reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Obraza majestatu na tamie:-) tak moje dziecko strzela focha:-p
dsc03592ck.jpg

dsc03647lx.jpg

No bo głowa musi byc zawsze czysta:-)
dsc03660d.jpg

Fontanna w Rymanowie
dsc03675tr.jpg

Elwirka co sie stało
lolkak aparat mojego T.:-p Sony alfa jakiś tam:-p jak ci bardzo zalezy to dopytam potem bo polazł do sklepu:-D

Kurna, post mi się skasował!!

Mam wrażenie, że wieku tu nie pisałam:p
W pracy ok, weekend był udany, jak pisałam w sobotę był grill rodzinny a wczoraj byliśmy u teściowej gdzie cała jurkowa rodzinka była. Moi bratankowie są u nas na wakacje, fajnie się bawią z Martynką, szaleją, aż miło. Mała przy nich lompem zostanie:D Ważne by się chłopakom wakacje u nas podobały:)
Będę dawać lapa do naprawy bo tak to korzystam z kompa Jurka a w weekendy ciężko się załapać, teraz ma na I zmianę to on se leniu****e na necie a ja z dzieciakami szaleję;)

Beacia
współczuję.. no musicie pogadać ze sobą, chyba nie ma innego wyjścia. Ja nie mogę narzekać na swojego, ale 25.07 skończy 27 lat i jakby zachowywał się jak dzieciak to bym mu nie podarowała. Na szczęście jest zakochany w Martynce, czasem mam wrażenie, że bardziej niż we mnie:D

Kasiek a czemu wyprowadzka do dziadków?

Umi
świetnie, że wycieczka się udała:) Fajne fotki:) Kacper podobny do Mamci:)

Justyś
biedny Antoś:( Mam nadzieję, że go to nie boli.

Malwina ulala ale kiecurka krótka:D Też bym na rowerze pojeździła, ale muszę pedałę zakupić bo J ją ''załatwił'' na amen.

Daffi
przypomniałaś mi, że mam kupić Małej pastę do ząbków.

Mam mały problem............
Po 20ym mam mieć @ a ja od wczoraj męczę się z krwawieniami:( Pewnie to jakieś skutki uboczne tabletek.. ehh znowu. Już plastry musiałam odstawić przez krwawienie, teraz krwawię przez tabletki.. nie mam sił z tym;/

Witam się i ja ledwo nadrobiłam.

beacia współczuję sytuacji drań z tego Twojego...
Malwina fajnie że wypad sie udał
Umi świetne zdjęcia a mały boski.
Rox witaj znowu wśród nas,odsypiaj i wracaj szybciutko
Vegas może idź do ginka i pogadaj o tych krwawieniach,a dziękuję za troskę o małego,wiesz chyba go to nie boli bo nie jest marudny i nie narzeka na tego paluszka.
młoda Rafik przecudny i jakie ma fajne body,uroczy bąbelek.

dziewczyny znikam na 2 dni bo do teściowej jutro jedziemy,nie wiem chyba w czwartek wrócimy ale może wezmę neta ze sobą i pożyczę sobie lampka od Z sisotry co by kontaktu z Wami nie stracić hihi

Witam się porannie:-)

My dziś idziemy na kontrolną wizytę. Ciekawe ile mój klocuszek waży :-D;-)

Vegas mnie tu wieki nie było ;-) Gdzie pracujesz?

Justyś a jak tam sprawy ze żłobkiem? Masz już ugadane zmiany w pracy?

Ewi a jak tam zabieg??

Umi to lustrzanka?

reklama
Do góry