reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka
A my wstaliśmy pół godziny temu ;-) Teraz śniadanko i kawka... Eh musimy sie z młodym zacząc przestawiac bo jak sie przedszkole zacznie to trzeba będzie szybciuteńko wstawac... eh... jak ja nie lubie pobudek... A dziś kolejną suchą nocke zaliczyliśmy... już sie dawno nie zmoczył... a dziś byłam pewna że to zrobi bo zasnął bez zaliczenia nocnika i bardzo szybko jak na niego... a tu prosze, jedna pobudka na siku a spał 13godz...

LIZA to twoja mama troszke nie fajnie postąpiła... ale wiadomo nic nie powiesz bo po sąsiedzku sie żrec bez sensu... a jaki stosunek mają twoi do starszych wnuków?
UMI wyzysk jak nie wiem... gdyby to jeszcze dniówek nie wyrabiali to rozumiem, ale robią po ok 65 godz tyg.teraz wakacje to jak nic nie wymyślają to o 8-9 jest w domu... a oni przychodzą do pracy na 1 szefowa na 5 to ona o 9 jest pełna werwy to i ich ciągnie do roboty... a po pracy idzie spac z mężem który robi od 1, śpi do 14 nawet obiadu nie zrobi, 2h popracują i o 19 znowy spac i do 5, to sie wysypia...

Oj dobrze że wczoraj nad te jeziorko M wyciągnęłam, bo ulewa przeszła dziś nad ranem, i napewno nie pojedziemy mimo że ciepło.... Nawet nie wiem w jakim nastroju M wrócił bo wstałam to już spał... może to i lepiej, nie popsól mi nastroju a jak się wyśpi to też będzie miał lpszy humor :-) lece ogarnąc... Jutro będe miała okazje z nim pogadac bo znowu cały dzień razem w aucie ;-)

Ciekawe jak EWI...

reklama
KasiaF Ewi już po zabiegu:-) pewnie za niedługo sie odezwie:-)

A ja własnie z synem przez telefon rozmawiałam:-D, kiepsko go słychać było, ale coś mi tam poopowiadał:-D
Mariociaaa Eh tak niektórzy ludzie maja innych za roboli, wystarczy, że maja troche wiecej kasy:dry:
beacia zdrowia!
Liza zasłużona chwila wytchnienia:-)

KasiaF, gratulacje dla Kacperka :-)
Umi, a to tacy ludzie co mają kupę kasy, ale klasy i kultury ZERO.
to taka porypana rodzina, on pedancik aby chodzi komentuje... ona nie zadowolona z niczego, niczym naburmuszona s....
a ich syn za przeproszeniem kochający inaczej... i się tak panoszą i ludziom psują dzień.

Hej. EWI dochodzi do siebie po zabiegu. Zabieg miałam tak jak planowano we wtorek. W szpitalu zaglądałan trochę ale za bardzo nie mogłam pisać za bardzo bo z telefonu ciężko. Wczoraj do domu mnie wypisali i z początku było nieciekawie ale jest już dobrze. Funkcjonuje w miarę normalnie, tylko te szwy mi dokuczają. S pomaga ile może, choć sprzątnąc dzisiaj musiałam sama bo nie mogłam przypatrzeća na to.
Póki co to tyle. Dałam znać że żyje. Odezwę się tak bardziej jak będę miała siły siedzieć przed kompem to i może coś nadrobię.

Ewi to dobrze ze już jestes w domku, wracaj do nas szybko.

kasia super ze nocka sucha..:)

vegas gratki dla małej

Ja tez muszę sie pochwalić ze Zuzia zaczęła bardzo duzo mówić. Np jak siedzi w krzesełku i chce juz wyjsc to mówi "yjsc", albo na buty mówi bućki.I ogólnie wiem co mówi i juz mozna się z nią dogadac. Ostatnio skączyło się jej mleko a ona :"ne ma mleko.

EWI dobrze że się odezwałaś... wczoraj sie już zastanawiałam jak tam u ciebie, dobrze że już w domku :-) życzę szybkiego powrotu do formy
MALWINA fajnie że mała się rozkręca z gadaniem :-) gratki dla niej

ewi dobrze, że już w domku :) 3maj się i dochodź szybko do siebie. :*

malwina super ze malutka juz co raz wiecej mowi

kasia fajnie ze juz macie tyle suchych nocek za soba :) oby juz tak zostalo :)

u nas dzisiaj slonecznie i zastanawiam sie czy moge z malym przy zapaleniu oskrzeli isc na spacer, no ale chyba sobie odpuszcze bo wiatr zaczyna wiac.. ;/

reklama
Do góry