reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rox ładna fryzurka;-) Boo jaki kochany;-)
Kasiek mmm pierooogi:-D . Dominika wsród wujków . :-D hmm fajnie sie miała:-D

Uciekam spać;*
dobranoc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Liza- Gratki dla Mikiego. Cudowne uczucie jak dziecko stawia pierwsze kroczki.:):)

Młoda- Rafałek rozkoszny:)

Rox- ale masz mężczyznę jak ze słonecznego patrolu:p Twój kolorek mi się podoba może kiedyś się odważe.

Dziękuje wam za życzenia:):)

Dziś mnie nawet teściowie zaskoczyli-bo wpadli na kawę(rzadko do nas podjeżdżają-raczej w drugą stronę), no i śliczną bluzeczkę dostałam:) Adaś też dziś mega grzeczny, spał nawet popołudniu i je od paru dni jak szalony-pewnie skok wzrostowy mu się szykuje-bo on tak rośnie skokowo i zazwyczaj wtedy je dużo. Wybija mu się piątka na dole- ale nie widać po nim. Chyba już nam ząbkowanie w kość dawać nie będzie. Te trójki teraz miał cieżkie.

Jutro mam cieżki egzamin z ochrony własności intelektualnej. Proszę trzymajcie kciuki:)Jak zdam to będę mieć już wakacje:)

ja też tylko na chwilkę bo dziś dzień pełny wrażeń i w ogóle na nic czasu nie mam...

lenka Sto lat!i kciuki zaciśnięte
młoda padłam :-DRafik uroczy:tak: a ten uśmiech mnie zabił :-D
Vegas super że w pracy ok oby tak dalej
Liza gratulację dla Mikusia dzielny chłopak!
rox wielki Boo cudowny a jak klata:-D,nic dziwnego że to zdjęcie cię powala bo i ja leże ,a Ty jak zwykle laska nie z tej ziemi:tak:

dzień dobry , ja to coś spać ostatnio nie mogę kręcę się w tym łóżku jak głupia ale to pewnie u każdej przyszłej mamy tak jest.
liza-dziękuje ,no my tez mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze z maleństwem już z nie cierpliwością czekamy na wizyte u ginekologa , gratuluje pierwszych kroczków
kasiek88kasiek-ja wiem że nerwy szkodzą tylko jak ja mam się nie denerwować skoro to o mojego synka chodzi:-(
kasiaF87-ja Ciebie też witam serdecznie
młodamamusia18- cześć śliczny ten twój skarb taki słodziutki

Dzien dobry :-)

nocka spokojna mały zasnął ok 22 obudził sie o 3 i teraz o 6 i znowu spi ;-)
Ale ładna pogoda:-D słoneczko świeci
To dobrze bo musze iść do urzędu :-D

Justyś
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lenka 3mamy kciuki z Rafałkiem;-)
Dominika dziękuje;*

Kasiek
Liza
Vegas
Rox
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !;-):-):-);-)

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam !;*

Ostatnia edycja:
Jo tyż :)

Rox da sie ustawic tak by kazdy post by w jednym kolorze w opcjach gdzies? czy tak w kazdym trzeba robic>? :p
Piękna ryzurka jak i włascicielka! a Boo... Super, pasuje do niego to imie :tak:

Nocka oki:-) wstalismy 6:45:-)
Ja jem sniadanie, kawa sie parzy, dzieci jedzą, wlosy juz umyte, tylko zaraz wysusze:p

Witam!
młoda
i inne mamuśki ja też od meldowana.
Dominika śpij kochana póki możesz bo po narodzinach będzie ci się chciało ale niestety nie będzie jak:-D

I ja się melduję :-)
słoneczko u mnie widać... dzisiaj pewnie też zalatana będę,aby czekam na telefon od takiej jednej pani
Oliwierek mi buszuje w brzuszku... spać mi nie daje:-)

Dominika nie martw się bo to szkodzi!!! A widzę że będziesz październikową mamą jak ja i Liza i chyba Elwirka:) A suwaczki super wszystko widać:)
I ja jeszcze na październik... :-D:-D

Ale cisza.... :szok: :-)

Miki dzis postawil swoje pierwsze kroczki, jak zaczol sie puszczac tak mu ładnie dzis szło:) jestem az w szoku:tak: słodziak moj kochany.... dlugo na to czekalam....;-)

gratulacje :-D
Vegas, super że dzień w pracy udany :-)
Młoda, śliczny głodomorek :-)
rox, ale mnie zainspirowałaś !! mam taką samą długość włosów jak ty... też chcę taką fryzrurkę ;-)
Lenka, kciuki zaciśnięte :-)
Dominika, widzę że i w tym wątku się spotkałyśmy :-)

Młoda małemu juz zęby idą?:szok:
rox laska z Ciebie:-) fajna fryzurka i Boo oczywiscie
Eliza no gratulacje serdeczne, teraz to bedziesz miała z Mikim:-p hihi

Za mną kiepska noc mały 2 razy "obudził sie z rykiem" z czego za pierwzym razem udało mi sie go uspokoic po około 25 minutach, a za drugim razem po jakichś 7 bo sie wnerwiła i go delikatnie klepnełam po policzku to sie zdziwiony obudził i stwierdził ze chce isc spać... Jak ja kocham takie akcje:confused2: dobrze, że jest ich juz coraz mniej. A pogoda u nas sie zrobiła, nawet słonko wyszło:-D

edit lenka mój ma okres postoju:-D, powiedz mi ile Adaś urośnie:-p mnie młody powinien ruszyc gdzieś we wrześniu, biorac pod uwage ubiegły rok:-). No i gratuluje bezbolesnego zabkowania:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
I ja jestem

A u nas pochmurnie cały czas.

Nocka z jedną pobudką , czyli nie jest żle

ROx śliczna fryzurka, ja ostatnio sie zastanawiam czy sobie nie zciąc , ale troche mi zal moich włosów...
LENKA trzymamy kciuki
VEGAS fajnie ze w pracy dobrze:)
MŁODA ale Rafik ma usmiech ...wow słodki:)

Do góry