reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Melduję ze młody pojedzony dupeczka czyściutka i teraz sobie lezy w łozeczku i odpoczywa:-);-):elvis::rofl::rolleyes:

CMOK;*

Kasiek
Liza
Vegas
Rox
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !

Ostatnia edycja:
reklama
meldujemy sie.

noc jakos minela. zla jestem na S jak nie wiem co. on chyba jeszcze nie dorosl do roli taty, dzieciak jeden ;/

vegas wkurzyl mnie bo zamiast spedzac czas z nami to sobie najpierw spi po kolegach pijany, a wczoraj siedzial nad jeziorem i tez czasu nie znalazl. wiec jak sie dzis odezwie to ja nie bede miala czasu. niech sobie jedzie do tej warszawy i moze nie wracac. ;/ to teraz jak chlopacy przyjechali to Martysia bedzie miala sie z kim bawic. :)

mloda ty chyba spac nie mozesz kobieto :p

justys wspolczuje schodzacego paznokcia u Antosia

umi udanego wyjazdu w bieszczady

Beacia he no chyba nie :-D.
A S.. się nie przejmuj ;* wszystko sie ułoży;-)

kurcze ale mi oko spuchnęło .;/ :-(
a booli ;/
kurka siwa;/

pewnie Rafik ci przylozyl ;p :D

normalnie zaczelam zastanawiac sie czy my w ogle powinnismy byc razem, skoro on ma nas gdzies i woli sobie byc ze znajomymi.. glupie chlopy ;/

Beacia nie Rafik mamy nie bije :p :-D ;-)
Z moim K... tak było jak byłam w ciązy . Też wolał łazić z kumplem po mieście . I chodzić po barach .

u mnie to czy to w ciazy czy teraz jest to samo. byl jakis okres przerwy, ze byl normalny a teraz znowu zaczyna. troche przesadza. ja rozumiem ze jest jeszcze mlody i chce sie rozerwac, ale nie caly czas. po pracy idzie na piwo, przyjezdza tutaj tez pije. nawet jak jestem u niego na weekend to sobie wychodzi i wraca kolo polnocy i mysli ze bede sie z nim kochac ;/ ale co to za przyjemnosc z pijanym, smierdzacym alkoholem chlopem. ;/ rozmawialam z nim, prosilam, nic nie pomaga ;/ i co zrobic ?

Beacia ile S... ma lata . Jeśli moge wiedzieć ?
Jak K... tak robił to dałam mu warunek albo skończy albo sie pożegnamy a sama z małym dałabym sobie rade.
Zmienił się ;-)

Beacia, ja mam taki sam problem... zamiast byc ze mną, bo teraz go najbardziej potrzebuję,
to ten chleje piwska z teściem... na rybki i jeździ... a mnie wszyscy w dupie maja. Więc teraz ja mam wszystkich gdzieś i się wyprowadziłam do dziadków. Wyszłam z domu wczoraj rano... do tej pory cisza...

teraz to ja rządzę i to ja postawiłam warunek... albo ja i maluszek... albo rodzina i piwo.
facet ma 27 lat, a zachowuję się jakby dopiero co się mówić nauczył...

reklama
bo ci faceci tacy sa. niby tacy odpowiedzialni, ale tylko jak goscie sa. tak to maja w dupie wszystko. ja to juz nie mam sily na niego. ciesze sie ze sie do niego nie wprowadziliam, bo bym chyba nie wytrzymala psychicznie. ja nic nigdy nie moge, bo Kacper, ale on to K**** wszystko moze. ja ze wszystkiego sie musze spowiadac, ze tu ide ze tam, a on nic. dowiaduje sie jak zadzwonie to raczy wspomniec ze nad jezioro pojechal, a dopiero teraz bedzie wracac ...

Do góry