reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

justys tak wiem ze po pordzie raczej dzidzius mi nie da po spac ale ja ostanio mam takie straszne bole brzuszka że az spac nie moge moj ginekolog stwierzil na ostatniej wizycie ze to normalne a ja się nie znam więc może i racje ma

a ja wole krotkie wloski mam do ra ramion lubie chodzic w kitku albo koka sobie zrobic :)

reklama
Witam sie i ja porannie przy kawie :-)

MALWINA, UMI ja mam za zapięcie od stanika, zapuszczałam od długości do ramion jakieś półtora roku :-) ale teraz już mi stanęły i ani rusz dłuższe... zawsze tak miałam... chyba mam genetycznie ustawioną długośc włosów... miałam iśc po śłubie ale jakoś tak mi nie po drodze ciągle... a chcem tak krótko byleby związac bo gorąco mi w tej czuprynie
ROX podanie jest a gdzie zdjęcia? ;-) wszędzie wymagane 3 albo nawet 5zdjęc do podania... a tak poważnie Boo świetnaśny jest, a z ciebie śliczna kobitka, bardzo ci pasuje kolorek i długośc taka
MŁODA świetny uśmiech, poprostu rozbraja twój Rafik :-)
LIZA gratki dla Mikiego... teraz zacznie się bieganie :-)

A ja próbuje M namówi nad jeziorko bo śliczna pogoda jest i nie wiadomo jak długo będzie, ale on od kilku dni jakiś dziwny jest, przygaszony taki i nieobecny momentami... nie wiem co mu jest i jak do niego dotrzec...

Melduje się szalone!!! Ale piszecie od rana:D

Mariolciaa ja cały czas pisałam Margolcia heheh miałam kiedyś koleżankę na którą tak mówiliśmy i tak mi się pisało;D Dopiero się dopatrzyłam że i Ty październikowa:) ileż to dzieciaczków w październiku się rodzi:)

rox coś późno na to usprawiedliwienie:p no nie wiem musimy się grupowo zastanowić:p Mnie też nie będzie ale to tak na marginesie:)
Świetna fryzurka ładnie Ci, a Borysek chłop jak nie wiem i On nie ma półtorej roku !!!

lenka trzymam kciuki też chyba kiedyś miałam egzamin z tego przedmiotu:)

Dominika ja to akurat mogłaby spać całą ciążę pamiętam wstawałam o 10 jadłam śniadanie i znowu spałam bo to akurat wakcje były jak u Ciebie a że było bardzo gorąco to nic innego do roboty nie miałam wtedy jeszcze u teściowej gościem byłam:D:D

Młoda śliczny maluch widzę że się wysypiasz:)

Liza i u Ciebie z nockami lepiej, gratuluje pierwszych kroczków!!!

umi pytam się skąd bo ja do Mielca na wesele w sobotę jadę. Życzę Ci żeby chociaż dzień był lżejszy:)

KasiaF nie mów nic o jeziorku;( eh co za lato;/

Pogoda się poprawiła ale nie tak żeby wylegiwać się nad jeziorkiem, ja mam włosy takie z przody dłuższe z tyłu krótsze typowy Bob może nie modny ale mi w nim najlepiej my dopiero teraz bo Was przeczytać i każdej coś odpisać to 3 razy podchodziłam do kompa ja też dzisiaj się fryzuję teściowa farbę nałożyła muszę jeszcze obciąć ale ma akurat klientki zupka ze wczoraj to mała zje i wypuścimy się na plac zabaw potem sen ja wypiorę wózek bo akurat słońce i może wreszcie to pranie wyschnie i pakowanko bo juto rano pobudka i romantyczne spotkanie face to face z dziekanem:D:D a na drugie będą pierogi z soczewicą taki plan dnia:D

Ja najchętniej to bym chciała wyjechać gdzieś na wieś, tam gdzie nie ma żadnej cywilizacji... brak TV, brak internetu.Do tego wyłączyć komórkę... i siebie. i tak wyłączyć się z tego świata chociaż na 24 godziny.
kasiek, wybaczam ci literówkę :-)
co do dzieciaczków w październiku... to mój mąż ma świetną teorię...że zima była bardzo ostra i wszystkie pary się gnieździły w wyrkach... stąd tyle dzieci :laugh2: boże, jak facet coś wymyśli... powodzenia jutro na spotkaniu z dziekanem :-)

no to jestem :-p

jak już pisałam u mnie wszytsko po staremu , Emma już tyle nie śpi więc jestem trochę rozdarta ;-)
no ale jeszcze nie jest źle :-)
Viki jest kochana ale czasem potrafi zaleźc za skórę ;-)
moge powiedziec że ciężko mam tylko wieczorem przed kąpielą kiedy dziewczyny obie są marudne.., viki usypia mi przez prawie godzinę:sorry: co chwile wstaje i całuje emmę na dobranoc... a nawet jak już przysypia to jak tylko Em się odezwie to ona już siedzi na łózku i woła siostrę ...
nie wiem jak zrobić żeby Vi zasypiała szybciej niz zawsze do tego musze z nią leżeć przez ten czas .. i wtedy muszę mieć emcię przy sobie... stąd taka sytuacja w usypianiu..
Emmy pierwszej uśpić nie moge bo Viki ciągle ją chce tulić całować itp i ją rozbudza...
i taka to wieczorna moja sytuacja..

a poza tym w ciągu dnia jest wszystko w normie bawię sie z Viki , emcia sobie na nas patrzy albo się z nią też bawi w sensie ze Vi daje jej zabawki gada do niej , a Em sobie gaworzy śmieje się i macha łapkami...
super...:-)

witam oli wojuje w lozeczku okropna jest w nocy daje popalic
Rox oli jest po operacji usuniecia jajnika miala skrecona torbiel
Kaiek tak 4 pażdziernika
Dominika ewitaj i odpoczywaj
Angelpowodzenia w szpitalu

Ostatnia edycja:
reklama
Mariolcia my się śmiejemy że tak za sobą tęskniliśmy że powstała Domiśka bo przerwę świąteczną spędzaliśmy osobno ja u rodziców z koleżankami a C w górach z kolegami i siup jest Domka:D:D

Elwirka to tak jak moja tylko rok później ale urodziny będziemy razem świętować:D:D

Liza Ty nie ogarniasz?? Niemożliwe:)

Vikamcia fajne masz te dziewczynki, super ze Viki tak Emm chce się opiekować w przyszłości będą się super bawiły:)

My wróciłyśmy z placu zabaw, uff jak cieplutko super wreszcie wraca lato Domiśka tak biegała że się zmęczyła zjadła zupkę i położyła się na łóżku i psi jak to ona mówi:D:D

Do góry