reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem!!!
Beacia zdrowiejcie szybciutko taka ładna pogoda się zrobiła a Wy chorujecie ZDROWIA!!!

Mariolcia tak jestem z lubelskiego a mieszkam w Radzyniu, na uczelnie do Lublina, już tam dzwoniłam oczywiście w dooope uprzejmi oni nic nie wiedzą i powiedzieli mi co się przejmuję i jaką mi to różnicę robi jak i tak wszyscy się dostaną. Ehhh dogadać się z kimś wrrr

KasiaF widzę że lenistwo Was zaatakowało my też z Domką minimum do 9 śpimy:D

Ewi to dobrze że ok kuruj się powoli i nie przemęczaj się

Malwina gratulacje postępów małej ja też się cieszę jak dziecko jak Domiśka nowe słowo powie bo jak na razie nie dużo:D

Liza ale na pewno cieplutko jak wszędzie:)

Ja już zajechałam do rodziców ehhhhh jak fajnie być na starych śmieciach, Dominika jak wyleciała z samochodu to najpierw zamiast z prababcią się przywitać to poleciała do płotu do sąsiada Kuby urwis mały, teraz pojechała z rodzicami i chrzestną do ortodonty, a najlepsze mówię Domisia jedź z ciocią to ciocia Ci coś kupi poleciała do pokoju wygrzebała z jej tory portfel i poleciała do niej heheheh ale się uśmialiśmy:D:D:D Ja jeszcze na mieście byłam kupić kartkę na ślub widziałam się z koleżanka bo właśnie się obroniła już świętuje i do wszystkich przyjaciółek z paczki sms-y wysłałam wieczorem spotkanko:D:D:D:D A pogodna przecudowna 30 stopni zobaczymy jak długo:p

reklama
melduje sie topiero teraz ale przed tymi chcinami to troche zalatana jestem.oli dzisiaj ladnie pospala od 19 do 5 male przebudzenie i do 8.... a wogule to miala jedna drzemke dzisiaj i wcale nie marudzi.
kasiek mam nadzieje ze nie rehabilitacje jej pomoga a co do operacji to ma jeszcze jeden janik.....
mariolcia niby mowia ze nie maja wykupionego przegladu i dlatego ale sa jeszcze busy poprostu niechca zawsze zamna nioe przepadali sa obrazeni na nas ale to prezeciez jesat dziecko

Elwirka współczuje na pewno Ci przykro. A mała to silna dziewczyna i pewnie się nie obejrzysz a będzie biegać jeszcze malutka jest przecież:)

Melduję sie ze jestem :-D

Sprawy biurowe załatwione
laugh.gif

Ja pachnąca i świeża.
Młody sobie śpi. ;-):-)

Pamiętacie jak pytałam was o macierzynski ile mi sie bedzie należeć ?
To tak
biggrin.gif

Do sierpnia mam umowe i bede dostawać sto coś zł co miesiąc. A uwaga wrzesien i październik bede zatrudniona jako normalny pracownik i dostane przez dwa miesiące po 1030zl
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Liza bedzie za co poszaleć :-D :-)

o młody się budzi.
Zaraz kąpanie :-D

Normalnie młody sie nie obudził dalej śpi . atu kąpanie na niego czeka. :-)

ale tu pussto ....

Ostatnia edycja:
kasiek no rzeczywiscie ladna pogoda, a my chorujemy. mam nadzieje ze szybko przejdzie, bo od tego kataru ja mam juz czerwony nos. a kacper od kaszlu caly czas wymiotuje. Dominisia świetna z tym portfelem. jakie to dzieciaki madre sa hehe :) udanej imprezki :)

mloda no to super ;)no i Rafik cie oszuklal ;p

my z Kacprem wykapani. on poszedl spac a ja umieram z katarem. zaraz pewnie tez sie poloze, bo cos glowa mnie zaczyna bolec ;/

reklama
Do góry