reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wieczornie, młody zaraz do wyrka, bajke tylko do końca obejrzy... i jutro pewnie znowu walnie do 10 ;-) dzisiaj w dzień nie spał, film z wesela to ze 4razy mu włączałam nie może sie napatrzec ile tam wujków i cioc i ona sam na dodatek :-) Eh a mi się łezki w oczach zbierają za każdym razem jak na filmie on do kościała z kwiatami wpada... wtedy się popłakałam i dalej na mnie ten moment jako jedyny działa wzruszająco :-)

MŁODA oj to śpioszek mamusie wykiwał... eh kiedy to było.... kożystaj z tego czasu jak ci tak ładnie śpi ;-)
ELWIRKA za kilka lat nie będziecie pamiętac o tym że mieliście takie problemy z małą :-)
BEACIA ZDRÓWKA
VEGAS wiem co przechodzisz z zębami... u nas też żadne maści nie pomagały... ciągle wycie w nocy... a jemy jeszcze na dodatek te 3 to tak etapami wychodziły... 2 tyg pomęczyły potem 2tyg ciszy i znowu 2tyg i wyskoczyły 3 małpy... oj wtedy to te 3 wymęczyły go okropnie... jakąś jelitówke przez nie miał i ponad 39st... dobrze że już po wszystkim... ale życze ci żeby z piątkami było u ciebie jak u nas... wogóle nie dały o sobie znac

Lece pranie ściągnąc... zapomniałam o nim całkowicie ;-) ;-) ;-)

reklama
Kasia no na pewno musiał być to fajny widok młodego lecącego do kościoła z kwiatami :-D ;-)

Dziewczyny w czym tu iść na chrzciny . Doradźcie coś:-)
a i znacie jakies sposoby na syfki . Myślałam ze po porodzie moja twarz wróci do normy a tu niet... ;/

Ostatnia edycja:
PIERWSZA ZNOWU :-D:-D

Dziewczyny ja rozumie ze ładna pogoda sie robi , weekend jest ale prosze nie zaniedbywac wątku :-D

Kasiek
Liza
Vegas
Rox
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !

Melduje się::D

młoda
jak Ty masz najmłodsze dziecko to normalnie że pierwsza wstajesz chociaż moja dziś wstała 5.30 ale że jesteśmy u dziadków to nie znaczy że i ja wstałam z nią Domka poszła po bułeczki z babcią śniadanie zjadła i właśnie usnęła:D:D

KasiaF
super że małemu tak film się podoba ja przed Dominiką chowam płyty bo jak zobaczy to mogła by cały dzień oglądać

Vegas to na pewno kły z moją było to samo a noce horror musisz przeczekać poprostu na pocieszenie mogę powiedzieć że kły najbardziej bolą więc jak wyjdą będzie spokój

Ja wczoraj spotkałam się z koleżankami C nie poszedł bo powiedział że nawet piwa nie może wypić bo dziś jedziemy a na trzeźwo sam facet nie wytrzyma ehheheeh ale się wyśmiałyśmy raz na jakiś czas dobrze się spotkać teraz robimy z rzutkę bo jedna z paczki 24 czerwca urodziła synka i oczywiście jej nie było ale taki mamy zwyczaj że prezenty robimy:D od gimnazjum po liceum zawsze z rzutka na urodziny a teraz na narodziny dzieciaczków:) Jeszcze na chwilę usiadłam ale muszę się wykąpać włosy postawić na sztorc i w drogę:D

Ostatnia edycja:
tez sie melduje :-p

Miki ma chrypke, dalam mu syropek i mam nadzieje ze mu przejdzie. z nocek jestem zadowolona:-)
byly dwie pobudki co 5h :-D poszedl s[ac o 19, obudzil sie o 24, zjadl i spal do 5:-) i jeszcze zasnol do 7 :-D heeheehehe

dobra spadam bo m juz wrocil i jedziemy zrobic przeglad w aucie:-)

Miłego dnia.

reklama
Do góry