reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej
W pracy fajnie było, na dworzu ciepło, w domu ukrop mimo wieczoru, ale tak to na poddaszach bywa:p Mała się usypia, ale to wygląda tak, że najpierw musi się nagadać z lalą i misiami:p I tak słucham a Mała mówi sobie ''pipa pipa pipa''. Nie wiem skąd jej się to wzięło, zapewne tak się jej literki ułożyły:p:p

Beacia zdrówka dla Was:*
Młoda wow, fajna kasa:)
Kasiek udanego wypoczynku i imprezki:p
KasiaF o Boziu, ale Wam dobrze z tym spaniem. Mi moja ostatnio w dupę daje z nocami, wyje ciągle przez kły rosnące, akurat jak do pracy wstawać musiałam wcześnie:p Fajnie, że Kacperek ma już suche nocki:)
Ewi szybkiego powrotu do formy:)
Dominika mi się spało stanowczo za krótko:p Okropna nocka przez rosnące kły Małej i wczesna pobudka.
Elwirka z jednym jajnikiem normalnie się funkcjonuje? Na pewno coś rehabilitacje dadzą;*

moja miała zawsze złe nocki jak jej zęby szły, ale to co się teraz dzieje przez kły przechodzi samo siebie:p I to jeszcze jak trzeba do pracy rano wstawać:p

reklama
Do góry