reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox... jak L4 przyniesiesz to może cie usprawiedliwimy:-D, bez tego ani rusz.
Malwina a jakie długie masz włosy? Ja teraz zapuszczam:-)

reklama
rox no ja nie wiem czy Cie puscimy na tak długo hehe

Umi ja mam gdzies do okolic zapięcia od stanika, no i sama nie wiem bo długie włosy nosze tylko spięte bo mam ich duzo i jest mi lepiej . No i nie wiem czy nie bede załowała..

Rox no niewiem, trzeba bylo wyslac zawiadomienie miesiac wczesniej :-p

umi Malwina ja tez wlosy zapuszczam juz drugi rok, tylko scinam koncowki i cieniuje co jakis czas ;] teraz przydałoby sie wybrac ale funduszy ciagle brak.... ehhh:(

Kamcia to przyjdź jak ci sie zechce, z otwartymi klawiaturami cie przyjmiemy.

Ja mam od bardzo dawna takie w pół szyi. Teraz mam do ramion. A chce mieć właśnie do zapięcia od stanika.

reklama
Malwina Mnie brakuje około 20 cm do tej długości:-D cóz przy dobrych lotach za 1,5 roku lub 2 bede miała taką czuprynę

Do góry