reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Obraza majestatu na tamie:-) tak moje dziecko strzela focha:-p
dsc03592ck.jpg

dsc03647lx.jpg

No bo głowa musi byc zawsze czysta:-)
dsc03660d.jpg

Fontanna w Rymanowie
dsc03675tr.jpg

Elwirka co sie stało
lolkak aparat mojego T.:-p Sony alfa jakiś tam:-p jak ci bardzo zalezy to dopytam potem bo polazł do sklepu:-D

Kurna, post mi się skasował!!

Mam wrażenie, że wieku tu nie pisałam:p
W pracy ok, weekend był udany, jak pisałam w sobotę był grill rodzinny a wczoraj byliśmy u teściowej gdzie cała jurkowa rodzinka była. Moi bratankowie są u nas na wakacje, fajnie się bawią z Martynką, szaleją, aż miło. Mała przy nich lompem zostanie:D Ważne by się chłopakom wakacje u nas podobały:)
Będę dawać lapa do naprawy bo tak to korzystam z kompa Jurka a w weekendy ciężko się załapać, teraz ma na I zmianę to on se leniu****e na necie a ja z dzieciakami szaleję;)

Beacia
współczuję.. no musicie pogadać ze sobą, chyba nie ma innego wyjścia. Ja nie mogę narzekać na swojego, ale 25.07 skończy 27 lat i jakby zachowywał się jak dzieciak to bym mu nie podarowała. Na szczęście jest zakochany w Martynce, czasem mam wrażenie, że bardziej niż we mnie:D

Kasiek a czemu wyprowadzka do dziadków?

Umi
świetnie, że wycieczka się udała:) Fajne fotki:) Kacper podobny do Mamci:)

Justyś
biedny Antoś:( Mam nadzieję, że go to nie boli.

Malwina ulala ale kiecurka krótka:D Też bym na rowerze pojeździła, ale muszę pedałę zakupić bo J ją ''załatwił'' na amen.

Daffi
przypomniałaś mi, że mam kupić Małej pastę do ząbków.

Mam mały problem............
Po 20ym mam mieć @ a ja od wczoraj męczę się z krwawieniami:( Pewnie to jakieś skutki uboczne tabletek.. ehh znowu. Już plastry musiałam odstawić przez krwawienie, teraz krwawię przez tabletki.. nie mam sił z tym;/

Witam się i ja ledwo nadrobiłam.

beacia współczuję sytuacji drań z tego Twojego...
Malwina fajnie że wypad sie udał
Umi świetne zdjęcia a mały boski.
Rox witaj znowu wśród nas,odsypiaj i wracaj szybciutko
Vegas może idź do ginka i pogadaj o tych krwawieniach,a dziękuję za troskę o małego,wiesz chyba go to nie boli bo nie jest marudny i nie narzeka na tego paluszka.
młoda Rafik przecudny i jakie ma fajne body,uroczy bąbelek.

dziewczyny znikam na 2 dni bo do teściowej jutro jedziemy,nie wiem chyba w czwartek wrócimy ale może wezmę neta ze sobą i pożyczę sobie lampka od Z sisotry co by kontaktu z Wami nie stracić hihi

Witam się porannie:-)

My dziś idziemy na kontrolną wizytę. Ciekawe ile mój klocuszek waży :-D;-)

Vegas mnie tu wieki nie było ;-) Gdzie pracujesz?

Justyś a jak tam sprawy ze żłobkiem? Masz już ugadane zmiany w pracy?

Ewi a jak tam zabieg??

Umi to lustrzanka?

reklama
Do góry