reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wieczornie, młody zaraz do wyrka, bajke tylko do końca obejrzy... i jutro pewnie znowu walnie do 10 ;-) dzisiaj w dzień nie spał, film z wesela to ze 4razy mu włączałam nie może sie napatrzec ile tam wujków i cioc i ona sam na dodatek :-) Eh a mi się łezki w oczach zbierają za każdym razem jak na filmie on do kościała z kwiatami wpada... wtedy się popłakałam i dalej na mnie ten moment jako jedyny działa wzruszająco :-)

MŁODA oj to śpioszek mamusie wykiwał... eh kiedy to było.... kożystaj z tego czasu jak ci tak ładnie śpi ;-)
ELWIRKA za kilka lat nie będziecie pamiętac o tym że mieliście takie problemy z małą :-)
BEACIA ZDRÓWKA
VEGAS wiem co przechodzisz z zębami... u nas też żadne maści nie pomagały... ciągle wycie w nocy... a jemy jeszcze na dodatek te 3 to tak etapami wychodziły... 2 tyg pomęczyły potem 2tyg ciszy i znowu 2tyg i wyskoczyły 3 małpy... oj wtedy to te 3 wymęczyły go okropnie... jakąś jelitówke przez nie miał i ponad 39st... dobrze że już po wszystkim... ale życze ci żeby z piątkami było u ciebie jak u nas... wogóle nie dały o sobie znac

Lece pranie ściągnąc... zapomniałam o nim całkowicie ;-) ;-) ;-)

reklama
Kasia no na pewno musiał być to fajny widok młodego lecącego do kościoła z kwiatami :-D ;-)

Dziewczyny w czym tu iść na chrzciny . Doradźcie coś:-)
a i znacie jakies sposoby na syfki . Myślałam ze po porodzie moja twarz wróci do normy a tu niet... ;/

Ostatnia edycja:
PIERWSZA ZNOWU :-D:-D

Dziewczyny ja rozumie ze ładna pogoda sie robi , weekend jest ale prosze nie zaniedbywac wątku :-D

Kasiek
Liza
Vegas
Rox
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !

Melduje się::D

młoda
jak Ty masz najmłodsze dziecko to normalnie że pierwsza wstajesz chociaż moja dziś wstała 5.30 ale że jesteśmy u dziadków to nie znaczy że i ja wstałam z nią Domka poszła po bułeczki z babcią śniadanie zjadła i właśnie usnęła:D:D

KasiaF
super że małemu tak film się podoba ja przed Dominiką chowam płyty bo jak zobaczy to mogła by cały dzień oglądać

Vegas to na pewno kły z moją było to samo a noce horror musisz przeczekać poprostu na pocieszenie mogę powiedzieć że kły najbardziej bolą więc jak wyjdą będzie spokój

Ja wczoraj spotkałam się z koleżankami C nie poszedł bo powiedział że nawet piwa nie może wypić bo dziś jedziemy a na trzeźwo sam facet nie wytrzyma ehheheeh ale się wyśmiałyśmy raz na jakiś czas dobrze się spotkać teraz robimy z rzutkę bo jedna z paczki 24 czerwca urodziła synka i oczywiście jej nie było ale taki mamy zwyczaj że prezenty robimy:D od gimnazjum po liceum zawsze z rzutka na urodziny a teraz na narodziny dzieciaczków:) Jeszcze na chwilę usiadłam ale muszę się wykąpać włosy postawić na sztorc i w drogę:D

Ostatnia edycja:
tez sie melduje :-p

Miki ma chrypke, dalam mu syropek i mam nadzieje ze mu przejdzie. z nocek jestem zadowolona:-)
byly dwie pobudki co 5h :-D poszedl s[ac o 19, obudzil sie o 24, zjadl i spal do 5:-) i jeszcze zasnol do 7 :-D heeheehehe

dobra spadam bo m juz wrocil i jedziemy zrobic przeglad w aucie:-)

Miłego dnia.

reklama
Do góry