reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Pokosiłam trawe i odrazu pod prysznic :no: nie dało sie, ale ktos musiał skosic, dojarałam sie jeszcze bardziej :p

Zaraz biore sie za kąpanie dzieciaków, po dniu na dworze w takim skwarze nie moge juz na nich sie patrzec :-D hehehe
Miłego wieczorku!

melduje sie wieczornie.
dzien cieplutki.. klotnia z S. wkurza mnie ten czlowiek. humor do D***. maly sie lepiej czuje, a ja sie dalej z katarem mecze. mlody po kapieli szaleje z dziadkami.

liza fajny avatarek. zazdroszcze ci ze sie tak opalasz. ja to blada jak sciana i nie mam czasu zeby wyjsc i sie opalic ;/ zdrowka dla Mikusia ;*

kasiek udanej imprezy

hej. U nas też dziś upał, opalałam się popołudniu jak Mała spała:) Przyjechali też do nas brat z rodzinką, więc wesoło. Mała ma towarzystwo dzieciaków. Jaś z Kacprem na wakacje u nas zostają;) Grill był wieczorem a teraz Mała się usypia:)

Beacia a co się to dzieje między Wami?:* Szybkiego pogodzenia się życzę:)
Liza Świetny avek:)
Młoda Ty po 6 masz dobry humor???? Wow!

Witam, my po grillu:-) mały właśnie sie kokosi i usiłuje zasnąć. Fajnie dziś było, ładna pogoda, posiedzieliśmy na ogródku:-), a jutro prawdopodobnie pojedziemy w Bieszczady z moją mamą. Wynaleźli jakąś płytką rzeczke gdzie podobno bardzo fajnie jest wiec mały poszaleje:-)

Vegas o super że u was pełna chata dzieci:-). Nie ma to jak integracja. Mój młody to z braku laku zaczepia dziewczyny na osiedlu:-D
beacia o widzisz dzień kłótni, ja tez sie dziś z moim ściełam:/, ale po 15 min sie jakos pogodziliśmy
Liza o ja bym sobie trawę pokosiła:-) zawsze taka opalona byłam, a szłam kosić o 12 żeby mnie słonko złapało:-D

Witam!
Oj widać że weekend mamy bo na bb cisza hehhe
U nas też dziś skwar był niesamowity,Z wyszedł z małym na plac zabaw o 14.30 i za pól godz. byli z powrotem bo nie dało się wysiedzieć.
Ale chociaż ja w ten czas chałupke ogarnęłam i obiadek dokończyłam,potem na chwilkę do mamy skoczylismy na kawke i tak dzień zleciał.
Teraz Z w pracy na nockę,mały lula a ja na siostrę czekam bo ma przyjechac bo w pracy była i na noc wpada do nas.
Jutro mamy do teściowej jechać ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie sie zobaczy.
Niedawno Antos sobie przyciął szufladą palca i teraz schodzi mu paznokieć,biedactwo ale chyba go nie boli bo nic po nim nie widać.

Elwirka udanego przyjęcia życzę.

reklama
uff ale duszno . ;/

Cały dzien na dwórku
wink2.gif
biggrin.gif
wink2.gif

Mamusia założyła krotki spodenki i się lansowała a co tam
laugh.gif
laugh.gif
wink2.gif

MŁODY NIE ŚPi

Znalazłam takie coś .
http://www.marko-zabawki.pl/sklep/sk...16&promocyjny=
cena 89zl w sklepie do tego wkładki 18.20 ...
chyba innego wyboru nie mam i bede musiała to kupić.

A młody jak nie spał tak nie śpi .
Ja uciekam ;*
Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
Do góry