reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi takie są dzieci więc w sumie nie wiem które lepsze wiem że zabaw w wodzie jest najlepsza!!! A skąd Ty jesteś z tego podkarpacia?? Jadę z mężem na miasto w celu zakupienia koszuli aby mój małżonek godnie prezentował się przy mnie:D:D:D

reklama
kasiek88 z Dębicy jestem:-) takie coś miedzy Tarnowem a Rzeszowem. A to lećcie na zakupy doradź mu coś twarzowego:-)

umi jasne, jasne:-p To ty! :-p hehehe zartuje ;-)

Kurcze ale leje... z daleka widze ze u sąsiada kolo stawu gdzie wczoraj nie bylo wody w polu dzis jest jezioro i chyba im juz jakies warzywa (koper chyba) zalało :no: brak slow...

Witam się i ja... popołudniowo...
Autko załatwion już na legalu... eh, od piątku żeśmy troszkę stracha jeździ mieli bo mieliśmy drukowane tablice niemieckie i wogóle tak było nie bardzo, ale dzisiaj już jest wszystko załatwione na cito... U nas pogoda PIĘKNA, pranko schnie, chłopaki śpią a ja się do basenu wybieram... A wam przesyłam po promyku naszego słońca... ale dla każdej po jednym coby wszystkim starczyło ;-)

ANGEL trzymam kciukasy, wszystko będzie dobrze :-)
DOMINIKA witam cię, ja też październikowa mama ale 2008 :-) u dzidzi wszystko się unormuje jeszcze ma czas
UMI dobry twój Kacper, czekaj jak Anka zacznie krzyczec, bo mój to czasami Kaśka powie, ale wie że nie może... tylko jak sie droczyc próbóje

I nie pamiętam co dalej pisa miałam... dobra, lece na chwilę do basenu się ochłodzic, trzeba korzysta póki pogoda jest ;-)

KasiaF fajnie że z samochodem już ok pewnie odsapnęłaś:)

Liza u mnie też zaczęło lać pranie znowu mokre tyle że teściowej tym razem:;p A ja dziś właśnie miałam zupę koperkową:D

Męża ubrałam będzie ciacho hehe przymierzałam sukienki o których mówiłam spoko wyglądam mogę nosić takie tylko że dwie za krótkie trochę a jedna dobra ale nie tak fajna jak tamte ale nie poddaje się za tydzień pojadę na ryneczek siostra C była dzisiaj i mówi że jest masę takich do wyboru do koloru i tańsze:D:D

Ale cisza.... :szok: :-)

Miki dzis postawil swoje pierwsze kroczki, jak zaczol sie puszczac tak mu ładnie dzis szło:) jestem az w szoku:tak: słodziak moj kochany.... dlugo na to czekalam....;-)

Hej:)

U mnie po 1 dniu w pracy fajnie:) Byłam o 9 w pracy, Nikola trochę marudziła bo była już zmęczona, do 11 się bawiłyśmy, z jej mamą bo chyba się bała nas zostawić:D, o 11 usnęła Malutka i do 13 spała, jak wstała to inne dziecko - radosna, śpiewała sobie, bawiłyśmy się, że hej:) Nawet jej mama nie wpadała jak burza, a jak przyszła o 15 to Nikola nawet do niej nie chciała iść:p Trochę nieładnie ta Mała je, ale kwestia czasu. Ma problemy z gryzieniem.

Po powrocie do domku czas z moim Słoneczkiem. Boże, ale mi z Jurkiem bajzel zrobili, nie miałam gdzie nogi wsadzić jak weszłam do jej pokoiku i naszej sypialni:p Oj tęskniłam za Małą, tęskniłam.
Byłyśmy na rowerku, na ogrodzie szalałyśmy, w domciu, pichciłam obiad na jutro:)

Rox my mieszkamy z moimi rodzicami i jak J ma na II zmianę to się Małą do 13.40 zajmuje, potem mama się nią zajmuje, jak J będzie miał na I zmianę to głównie mama zostanie z Małą a jak J będzie miał nocki to cóż, okaże się w praniu. Mama od wielu miesięcy mi powtarzała, że jak znajdę pracę to bardzo chętnie z Martynką zostanie. Martynka jest grzeczna to żaden problem. Myślimy mamie coś dawać kasy, ale nie wiemy jeszcze ile.. J to nawet mówi, że to tak dziwnie kasę dawać babci naszej córki, ale ja uważam, że w końcu poświęca swój czas naszej córce to się należy, mimo wsjo.

Liza gratulacje dla Mikusia z tymi krokami:) Szybko mu to pójdzie a potem będzie biegał jak moja córa:)

Młoda to Ci ładnie Rafcio śpi:)

Umi hehe, od razu mi się przypomniało jak moja podopieczna, której niańkowałam kiedyś, mówiła na swoich rodziców Mamusia Anusia i tatuś Maruś:D Słodko:)

Lenka Kochana naj naj, dużo zdrówka, radości, spełnienia marzeń, byś mogła do pracy pójść, pociechy z Twoich Facetów:)

Mariolcia nie smutkuj, przejdzie Wam:) Pewnie miło się pogodzicie:D:D Serio nazywasz się Mariola? Bo jak to piszę to mnie skręca, ex mojego męża tak miała i strasznie jej nie cierpię, wrrr..

Dominika witam. Będzie dobrze, zobaczysz:*

Angel będzie dobrze:*

Dobry wieczor
wink2.gif

Rafik to głodomor. Jadł o 19stej i myslalam sobie ze po kąpaniu poje i pojdzie spać to ja zrobi cooś dla siebie i wlosy zafarbuje
laugh.gif
. A ty cwaniaczek mały nie spał tylko lezał ze smokkiem w buzi i ogladal świat
laugh.gif
az do tej pory
laugh.gif
teraz znowu pojadł i zasnął
laugh.gif

Liza gratki kroczków;-)
Dominika Witaj;*;-)

Zobacz załącznik 370040
Dzisiejszy spacer;-):-)

Vegas to ciężko nie będzie gorzej jak była by ta mała niegrzeczna...
Młoda Domka też głodomor wyliśmy na spacerze dopiero wróciliśmy z 30min temu spotkaliśmy kolegów C czyli grono szanowynych wujków w lokalu jedli na ogrodzie ruskie pierogi Domka jak się do nich dosiadła to zjadła jedną porcje czyli 7 pierogów i to siedziała im na kolanach i ja karmili a mi oczy z orbit wyskakiwały SZOK!! Rafik śliczny mały bąbelek:D:D

reklama
Do góry