reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Pokosiłam trawe i odrazu pod prysznic :no: nie dało sie, ale ktos musiał skosic, dojarałam sie jeszcze bardziej :p

Zaraz biore sie za kąpanie dzieciaków, po dniu na dworze w takim skwarze nie moge juz na nich sie patrzec :-D hehehe
Miłego wieczorku!

melduje sie wieczornie.
dzien cieplutki.. klotnia z S. wkurza mnie ten czlowiek. humor do D***. maly sie lepiej czuje, a ja sie dalej z katarem mecze. mlody po kapieli szaleje z dziadkami.

liza fajny avatarek. zazdroszcze ci ze sie tak opalasz. ja to blada jak sciana i nie mam czasu zeby wyjsc i sie opalic ;/ zdrowka dla Mikusia ;*

kasiek udanej imprezy

hej. U nas też dziś upał, opalałam się popołudniu jak Mała spała:) Przyjechali też do nas brat z rodzinką, więc wesoło. Mała ma towarzystwo dzieciaków. Jaś z Kacprem na wakacje u nas zostają;) Grill był wieczorem a teraz Mała się usypia:)

Beacia a co się to dzieje między Wami?:* Szybkiego pogodzenia się życzę:)
Liza Świetny avek:)
Młoda Ty po 6 masz dobry humor???? Wow!

Witam, my po grillu:-) mały właśnie sie kokosi i usiłuje zasnąć. Fajnie dziś było, ładna pogoda, posiedzieliśmy na ogródku:-), a jutro prawdopodobnie pojedziemy w Bieszczady z moją mamą. Wynaleźli jakąś płytką rzeczke gdzie podobno bardzo fajnie jest wiec mały poszaleje:-)

Vegas o super że u was pełna chata dzieci:-). Nie ma to jak integracja. Mój młody to z braku laku zaczepia dziewczyny na osiedlu:-D
beacia o widzisz dzień kłótni, ja tez sie dziś z moim ściełam:/, ale po 15 min sie jakos pogodziliśmy
Liza o ja bym sobie trawę pokosiła:-) zawsze taka opalona byłam, a szłam kosić o 12 żeby mnie słonko złapało:-D

Witam!
Oj widać że weekend mamy bo na bb cisza hehhe
U nas też dziś skwar był niesamowity,Z wyszedł z małym na plac zabaw o 14.30 i za pól godz. byli z powrotem bo nie dało się wysiedzieć.
Ale chociaż ja w ten czas chałupke ogarnęłam i obiadek dokończyłam,potem na chwilkę do mamy skoczylismy na kawke i tak dzień zleciał.
Teraz Z w pracy na nockę,mały lula a ja na siostrę czekam bo ma przyjechac bo w pracy była i na noc wpada do nas.
Jutro mamy do teściowej jechać ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie sie zobaczy.
Niedawno Antos sobie przyciął szufladą palca i teraz schodzi mu paznokieć,biedactwo ale chyba go nie boli bo nic po nim nie widać.

Elwirka udanego przyjęcia życzę.

reklama
uff ale duszno . ;/

Cały dzien na dwórku
wink2.gif
biggrin.gif
wink2.gif

Mamusia założyła krotki spodenki i się lansowała a co tam
laugh.gif
laugh.gif
wink2.gif

MŁODY NIE ŚPi

Znalazłam takie coś .
http://www.marko-zabawki.pl/sklep/sk...16&promocyjny=
cena 89zl w sklepie do tego wkładki 18.20 ...
chyba innego wyboru nie mam i bede musiała to kupić.

A młody jak nie spał tak nie śpi .
Ja uciekam ;*
Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
Do góry