reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK widze że u nas tak samo dzieci zrobione ;-) tzn z tęsknoty ;-) ja też na święta BŻ pojechałam na 2tyg do niemiec do rodziców, i jak wróciłam to żeśmy młodego zmajstrowali... Eh, pamiętam w sylwka opijałam fakt że mi się kuzyn urodzi a po 2mieś dowiedziałam się że sama rodzic będe za kilka miesięcy... :-)
UMI to nie to... to raczej właśnie praca... eh... już mam dośc tego jak M wraca taki skwaszony... wyciągnęłam go nad jeziorko odpoczął trochę i mu się język troszke rozwinął... Wymyślają im w cukierni jakieś inne zajęcia które nie należą do ich obowiązków bo są wakacje i mają mniej pracy bo produkcja do szkół nie idzie, i tak wymyślają im generalne porządki, a jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że do malowania ich zacągnąc chcą... oj wyjdziemy z kredytów i niech on zmienia tą prace... bo jeszcze takie godziny lipne że masakra

reklama
Dzień dobry :-)

Dziewczyny meldować się :-)

Kasiek
Liza
Vegas
Rox usprawiedliwiona !!
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !

dzień dobry!! jak się spało wszystkim przyszłym i obecnym mamusia?? mi byle jak znowu ten ból brzucha ale za tydz w piątek wizyta u lekarza a teraz was po wolutku nadrobię...

Mały mi sie dziś o 2 w nocy obudził i stwierdził, że on juz nie chce nyny i mam mu czytac baje... nie spał do 4 non stop cos paplał. A potem obudził sie o 5:30:/ i stwierdził, ze jest bardzo głodny

Młoda
Ta lista obecności cos nie po kolei:-p
KasiaF Tak to teraz właśnie jest. Mój T. kiedys pracował jako elektryk, ale oprócz tego kopał rowy i jeździł na małej koparce, bez żadnych uprawnień. Bo wiesz szef kazał... - 15 stopni a oni rowy kopali... to nic że ziemia zmarznieta... Wykorzystywanie ludzi okropne...

Dzień dobry wszystkim:D Melduje się Domka nie śpi od przed 7 bo przebudziła się bo pielucha się zalała to ją przebierałam to zobaczyła spakowaną walizkę to na równe nogi i baba i auau i a i świnki. Odezwę się jak dojedziemy do rodziców na razie ogarniam:D

witam.. noc okropna, Kacper zapalenie oskrzeli, ja zapalenie gardla i chodze pociagająca (katar mam) ;/ oczy to mi wyplywaja normalnie.chcialam wam poodpisywac wczoraj ale nie mialam sily a dzis juz nie pamietam co chcialam., wiec przepraszam ze tylko o sobie, ale dzis postaram sie byc na bierzaco..

reklama
I ja się melduję, humor już o wiele lepszy... pogoda też, z mężem lepiej. na dzisiaj sobie sprzątanie zaplanowałam, bo w sobotę nic nie wiadomo, zawsze w weekend coś wyjdzie... i nigdy nie ma czasu posprzątać...

Elwirka, szkoda że teściów nie będzie na chrzcinach, a wiesz dlaczego?
Kasiek, oj nieciekawie z tą uczelnią, szkoda że rozmowę przenieśli... a uczelnia w jakim mieście? Bo widzę że z lubelskiego jesteś :-)
Vegas, to gratulacje dla Martynki za nowe umiejętności:-)
Młoda, Rafałek jest super :-)

Umi, to nie zgadniesz co szefowie mojej mamie wymyślili.:eek:
Jest sprzątaczką w sklepie spożywczym.... ALE oprócz sprzątania staje też na stanowisku warzywa owoce, ryby podaje, pieczywo wykłada, niekiedy też wykłada z magazynu towar na półki... i ciągle dostaje ochrzan że coś jest niezrobione... no bo jak jedna osoba ma pracować na tylu stanowiskach.
a ostatnio to szefowa zabrała moją mamę, na budowę, i tam miała sprzątać... wiecie... podłogi, okna, glazurę wyczyścić... MASAKRA. nic tylko PIP nasłać:szok:
teraz jest na urlopie w Niemczech, ale jak wróci to ja z nią porozmawiam o zmianie pracy, wiem że nie jest łatwo o tak o, ale ona nie jest co raz młodsza, co raz gorzej się czuje... kręgosłup siada, nogi puchną... no bez przesady...
Beacia, zdrówka życzę wam:-)

Do góry