.
bo w moim życiu zrobił się totalny kogel mogel:tak:

może dzisiaj jeszcze wpadnę i nadrobię :)

reklama
Cześc dziewczynki:-)

Ohh mam sporo do nadrobienia, ale postaram to zrobic:-)

Dafni, Anetka ciuszki prześliczne, mam czasami wrażenie, że dla dzieciaczków Obią o wiele ładniejsze niż dla dorosłych…
U mnie maluszek wyrasta w oka mgnieniu z ubranek… też musiałabym się wybrac na jakiś shopping.

KasaiF prześliczne zdjęcia ślubne

Rox w szmateksach są czasami lepsze ciuszki niż w oryginalnym sklepie, tam zawsze można znaleźć cos innego… Swoją drogą ja niestety nie umiem szukac:-/

Włoski super!

Vegas gratuluję pracy! Opowiadaj jak tam pierwsze dni?
Hmmm my jutro na pierwsze szczepienie, ciekawe jak Fifi to zniesie…:-)

Młoda zazdroszczę Ci, że Rafałem tak ładnie przesypia (wiem że to zasługa mleczka) ale i tak zazdroszczę:p mój Bobasek ostatnio obił rekord i przespał 4,5 godz….skoda że tylko raz mu się tak udało…

Beacia jak tam zdrówko? Ahh facetami nie ma co się przejmowac, mój mi wczoraj oświadczył że zaczyna się sezon piłki nożnej i oczywiście będzie kontynuował grę. Co się z tym łączy? Treningi i mecze. Nie dośc, że cały tydzień siedzi w robocie i nie ma go w domu to teraz na weekendy będzie na mecze jeździł zamiast rochę z żną i synem czas spędzic..wrrr…

Angel jak tam z kanalikami u małej? I co było oznaką że ma te zapchane kanaliki?

Dominika witaj!oo widzę że imię jak mój synuś.. Ślicznie:-) hihi

Liza gratuluję kroczków, to musi być cudne przeżycie:-) Fifi zaczął już się świadomiej śmiac i pomału gęga… Jestem taka uradowana tym:-)

Umi zdjęcia świetne!!! A suwaczka nie widzimy

Kinga witaj! I kolejna z Flipkiem:p

Noo dziewczynki nadrobione:-D

Filipek dostał uczulenie:-/ na oliwkę z j&j. cały czas stosowałam bambino ale skończyła mi się i zastosowałam j&j bo dostał w prezencie i cały w krostkach… zastanawiam się ile mu się utrzyma (nie stosuje już 4dni a caly czas ma na nóżkach i rączkach)
Pozdrowiona dla Was:-)

Do góry