reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem!!!
Beacia zdrowiejcie szybciutko taka ładna pogoda się zrobiła a Wy chorujecie ZDROWIA!!!

Mariolcia tak jestem z lubelskiego a mieszkam w Radzyniu, na uczelnie do Lublina, już tam dzwoniłam oczywiście w dooope uprzejmi oni nic nie wiedzą i powiedzieli mi co się przejmuję i jaką mi to różnicę robi jak i tak wszyscy się dostaną. Ehhh dogadać się z kimś wrrr

KasiaF widzę że lenistwo Was zaatakowało my też z Domką minimum do 9 śpimy:D

Ewi to dobrze że ok kuruj się powoli i nie przemęczaj się

Malwina gratulacje postępów małej ja też się cieszę jak dziecko jak Domiśka nowe słowo powie bo jak na razie nie dużo:D

Liza ale na pewno cieplutko jak wszędzie:)

Ja już zajechałam do rodziców ehhhhh jak fajnie być na starych śmieciach, Dominika jak wyleciała z samochodu to najpierw zamiast z prababcią się przywitać to poleciała do płotu do sąsiada Kuby urwis mały, teraz pojechała z rodzicami i chrzestną do ortodonty, a najlepsze mówię Domisia jedź z ciocią to ciocia Ci coś kupi poleciała do pokoju wygrzebała z jej tory portfel i poleciała do niej heheheh ale się uśmialiśmy:D:D:D Ja jeszcze na mieście byłam kupić kartkę na ślub widziałam się z koleżanka bo właśnie się obroniła już świętuje i do wszystkich przyjaciółek z paczki sms-y wysłałam wieczorem spotkanko:D:D:D:D A pogodna przecudowna 30 stopni zobaczymy jak długo:p

reklama
melduje sie topiero teraz ale przed tymi chcinami to troche zalatana jestem.oli dzisiaj ladnie pospala od 19 do 5 male przebudzenie i do 8.... a wogule to miala jedna drzemke dzisiaj i wcale nie marudzi.
kasiek mam nadzieje ze nie rehabilitacje jej pomoga a co do operacji to ma jeszcze jeden janik.....
mariolcia niby mowia ze nie maja wykupionego przegladu i dlatego ale sa jeszcze busy poprostu niechca zawsze zamna nioe przepadali sa obrazeni na nas ale to prezeciez jesat dziecko

Elwirka współczuje na pewno Ci przykro. A mała to silna dziewczyna i pewnie się nie obejrzysz a będzie biegać jeszcze malutka jest przecież:)

Melduję sie ze jestem :-D

Sprawy biurowe załatwione
laugh.gif

Ja pachnąca i świeża.
Młody sobie śpi. ;-):-)

Pamiętacie jak pytałam was o macierzynski ile mi sie bedzie należeć ?
To tak
biggrin.gif

Do sierpnia mam umowe i bede dostawać sto coś zł co miesiąc. A uwaga wrzesien i październik bede zatrudniona jako normalny pracownik i dostane przez dwa miesiące po 1030zl
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Liza bedzie za co poszaleć :-D :-)

o młody się budzi.
Zaraz kąpanie :-D

Normalnie młody sie nie obudził dalej śpi . atu kąpanie na niego czeka. :-)

ale tu pussto ....

Ostatnia edycja:
kasiek no rzeczywiscie ladna pogoda, a my chorujemy. mam nadzieje ze szybko przejdzie, bo od tego kataru ja mam juz czerwony nos. a kacper od kaszlu caly czas wymiotuje. Dominisia świetna z tym portfelem. jakie to dzieciaki madre sa hehe :) udanej imprezki :)

mloda no to super ;)no i Rafik cie oszuklal ;p

my z Kacprem wykapani. on poszedl spac a ja umieram z katarem. zaraz pewnie tez sie poloze, bo cos glowa mnie zaczyna bolec ;/

reklama
Do góry