Melduje się szalone!!! Ale piszecie od rana
Mariolciaa ja cały czas pisałam Margolcia heheh miałam kiedyś koleżankę na którą tak mówiliśmy i tak mi się pisało;D Dopiero się dopatrzyłam że i Ty październikowa
ileż to dzieciaczków w październiku się rodzi
rox coś późno na to usprawiedliwienie
no nie wiem musimy się grupowo zastanowić
Mnie też nie będzie ale to tak na marginesie
Świetna fryzurka ładnie Ci, a Borysek chłop jak nie wiem i On nie ma półtorej roku !!!
lenka trzymam kciuki też chyba kiedyś miałam egzamin z tego przedmiotu
Dominika ja to akurat mogłaby spać całą ciążę pamiętam wstawałam o 10 jadłam śniadanie i znowu spałam bo to akurat wakcje były jak u Ciebie a że było bardzo gorąco to nic innego do roboty nie miałam wtedy jeszcze u teściowej gościem byłam
Młoda śliczny maluch widzę że się wysypiasz
Liza i u Ciebie z nockami lepiej, gratuluje pierwszych kroczków!!!
umi pytam się skąd bo ja do Mielca na wesele w sobotę jadę. Życzę Ci żeby chociaż dzień był lżejszy
KasiaF nie mów nic o jeziorku;( eh co za lato;/
Pogoda się poprawiła ale nie tak żeby wylegiwać się nad jeziorkiem, ja mam włosy takie z przody dłuższe z tyłu krótsze typowy Bob może nie modny ale mi w nim najlepiej my dopiero teraz bo Was przeczytać i każdej coś odpisać to 3 razy podchodziłam do kompa ja też dzisiaj się fryzuję teściowa farbę nałożyła muszę jeszcze obciąć ale ma akurat klientki zupka ze wczoraj to mała zje i wypuścimy się na plac zabaw potem sen ja wypiorę wózek bo akurat słońce i może wreszcie to pranie wyschnie i pakowanko bo juto rano pobudka i romantyczne spotkanie face to face z dziekanem
a na drugie będą pierogi z soczewicą taki plan dnia