reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek no to robi imprezke..

kurde musze sie wyzalic moi tesciowe nie przyjada na chrzciny w d................

a moje dziecko nowa umiejetnosc zdobyla z siedzenia przewraca sie na brzuch

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek ogarniam ale niewiedzialam co mam poodpisywac:-p hehe
Elwirka to szkoda ze nie przyjadą ale wiesz, moi tesciowie nie byli różwniez na chrzcinach Mikusia... ;-)

My wrocilismy z dworku, no i dzis odwrotnosc tego co bylo, G O R Ą C O! :-D :tak:

Yyy wiesz co.... powiem tak, moi rodzice i tesciowie sie nie lubią, no i podobno chorzy byli. o tak napisze, ale juz na roczek przyjechali:tak: i bylo, oki, zreszta tesciowa polowe rzeczy na impreze zrobila bo my mielismy ciezką sytuacje i mamy, a moja matka nic, przyszla na gotowe i poszli, miki do tej pory nawet skromnego prezenciku od nich nie dostal :no: a oni juz wesele zaliczyli i swoje imieniny wyprawili.... glupią mala zabaweczke by kupili, a tu nic....

Liza a Ty z teściami mieszkasz czy na swoim??

Elwirka a to biedna ta Twoja mała ale będzie miało to jakieś konsekwencje w przyszłości?? Sorry że tak pytam nie jestem w temacie jak nie chcesz nie odpowiadaj:)

Ja dziś rano też nie ogarniałam:D A i się teraz straszliwie zdenerwowałam bo dostałam e-maila z uczelni ze jutrzejsza rozmowa została przeniesiona na wrzesień i już nie wiem czy jechać czy nie!!! Oczywiście napisali po 15 żeby do nich nie dzwonić co za łajzy!!! I wygląda na to że przez całe wakacje nie będę wiedziała na czym stoje!!!! Wrrrrrrrrr

Hej:)

Ale dziś upał był u nas a ja musiałam w pracy być a nie na słońcu w bikini:( Ale teraz skoro zarobię to będę na solarium chodzić, a jak:p Gdzieś się opalić trzeba a ja blada nie mogę być bo mi się humor pogarsza:D A na week też mają być upały to chociaż wtedy poleżę na słońcu.

Dziś było jeszcze lepiej w pracy bo Nikola już całkiem do mnie przyzwyczajona. Śmieje się do mnie, tuli, fajnie się bawimy:) Mama Nikoli zauważyła, że fajnie się dogadujemy:)

Po powrocie z pracy /po 15/ spędziłam czas z córcią na ogrodzie, potem wykąpałam ją i teraz się usypia bo cały dzień nie chciała spać i już zmęczona jest.

Malutka nauczyła się wczoraj mówić ''tu'', i se rządzić zaczyna:D Nie wiem czemu, ale kiedyś nie zauważyliśmy i Martynka teściowej z cukierniczki łyżeczką cukier podjadała jak siedziała przy stole, i u nas też otwiera szafkę taką na dole i sobie cukier wyciąga. Wczoraj wyciągła i mi mówi ''tu'' pokazując na pokrywkę, i że niby tam jej mam nasypać cukru:D Wariatka:D
Ale rozczula mnie jak odpowiada na pytania ''tak'' lub ''nie''. Kiedyś to przecież było nie do pomyślenia by powiedziała słowo ''tak'':) Teraz to jest na porządku dziennym, komunikacja już na wysokim poziomie:D

Elwirka gratki dla córci;*
ViKamcia to świetnie, że chociaż w ciągu dnia Małe nie dają Ci popalić. Może z czasem i z zasypianiem nie będzie problemów. A to mają razem pokoik?
Lenka trzymam kciuki!
Młoda boski Rafcio, uśmiech EXTRA!
KasiaF może ma jakiś problem w pracy? Pytałaś go?
Rox wow, super masz kolor włosów. A Boo ze zdjęcia jak 3 latek, aż się wierzyć nie chce, że jest w wieku Martynki niemalże:D

Jestem
laugh.gif

Młody śpi .
Włoski zafarbowane . Jeszcze mokre
laugh.gif
zobaczymy co z tego będzie
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif

Zobacz załącznik 370308Zobacz załącznik 370309

rox mam to samo, muszę sie ścinać co 2 miesiące nawet jak zapuszczam ale ja z długości tylko koncówki podcinam, a górę mocno cieniuje. Mój Kacper tez ze mną do fryzjera łazi bo zarasta równie szybko
KasiaF Może zdał sobie sprawe, że wolność już nie wróci i nie umie sobie z tym poradzić. Bo wiesz niby byliść razem ale teraz macie dokument na to to ze ty jesteś jego, a on twój:-p
Vi nie no skoro ak ci świetnie idzie to może trzeciego dzieciaczka zmajstrujecie:-p a tak na serio to przydałby sie wam synuś:-D
kasiek88 widać ze ty z "moich stron" jesteś bo obie mamy wciaż takie same warunki pogodowe:-D
vegas ciesz sie bo za niedługo może ci odpyskować na twoje gadanie " no mama pestań" jak mój Kacper jak go ochrzaniam;-). Super że tak ci dobrze idzie z tym wszystkim. Szczęśliwe dziecko to szczęśliwi rodzice:-) i bardzo dobrze. Kto wie może za miesiąć dostaniesz podwyżkę:-)
młoda o jaki słodziak:-)

reklama
Do góry